Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal konularda oldukça şanslı olacaksınız. Aşk yaşamınızda küçük yenilikler olabilir yada güzel zaman geçirebilirsiniz. Fikirlerinizi iyi değerlendirmelisiniz.

İş yaşamınızda genel bir hareketlenme göze çarpıyor ve işle ilgili bir çok iletişime girebilirsiniz. Genel olarak çeşitli gerilimler yaşayabilirsiniz ancak bu gerilimlerin sizi motive etmesi söz konusu olacaktır.

Özel hayatınıza özen göstermeniz harcamalarınızı çoğalttı ve önümüzdeki günlerde bu yüzden sıkıntıya düşebilirsiniz. Daha dikkatli olmalısınız parasal konularda.

Bugün trafikle ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Özellikle yağışlı günlerde biraz daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aileniz son günlerde en büyük desteğiniz. Her tür sorununuzu onlarla paylaşıyorsunuz. Bugün onlardan bir konuda önemli bir destek görebilir ve kendinizi çok rahat hissedebilirsiniz. Bir süredir göremediğiniz arkadaşlarınızla görüşme fırsatı bulabileceğiniz bugün genel olarak neşeli ve rahat geçecek.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 18 Ağustos saat 12:27 de, karşıt burcunuzda oluşacak Dolunay, sizin istekleriniz ile partneriniz veya diğerleri arasındaki kutuplaşmanın veya çekimin göstergesidir. Bu ilişkinin durumuna göre de önem taşıyor. Yeni bir tanışma ise, taraflar birbirlerini beğenirler hatta oldukça etkilenirler. Problemli ilişkide eğer her iki taraf da birbirini seviyorsa, ya anlaşırlar veya koparlar. Burada önemli olan kendinizi merkeze alarak düşünmemek, onun da ne hissettiğini sormaktır. Kaldı ki bu Dolunayda yapılması gereken de budur. Benmerkezci olmamak gerekiyor. Çünkü bir başkası buna müsaade etmez. Son bir aydır siz, ister istemez kendinizi önemsemektesiniz. Fiziksel ve ruhsal anlamda kendinize özen gösterdiniz. Belki bir şey düşünüyorsunuz. Bunu eşinize bugün söylemekten yanasınız. o zaman birlik ve beraberlik duygusuyla yaklaşmak gerekiyor. Ben böyle düşünüyorum sen ne dersin diyebilirsiniz. Bu onun hoşuna gidecektir. Bunu yapmadığınız zaman kendini dışlanmış hissedebilir. Hayır, yanıtı verebilir. İş ortaklıklarında görüş alışverişinde bulunulmalıdır. Dolunayın Uranüs ile görünümü, yeni birisiyle tanışmanın işaretçisi olduğu gibi, bir işin sonuca bağlanması, heyecan verici güzel bir gelişmenin, haberin gelişi gibi durumları işaret eder. Dolunayın ardından Ay-Balıkta ilerleyecek. Fedakarlık nereye kadar olmalı sorusuna cevap aratacak. Bilinçaltımızın derinliklerine ineriz. Bizi rahatsız eden meseleler varsa bunları şifaya kavuşturacak çözümler ararız. Parasal konularda tabii ki dikkatli bir incelemede bulunmak yararlıdır. Dolunayın, bir çok mesele üzerinde farkındalık yaratması dileğimle,

18 Ağustos 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarını sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Maddi konularda size yarar sağlayacak çalışmalar yapacaksınız. Güç mücadelelerinden uzak kalmalısınız. Elinizden geldiğince bulunduğunuz ortamlara adapte olmalısınız.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size soğuk davranan veya araya mesafe koyan kişileri ikna için baskı uygulamamaya dikkat etmeniz gereken günler. Yakın arkadaşlarınızın veya partnerinizin beklenmedik hareketleri söz konusu olabilir veya siz bazı ilişkilerinizi ya dabirlikleriniz bambaşka bir gözle görmeye başlayabilirsiniz. Her şeyi kontrol etmeyi veya inatçılığı bırakmanızda fayda var. Fazla ısrar zararlı olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dünyadaki dengesizlikleri ve istikrarsızlıkları daha net görmemizi sağlayacak bu Ay Tutulması, bireysel ihtiyaçlarımızla sosyal gerçeklikler arasında kalmamıza neden olabilir. Politik arenada işleri alt üst edebilecek ve hayatlarımızın yörüngesinde kalıcı değişikliklere neden olabilecek Kova Aslan aksında başlayacak sıralı tutulmaların da ilki niteliğini taşıyor bu tutulma.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Karşınızdaki insanlarla uyum içinde olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalara dikkat etmeniz de fayda var. Sizi uğraştırabilecek durumlara karşı temkinli olmalısınız. Otorite figürlerinden destek alabileceğiniz zamanlar olabilir. İyimser tavrınızı koruyun.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi rahatsız eden detaylara artık daha az önem vereceksiniz. Olayların gelişimi de zaten bu detayların fazla belirleyici olmadığını gösterecek. İyimserliğinizi...

18 Ağustos 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyerinizle ilgili keyifli görüşmeler yapabilir, patronlarınız ve ailenizden destek görebilir, toplum içinde hayalleriniz ve hedeflerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. İlişkilerinizde sabırlı ve sevgi dolu yaklaşımlarda bulunacağınız pozitif bir gündesiniz.

18 Ağustos 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mevcut birlikteliklerinizde, var olan ilişkilerinizde birtakım değişim arzusu öne çıkabilir. Evlilik, nişan, bir ilişkiye başlama gibi kararlar da bu tutulmada cereyan edecek.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel ilişkiniz veya ortaklığınızla ilgili ilerleme veya sona erdirme konusunda değerlendirme zamanında bulunuyorsunuz.İçinde bulunduğunuz koşullarda devam etmeli mi yoksa neşteri vurup kesin bir sonuca varmalı mı diye kafa patlatmanız gerekecektir. Olayın temelindeki amaç özgürlük ve bağımsızlıktır. Dolayısıyla bugüne dek edindiğiniz farkındalıkları hayrınıza çevirebilmek ve önünüze daha sağlam adımlar atabilmek için net bir bakış açısı geliştirme amaçlı karşıt burcunuzdaki tutulma etkisini değerlendirebilirsiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

18 Ağustos 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

18 Ağustos 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 45' 57" R
Ay
Boğa
28° 54' 27" R
Merkür
Koç
22° 35' 52"
Venüs
Boğa
11° 35' 53"
Mars
Koç
06° 20' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 29"
Satürn
Balık
17° 17' 32"
Uranüs
Boğa
22° 50' 34"
Neptün
Balık
29° 09' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 01"
Lilith
Başak
24° 17' 31"
True Node
Koç
15° 18' 03"
Son Güncelleme : 09/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>