Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Aksilikler Gelebilir Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2020, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Geçmişinizle ilgili tüm pişmanlıklardan kurtulun. Suçluluk işe yaramaz bir duygudur, kimseye bir faydası dokunmaz. Duygularınız oldukça dengesiz bu nedenle, beklenmedik patlamalar yaşayabilirsiniz. Hiçbirini engellemeye çalışmayın. Bugün başkalarından duygularınızı paylaşmalarını beklemeyin, bu zaten sizin amacınız olmamalı. Kalbinizdeki ve aklınızdaki negatif meseleleri yalnızca siz temizleyebilirsiniz.

Eğer bir şey çok iyi ise, size kendinizi ütopyada hissettirebilir. Eğer bir şey kötüyse, dünyanın sonu gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Arası hiç yok. İşte bugün, elinizden gelen her şeyi yaptığınızı ya da hiçbir şey yapmadığınızı hissettiğiniz duygusal aşırılıklarla dolu bir gün. Bu, sizin için her şeyin dorukta olacağı bir zaman, ancak buna karşı koymak yerine elinizdeki enerjiyle çalışırsanız, çok daha iyi olacağınızı göreceksiniz. Yoğun duygularınızdan yararlanın ve bunları kendi avantajınıza kullanın.

Bugün bir ... kadını olarak kendinizi üzgün hissettiğiniz bir gün. Anaç yönünüz gerçekten bugün sizden yardım veya tavsiye isteyen insanlara yardım etmek istiyor, fakat sizden faydalandıkları veya size yapmak istemediğiniz şeyleri yaptırmaya çalıştıkları konusundaki safsataları takmayın. Evet, aynı zamanda hem kendinizin hem de etrafınızdakiler için iyi bir anne olmak zor bir şey.

Şükretmen gereken çokça şey var. Sadece onları görmek için gözlerini açman lazım. Gündelik yaşamın karmaşası ve ayrıntıları içinde, açmaza sürüklenmeye yönelik bir eğilimin var; ve bu da çevrendeki mucizeleri ve güzellikleri görmeni engelleyebiliyor. Doğru, bazı zamanlar istediğini almakta ve aradığını bulmakta zorlanıyorsun. Ama inan ki, sen görsen de görmesen de güzellikler orada. Geçmişte yaşadığın zorluklar seni hala etkiliyor olabilir ve anı yaşamaktan alıkoyabilirler. Birkaç terapi veya meditasyon seansıyla bütün bu yükten kurtulabilirsin.Diğer insanların, özellikle de yakın arkadaşlarınızın, size karşı tutumunda bir değişiklik olduğunu hissedebilir ve bu duruma bir anlam veremeyebilirsiniz. Gerçek şu ki; değişen sizsiniz ve arkadaşlarınızın bir kısmı bu yeni halinizden hoşlanırken bir kısmı da bu değişimi yadırgayabilir. Değişim kaçınılmaz ancak uzun vadede bunun oldukça olumlu bir süreç olduğunu göreceksiniz. Yalnızca şu anda zorlanabilirsiniz, bu yüzden hem kendinize hem de arkadaşlarınıza karşı sabırlı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine inanıyor musun? Günün ilerleyen vakitlerinde kendine sormak zorunda kalacağın bir soru olacak bu. Artık salt hayallerle dolu bir yaşam yaşamaya ve hayata dair doğrudan bir yaklaşım edinememiş olmana katlanamıyorsun. Eğer içsel doygunluğun ve tamamlanmışlığın mutluluğunu yakalamak istiyorsan, şu an harekete geçip kendini baştan sona hedeflerine adamanın tam zamanı. Dahası, bugün şimdikinden daha yüksek seviyede bir sorumluluk edinme teklifi alman olası. Kesinlikle kabul et!

17 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son birkaç haftadaki başarılar, paradaki artışla birlikte, yaşam durumunuzu iyileştirme arzusuna yol açabilir. Bununla birlikte, bunu en iyi nasıl yapacağınız konusunda şüpheleriniz olabilir. Hareket etmeli misin yoksa küçük düzenlemeler yapmalı mısın? Her seçeneğin artılarını ve eksilerini listelemek ve sonra hepsini dikkatlice düşünmek en iyisidir. Şu anda karar vermek zorunda değilsiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

14.56 - 20.20 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Aslında bugün plansızlığı, kararsızlığı, aksilikleri günlük hayatın bir parçası haline getirmiş olmamayı dilesen de istediklerinin tersi olabilir. Tam anlamıyla gergin bir Cuma! Bugünlerde bazı konuşmalar istediğin gibi ilerlemeyebilir. Komşularınla, arkadaşlarınla, çalışma ya da okul hayatındaki arkadaşlarınla anlamsız sorunlar üzerine tartışmalar yaşayabilirsin. Fakat bunları çok büyütmemeni öneririm.

17 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize veya sevdiğiniz insanlara duyduğunuz özlemi gidermek için onlarla görüşebilir ve eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Sevilmeyi hissedeceğiniz özel bir gündesiniz. Bu yüzden sizlerde çevrenize sevdiğinizi ve değer verdiğinizi sesli bir şekilde söyleyin. 

17 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Konuşmalar ve yazışmalar günlük hayatınızı etkileyebilir. Bu kadar hareketli bir günde yanlış anlaşılmalar fazla olabilir. Yaşanabilecek huzursuzluklara karşı tepkinizi gereğinden fazla göstermemeye dikkat edin. Duygusal olarak mücadele ettiğiniz konular, kafanızı fazlaca karıştırabilir. Olaylara daha sakin yaklaşmalısınız.

17 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık konusunda kendinize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Soğuk algınlığı gibi hastalıklar hususunda dikkat etmeli ve gereken özeni göstermelisiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Otokontrol konusunda zorlanmadığınız bir dönemde olabilirsiniz ancak bunu doğru şekilde kullandığınıza emin misiniz? Öfkenizi kontrol edebiliyor oluşunuzun artık sinirli olmadığınız anlamına gelmiyor. Sizi sinirlendirdiği için kaçtığınız o kişiyle artık yüzleşmenizin zamanı geldi.

17 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşam saatlerine kadar Terazi burcunda, sizin iletişim evinizde seyahat edecek. Ay'ın Satürn ve Plüton ile kuracağı sert etkileşimhayatındaki otorite figürleriyle olan iletişiminize dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor.Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile birlikte ilişkilerinizde iletişimin ve zihinsel paylaşımların önem kazanacağı bir döneme giriyorsunuz. Partnerinizle veyaortaklarınızla düşüncelerinizi daha rahat paylaşabilirsiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kandırılabilirsiniz. İnsanları kendi istediğiniz şekilde algılayabilir ve gerçekleri görmek istemeyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanların sizi etkilemesine izin vermeyin. Duygu sömürüleri ile karşılaşabilirsiniz. Üşütmemek için dikkatli olun.

17 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İnatla, hırsla, aşkla yaptığınız her şeyin karşılığını katı katı alabileceğiniz bir dönem. Başarı kaçınılmaz. Özellikle çalışkan Aslan burçları için kötü gözüken her durum bir anda pozitife dönecektir. İnovatif olmaya yapılmayanı yapmaya çalışın. Memur zihniyeti Aslanlara yaramayacaktır.

17 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; arkadaşlarınla, akrabalarınla ya da beraber paylaşım içinde olduğun insanlarla bugün arandaki sohbetlerin gerginlikle sonlanması mümkün görünüyor. Karşındakilerine gösterebileceğin yüce gönüllü ve esnek davranış; içsel dengeni korumanda faydası olabileceği gibi çevrendeki insanlara da yararı olabilir.

17 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 07' 41" R
Ay
Koç
04° 03' 47"
Merkür
Koç
19° 32' 18"
Venüs
Boğa
06° 58' 17"
Mars
Koç
03° 27' 28"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 30"
Satürn
Balık
16° 59' 23"
Uranüs
Boğa
22° 37' 32"
Neptün
Balık
29° 03' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 45"
Lilith
Başak
23° 52' 31"
True Node
Koç
15° 24' 27"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>