Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal konularda oldukça şanslı olacaksınız. Aşk yaşamınızda küçük yenilikler olabilir yada güzel zaman geçirebilirsiniz. Fikirlerinizi iyi değerlendirmelisiniz.

İş yaşamınızda genel bir hareketlenme göze çarpıyor ve işle ilgili bir çok iletişime girebilirsiniz. Genel olarak çeşitli gerilimler yaşayabilirsiniz ancak bu gerilimlerin sizi motive etmesi söz konusu olacaktır.

Özel hayatınıza özen göstermeniz harcamalarınızı çoğalttı ve önümüzdeki günlerde bu yüzden sıkıntıya düşebilirsiniz. Daha dikkatli olmalısınız parasal konularda.

Bugün trafikle ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Özellikle yağışlı günlerde biraz daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aileniz son günlerde en büyük desteğiniz. Her tür sorununuzu onlarla paylaşıyorsunuz. Bugün onlardan bir konuda önemli bir destek görebilir ve kendinizi çok rahat hissedebilirsiniz. Bir süredir göremediğiniz arkadaşlarınızla görüşme fırsatı bulabileceğiniz bugün genel olarak neşeli ve rahat geçecek.

18 Ağustos 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Cuma günümüz, Ay-Yengeç burcu geçişiyle başlıyoruz. Güven duygusu hayatın her alanında önemli hale geliyor. Ruhsal ve fiziksel anlamda huzur arayacağız. Emin olmak isteyeceğiz. Yarınımız nelere gebe, bugün uyandığımızda bizi hangi zorluk bekliyor diye endişelenmek istemiyoruz. Bugün Ay ışığı, koruyucu ve kollayıcı bir şekilde şifalandırdığı için, endişelerimizden kurtulmamız kolay olacaktır. Ailemizle ilişkimizden ülkemizle ilgili konulara kadar geniş bir alanda her türlü gelişmeyi önemseyeceğiz. Saat 12:19 Ay-Merkür görünüm etkisinde, , hangi konuda olursa olsun, işi yokuşa sürmek, dik tavırlı olmak yanlıştır. Maddi konularda titiz bir gözlem gücüne sahipsiniz. Saat 17:17 Ay-Neptün görünümü, duygularınızı dışa karşı gizlemenizi, kol kırılır yen içinde kalır misali düşünmenizi sağlar. Sizi olduğunuz gibi kabul eden, zor günlerinizde yanınızda olan kişileri, yıllarca mücadele ederek oluşturduğunuz değerlerinizi bu enerjinin etkisi altında, korumaya çalışırsınız. Saat 23:46 Ay-Pluto görünümü,veya farklı bir konuda çelişki duymamıza, yönümüzü tam olarak belirlemekte zorlanmamıza yol açabilir. kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Onun için, verdiğimiz kararlara dikkat edelim. Yüzünüzü gülümsetecek güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,

18 Ağustos 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgürlüğünü destekleyici konuşmalar yapıyorsun. Ailen ve yakın arkadaşların cesaretli yaklaşımına hayret ediyorlar.

18 Ağustos 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde bencillik temalarına karşı mücadele verebilirsiniz.

18 Ağustos 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal konular sizi zorlayabilir. Uğraştığınız işlerinizde daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. İkili ilişkilerinizde daha sakin olmanızda fayda var. Gün içinde sizi zorlayacak koşullarla uğraşabilirsiniz. Eğitsel konulara özen göstermelisiniz. Gün içinde beklediğiniz maddi desteği alamayabilirsiniz.

18 Ağustos 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Heyecanlı ve huzursuz olabilirsiniz fakat iyimserliğinizi koruyacak ve sabırlı davranacaksınız. Duygularınızı denetlemeyi başararak sevdiğiniz şeyleri...

18 Ağustos 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde mesafeli davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, devam eden çalışmalarınız vehayatınızda geçici problemler ve öfkeli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Sırt, kemik, kas ağrıları hissedebileceğiniz bugün, yalnız kalıp, kendinizi dinlendirerek ve çalışmalarınıza odaklanarak bu zamanı etkili kullanabilirsiniz.

18 Ağustos 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda bazı konuşmalar gündemde. İş hayatınızdaki etkili insanlar parasal konularda gereken desteği sağlayacaklar. Bugün etkili iletişiminizi para vealanlarınızda devreye sokmalısınız.

18 Ağustos 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songününde ödemelere dikkat edin. Kredi kartınızdan başkaları para harcayabilir. Kandırılmaya ve aldatılmaya açık bir gün. Tahsilatlarda aksaklıklarla karşılaşmanız mümkün olabilir. Gizli ilişkileriniz bu dönemde açığa çıkabilir buna dikkat edin. Eğitsel faaliyetlere katılabilir, herkesin takdirini kazanabilirsiniz. Yeteneğinizi geliştiren bir eğitimi sakın yarım bırakmayın.

18 Ağustos 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

18 Ağustos 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 28' 32" R
Ay
Başak
17° 28' 42"
Merkür
Koç
17° 12' 58"
Venüs
Koç
18° 24' 02"
Mars
Balık
21° 49' 34"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 38"
Satürn
Balık
15° 37' 17"
Uranüs
Boğa
21° 46' 24"
Neptün
Balık
28° 34' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
20° 04' 17"
Lilith
Başak
22° 12' 14"
True Node
Koç
15° 37' 32"
Son Güncelleme : 20/04/2024 04:41

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>