Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Tavsiyeleri Önemsiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2020, Salı

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 10%

Sizi yavaşlatan duygusal bir sorun varsa, durumu düzeltmek için sağlıklı yollar bulduğunuzdan emin olun. Aşırı yeme veya içme bu sorunu çözmez. Bu, yalnızca zorluklarınızı maskeleyecek ve gelecekte daha kötü bir şekilde karşınıza çıkmalarını sağlayacak. Kendini bu sıkıntıdan çıkarmanın ve duruma yeni bir soluk katmanın zamanı geldi. Tüm dünyaya yetecek kadar çok sevginiz var.

Evde bazı olumlu haberler alabilirsiniz. Bu haber bir aile üyesini veya romantik partnerinizi içerebilir. Kendinizin büyük bir atılımını bekliyorsanız, şimdi ya da sonraki iki gün içinde olabilir. Evinizi satabilir, bir davadan borçlu olduğunuz parayı alabilir veya işyerinde zam alabilirsiniz. Ne olursa olsun, iyi haber hemen köşede!

Bugün bilgiler altında ezilmiş hissedebilirsiniz çünkü normalde cevaplayabildiğinizden çok daha fazla telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bugün önceliklerinizi belirleyip onlara sadık kalma günü. Yoksa gününüzü giderek artan bir hızla sahanın dört bir yanını dolaşan bir tenis topu gibi geçirebilirsiniz. Gün boyunca derin nefes alın bu şekilde öfkenizi kontrol atlında tutabilirsiniz.

Günün enerjisi sayesinde her şeye hazır ve istekli hissedeceksin. Radikal yaklaşımlarına bağlı olarak, kendini biraz kontrol altında tutman gerekebilir. Hümanist yaklaşım da Aslannın özelliklerinden bir tanesidir ve eğer istediğin şeylere ulaşma konusundaki arayışın sevdiklerine zarar verebilecek şeylere yol açarsa içsel çatışmalar yaşayabilirsin. Havadaki bu enerji ile, harekete geçmeden önce planlarını iyice düşün ki değerlerine sadık kaldığından emin ol.Bir arkadaşınızın olumsuz tavırları kendi yeteneklerinizi ve becerilerinizi sorgulamanıza yol açabilir. Her şeyi başkalarının önyargılarının etkisi olmaksızın, olduğu gibi görebilmek için doğuştan gelen nesnel bakışınızı kullanın. Her zamankinden daha coşkulu hissediyor olabilirsiniz; hayal gücünüz ve sezgileriniz de çok kuvvetli. İç dünyanıza yönelmenin ve keşfedilmemiş yeteneklerinizi kullanmanın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaya ne kadar da ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz. Bu tarz farkındalıkları bir çok insan yaşıyor… Özgürlük aynı zamanda hangi yönünüzü gösterip hangi yönünüzü saklı tutacağınız demektir de. Bakalım hangisi gelecek, yazı mı tura mı?

18 Ağustos 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ayın etkilerini çok daha yoğun hissedebilirsiniz. Yaşam kalitenizi arttırma,hayatında yükselme isteği artabilir. Bazı alanlarda önünüzü göremeyebilirsiniz. Geleceğe veya geçmişe odaklanarak anınızı kaçırmamaya dikkat edin. Kadersel fırsatlar ve engeller önünüzde olabilir.

18 Ağustos 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Aslan burcuysan çalışanlarının öneri ve tavsiyelerine her zamankinden daha çok önem verebilirsin. Finansal evraklarını kronolojik olarak bir düzene oturtuyorsun. Yeni aldığın mutfak aletlerinde sorun çıkması seni meşgul edebilir. Bugün iade ve garanti süreçleri ile uğraşabilirsin. Bir şekilde sabırlı olmasını biliyorsun.

18 Ağustos 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili bazı manipülasyonlarla karşılaşabilirsiniz. Hızlı ve aceleci işler içine girmeyin. İstemediğiniz konuşmalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yeni bir ilişki kurmak ya da yeni birgeliştirmek için güzel bir gün. Bugün ilişkileriniz içinde yaşadığınız baskılara boyun eğmek yerine kendi ihtiyaç ve isteklerinizi ön plana almalısınız. Tavrınızı koyarken öfkeli olmamalısınız.

18 Ağustos 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Bazı konularda sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi duygusal hissedebilirsiniz. Derin paylaşımlar içinde olmak isteyebilirsiniz.

18 Ağustos 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün, verdiğiniz sözler ve sadakat duygunuz öne çıkabilir. Kendinizi adamış olduğunuz, artık eskisi gibi doğru ya da güvenli gelmeyen bir şey mi var? Eğer öyleyse, bu işin içindeki diğer kişilerle nasıl hissettiğiniz konusunda konuşmanızın vakti gelmiş olabilir. Belki de bu sözün diğer kişi için hala önemli olduğuna dair güvenceye ihtiyacınız var ya da belki sizin kendi ihtiyaçlarınız değişmiştir. Durum ne olursa olsun, bununla ilgili bir şeyler yapmalısınız.

18 Ağustos 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

18 Ağustos 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kimsenin yaptığı hatayı düzeltmek zorunda değilsiniz. Kendinizi sevdiklerinize karşı sorumlu hissetmeniz normal ancak bir noktada onları uzaktan izlemekle yetinmeniz gerekecek.

18 Ağustos 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında burcunuzda seyahat etmeye devam edecek.Kişisel hedefleriniz ve istekleriniz ön planda olacaktır. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilir, kişisel bakımınızla ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Venüs ile Uranüs arasındaki destekleyici birlikte çalıştığınız kadınlardan göreceğiniz yardım ve desteğe işaret ediyor.

18 Ağustos 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

18 Ağustos 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni ay öncesinde kendinizi, geçmişi, geleceği, ilişkinizi, konumunuzu fazlaca düşüneceğiniz, hayallere dalacağınız bir gün olabilir. Herhangi bir adım yarın sabah gerçekleşecek yeni ayı beklemelisiniz.

18 Ağustos 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün inatçı tarafınız işe yarayacak ve beklentilerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. İletişim içinde olacağınız kişilere sergileyeceğiniz disiplin sayesinde, başarınız garantilenecek. Hiçbir işi yarım bırakmayı sevmiyorsunuz.

18 Ağustos 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 52' 42" R
Ay
Başak
10° 15' 43"
Merkür
Koç
17° 30' 05"
Venüs
Koç
17° 38' 45"
Mars
Balık
21° 21' 08"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 14"
Satürn
Balık
15° 33' 40"
Uranüs
Boğa
21° 44' 23"
Neptün
Balık
28° 33' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
20° 02' 08"
Lilith
Başak
22° 08' 10"
True Node
Koç
15° 36' 43"
Son Güncelleme : 19/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>