Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Olumsuzluklardan Sıyrılıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Arkadaşlarının aracılığıyla tanışacağın birisi aşk konusunda daha istekli davranmana sebep olabilir bugün. Yeni tanıştığın bu insanla daha çok zaman geçirmek için her fırsatı değerlendirmek isteyebilirsin. Aşka daha pozitif etkilerle yaklaşman olası.

Temponuz ve verimli çalışmanız, bu beklentilerinizin bir kısmının gerçekleşmesine yardımcı olacak. İş yaşamınızda mütevazi olduğunuz söylenemez. İddialı beklentileriniz var.

Yenifikirleri hakkında üretken olduğunu hissedebilirsin bugün. Arkadaşlarınla da birlikte bu üretkenliğin üstüne gitmek isteyebilirsin hatta. Yeni gelir fırsatları yaratmak gelecekte rahat etmene ve çevrendekileri de buna dahil etmene vesile olabilir.

Bugün kalabalık içinde bulunmak seni tedirgin etmemeli. Temizlik ve tedbir konularına dikkat etmeye devam ettiğin sürece virüs konularında iyi bir noktada olabilirsin. Bulunduğun ortamların keyfini çıkarmaktan kendini alıkoymamalısın. Önlemlerine güvenmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni şeylere başlamak için iyi bir fırsat bulabilirsin. Şansının yaver gitmesi girişimlerinin de iyi gitmesine sebep olacak hatta. Hedeflerine gitmekte aceleci davranmaman yine de iyi olabilir. Güzel şeylerin hevesiyle aceleci olmamalısın.

18 Ağustos 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aslan için oynayacak her şeye sahipsin. Güneş burcunuzdaki yolculuğunun sonuna yaklaşırken, şu anda gözünüzdeki hedefe ulaşmak için yüzde 100 kendini vermelisiniz. Elbette başarısız olabilirsiniz, ancak en büyük başarısızlık denememek bile değildir.

18 Ağustos 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostların ile yaptığın görüşmelerde eski sevgilin ile alakalı önceden bilmediğin bilgiler edineceksin. Bir süre şaşkınlığını üzerinden atamayacaksın. Uzun süre etkisi altında kaldığın negatif etkilerden nihayet kurtuluyorsun. Ama öte yandan savaşçı ve egosu yüksek kişilerle karşı karşıya gelebilirsin. Yaratıcılığını ön plana çıkartacağın gruplar ile karşılaşabilirsin.

18 Ağustos 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dışa daha dönük olduğunuz kadar kendinize de odaklandığınız bir gün olabilir. Saç bakımınızla ilgilenmek, dış görünüş ve dolabınızdaki yenilikler mental olarak rahatlamanızı sağlayabilir. Ancak abartılı alışverişler ve tutumlar oluşturmamak adına kendinizi frenleyeceğiniz yeri iyi bilmelisiniz.

18 Ağustos 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken size hem yenilik, hem enerji hem de heyecan vaat ediyor. Yeni adımlar atmak, yeni girişimlerde bulunmak istiyorsanız tam zamanı. Uzun süredir gerçekleştirmek istediğiniz konularda tam beklediğiniz gibi koşullar oluşabilir. İşle ilgili değerlendirmeniz gereken yeni fırsatlar söz konusu olabilir. Bol bol yolculuk planı yapabileceğiniz, yurt dışına çıkma hayalleri kurabileceğiniz bir gündesiniz.

18 Ağustos 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstediğiniz birçok şey olacak ve bir çoğunun da ihtiyacınız olduğuna inanacaksınız. Bitmek bilmeyen ihtiyaçlarınız sizi maddi sıkıntıya sokabilir...

18 Ağustos 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişimizle, bizi çevreleyen dünyayla ve yakın çevremizle hepimiz farklı yollarla bağ kurar ve mücadele ederiz. Senin yolun, gözlerinin önündekinin anlamını sorgulamakla alakalı. Bu, kendiliğin olan bir tavır ve sahip olduğun özel yetilerden biri. Bu alışkanlığın seni gerçekliğe bağlıyor ve göz önündekilerin değerini anlamanı sağlıyor. Yine de son zamanlarda, biraz kopuk hissediyorsun. Dünyanla tekrar temasa geçmek bir miktar efor sarfetmelisin.

18 Ağustos 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En zor hedeflerinize doğru bir ilerleme kaydetme yeteneğine sahipsiniz. Zor kısım, başarının nasıl olması gerektiğine dair kendi beklentilerinizi aşmak olabilir. Belki de çevreden edindiğiniz fikirlerden dolayı daha heyecan verici bir şey yapmanız gerektiğine inanabilirsiniz. Bununla birlikte, somut sonuçlar elde ettiğinizde, hak edilmiş gurur duygunuz, muhtemelen kaybetme korkunuzu ortadan kaldıracak kadar iyi olacaktır. Sizi ileriye götüren her şeyi yapın, başkalarına ne kadar sıkıcı görünürse görünsün.

18 Ağustos 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzak ülkelerde yapacağınız başarılı çalışmalar gibi; isteklerinizde yoğunlaşarak, yaşamınızı emin adımlarla şekillendiriyor; hedeflerinize sabırla yaklaşıyorsunuz. Aksilikler, ortaklık ilişkilerinize yansıyacaktır.

18 Ağustos 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda artık daha fazla ertelemek istemediğiniz bir değişim gerçekleştirmek niyetindesiniz. Kendinize güven ve heyecan dolu yaklaşımınızla planınızı hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemdeki enerjiden yararlanarak ilk adımlarınızı atın. Ailenize ve arkadaşlarınıza da planınızdan bahsedin. Arkanızda olacak ve sizi kuvvetle destekleyecekler.

18 Ağustos 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kariyer vehayatınıza odaklanabilirsiniz ama ortak, otorite ya da partnerden engel görebilirsiniz. Sorunlar yaşanabilir. Kariyer hayatınızda aslında olumlu ani kararlar alabilirsiniz ve bu durum maddi kaynaklarınızı iyileştirebilir.

18 Ağustos 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda disiplinli hareket etmek zorundasınız. Ertelediğiniz işlerin canınızı sıkmasını istemiyorsanız, harcamalar konusunda dikkat etmelisiniz. Değişim içindesiniz fakat takıntılarınızdan da bir türlü vazgeçemiyorsunuz

18 Ağustos 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 40' 22"
Ay
Akrep
18° 17' 41"
Merkür
Koç
26° 13' 23"
Venüs
Balık
20° 59' 44"
Mars
Balık
04° 35' 03"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 24"
Satürn
Balık
13° 14' 42"
Uranüs
Boğa
20° 38' 20"
Neptün
Balık
27° 47' 25"
Plüton
Kova
01° 49' 05"
Chiron
Koç
18° 45' 52"
Lilith
Başak
19° 44' 30"
True Node
Koç
15° 35' 42"
Son Güncelleme : 29/03/2024 00:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>