Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Realistsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2022, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Gün ilerledikçe işler daha da iyiye gidecektir. Ancak dikkat etmeniz gereken tek şey, insanları güçlü kişiliğinizle şaşırtmamanız. Kalbinizde, sizi harekete geçmeye teşvik eden büyük bir itici güç var. Bu gücün diğer insanları da kontrol etmeye başlamadığından emin olun. Kalabalık bir ortamda varlığınızın insanları ne kadar etkilediğinin farkında bile olmayabilirsiniz.

Genellikle güvenilir yargılarınız bugün bazı duygular tarafından bulutlanmış görünebilir. Belki de, kendinizi farklı eylemler arasında karar veremez, biraz dikkati dağılmış ya da ne yapılması gerektiği konusuna bir türlü odaklanamıyor hissederken bulabilirsiniz.İşleri birkaç günlüğüne bırakıp, daha az bedeli olan bir şey üzerinde çalışmaktan korkmayın. İşler yarın daha net görünecek, ki bu da yeterince yakın. Gününüzü rahatlayarak geçirin; bir süre işi unutun.

Bugün bir şeyler sizin için inişli çıkışlı. Çözmeye çalıştığınız finansal konuları etkileyen iletişim problemleri veya bilgisayarla ilgili teknik sorunlardan kaynaklı bir kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Sabırlı olun, üstesinden geleceksiniz. Sizin için tamamen yeni olan bir projeye katılmanız istenirse, şaşırmayın. İlk başta biraz endişeli olabilirsiniz fakat sorun yok. Gidin ve teklifi kabul edin!

Agresyonunu kontrol altına almaya çalış çünkü insanlar bugün bir miktar daha hassas olacak. Yine de, güçlü ve savaşçı yapının gücünü pozitif enerjiye çevirebilirsin. Örneğin enerjini kendi içindeki problemleri çözmek için harcamayı deneyebilirsin. Görünüşe gire diğerleri sana köstek olmaya ve önüne engeler çıkarmaya çalışıyor; dikkatli ol!Duygusal olarak güçlü olmalısın fakat insanlarla baş etmek konusunda zor zamanlar geçiriyor olabilirsin. Keskin duyarlılığın, insanların bastırılmışlık ve öfke hislerini algılıyor. Fakat onları bu hisleriyle yüzleştirdiğinde, bu hislerini kabul etmek yerine sana saldırıyorlar. İnsanları kendi haline bırak. Hisleriyle nasıl baş edeceklerine karar veremezsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni yollar seçmeye çalışmak hayatına farklı bir yönde devam etmeni sağlayacak. Seçimlerinin sonuçları hakkında varsayımlar yaparak planlar oluşturmakta fayda var. Yanındaki insanlardan görüş almak sana iyi gelebilir.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün araştırmacı ruhunuzun etkili olacağı bir gün, bu durum hayatınızın bütün alanlarda belirgin farklılıklar yaratmanıza yardımcı olacak. Sosyal ilişkilerdeki sorgulayıcı tavrınız sayesinde aslında yakın bağ içinde olduğunuz kimi insanların samimiyetsiz davranışlarını fark edebilirsiniz, kişileri hayatınızdan çıkartmak için radikal kararlar alabilirsiniz. İş ve kariyer kapısında oldukça şanslı bir gün sizleri bekliyor, yeni yatırım adımları ve kararları alabilirsiniz. Maddi anlamda yaşadığınız sıkıntılı dönem geride kalıyor ve yeni birimkanını da beraberinde getiriyor. İş anlamında karşınıza çıkan yeni fırsatları değerlendirmek için doğru bir zaman dilimindesiniz.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğin ile ilgili konularda hayalperestliği bırakıp daha gerçekçi planlar yapmaya başlıyorsun. Realist davranışların ile birlikte, kendine en uygun yolları çiziyorsun. Beklemediğin bir telefonun gelmesi, günün akışını değiştirebilir. Evcil hayvanı olan bir Aslan burcuysan, akşam saatlerinde onunla birlikte dışarı çıkmak, ikinize de iyi gelecek.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda yeni bir alan değişikliği yaşayacaksınız. Hak ettiğiniz başarıyı elde edeceksiniz. Kariyerinizdeki yükseliş sizealanında daha da şevklendirebilir ve başarılı her işin altına imza atabilirsiniz. Sahnede olmanın tadını çıkarın.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu durum kişisel hassasiyet oluşturabilir. Sahip olduklarınızı korumak için daha çok çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde kendi iç dünyanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde ilgilendiğiniz konularda hayal gücünüzü kullanabilirsiniz.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Stabil giden şeylerin sizi sıktığı ve heyecan aradığınız bir dönemde olduğunuzu hatırlayın. Aşka kendinizi fazla kaptırmamanız gereken bir dönem.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendiniz ve diğer insanlar için yapmış olduğunuz bütün muhteşem işler için kendinizi ödüllendirin. Bir kraliçe gibi muamele görmeyi hak ediyorsunuz, dolayısıyla kendinize böyle davrandığınızdan emin olun. Çoğu zaman kendinizi yaptığınız şeyler için o kadar çok eleştiriyorsunuz ki kendinizi gereksiz yere cezalandırdığınız oluyor. Kötü olduğunuz için kendinizi cezalandırmak yerine yaptığınız iyi şeyleri düşünün ve şunu aklınızdan hiçbir zaman çıkarmayın: Siz tam da bu halinizle mükemmelsiniz!

17 Ocak 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla bağlantı kurma arzusu, günlük sorumluluklarınız ile çatışabilir. Sosyal hayatınızı bir zorunluluk olarak görmeye başladığınız anda biraz zaman ayırıp biriken işlerden kurtulmak, hayattan tekrar keyif almanın yolu olabilir. Bu endişelerden arınmış ve tazelenmiş zihin yeniden odaklanabilir bir hale gelir ve sizi rakiplerinizin önüne geçirebilir.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınız konusunda rakip tanımıyor ve ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Araştırdığınız konuların, size sağlayacağı yarardan çok zararı olabilir. Zevklere aşırı düşkünlük, sağlık sorunlarınızı da beraberinde getirebilir.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın ilk günü tek başınıza kalmak, kalabalıklardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Çalışıyorsanız odaklanmakta vesüreçlerinizi yürütmekte biraz zorlanabilirsiniz. Küçük molalar vermenizde fayda var.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı duygularınızı denetim altına almanız gerekiyor. Biraz katı bir tavır içinde bulunabilir bazı baskılarla karşılaşabilirsiniz. İş konularındaki güvensizliklerinizi, hatalı kararlara yöneltebilecek boyutlara götürmekten kaçının. Bu günler içinde fazlasıyla önemli iki görüşmeniz var. Biri sizi birtakım sonuçlara ulaştırabilir. Harcamak sizin hobiniz gibi. Önümüzdeki günler biraz hesaplı olmak zorunda kalabilirsiniz. Cildinizi sigara dumanından uzak tutun.

17 Ocak 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 35' 50"
Ay
Akrep
17° 21' 25"
Merkür
Koç
26° 11' 05"
Venüs
Balık
20° 54' 04"
Mars
Balık
04° 31' 29"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 26"
Satürn
Balık
13° 14' 11"
Uranüs
Boğa
20° 38' 07"
Neptün
Balık
27° 47' 15"
Plüton
Kova
01° 49' 00"
Chiron
Koç
18° 45' 36"
Lilith
Başak
19° 43' 59"
True Node
Koç
15° 35' 39"
Son Güncelleme : 28/03/2024 22:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>