Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Telefon Konuşmalarına Dikkat! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sahip olduğunuz görüşleri savunmak isterken çok fazla kırıcı olmamaya çalışın. İlişkinizin gidişatını dilediğiniz gibi kontrol altına alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Mutluluğu avuçlarınızın içinde tutabileceğiniz bir gündesiniz.

Sahip olduğunuz fiziksel ve zihinsel güçten yarar sağlamakta zorluk yaşanmayacak. Genel olarak hareketli bir gündesiniz. Hata yapmadığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte.

Maddiyata dayalı konularda biraz daha atak ve girişimci davranacaksınız. Odaklandığınız her şeyi lehinize çevirme şansınız var. Doğru planlamalar sayesinde her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali bulunuyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak her açıdan kendinizi daha yoğun hissediyorsunzu. Yaşamsal konularda yaşanan karamsarlığı da yavaş yavaş ortadan kaldırma şansınız var. Attığınız her adımın size olumlu anlamda geri dönüş sağlama ihtimali var ve sizin de bu bugünlerde biraz daha planlı hareket etmeniz gerekiyor. Doğru adımlar, başarıyı size ulaştıracaktır. Huzur ve mutluluk çok da uzağınızda değil.

18 Ağustos 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün ev ve aile ile ilgili konular ön planda olabilir. Aile üyeleriyle iletişimi güçlendirmek ve evde yapılması gereken işleri halletmek için uygun bir gün olabilir. Kendinizi ifade etme isteğiniz yüksek, bu da sosyal etkileşimlerde olumlu sonuçlar doğurabilir.

18 Ağustos 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaşadığınız olumsuz deneyimler bugününüzü etkiliyor. Kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Bu gerginlik özel hayatınızı da etkileyecek. Telefon konuşmalarınız bittikten sonra telefonunuzu kapattığınıza emin olun. Eğer kapatmazsanız karşınızdaki kişi sizden alışık olmadığı cümlelere şahitlik edebilir.

18 Ağustos 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayattan bir şeyler istemekle o istek için çalışmak arasında bazı çizgiler olabilir. Bugün çizginin diğer tarafına geçmeye çalışmalısınız. Yoğun ve hareketli bir gün yerine planlarınıza, fikirlerinize zaman ayıracağınız bir gün olması için çaba gösterin.

18 Ağustos 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bütçenizle ilgili yeni plan yaparak güne başlıyorsunuz. Gelirleriniz yanında artan harcamaların olabileceği bu günlerde dikkati elden bırakmamalı,hayatında daha fazla çaba göstermelisiniz. Yeteneklerinizi öne çıkardığınız son dönemin getirileri, tutumlu hareket etmenin avantajları olacaktır. Ödemelerinizi yeniden planlamaya çalışın.

18 Ağustos 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hırslanma ihtimaline karşı dikkatli olmanız gerekiyor, eğer hayatınızda hırs yerine azim olursa daha rahat ve önünüzü açacak hamleler yapabilirsiniz.

18 Ağustos 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni şeylere başlamak için iyi bir fırsat bulabilirsin. Şansının yaver gitmesi girişimlerinin de iyi gitmesine sebep olacak hatta. Hedeflerine gitmekte aceleci davranmaman yine de iyi olabilir. Güzel şeylerin hevesiyle aceleci olmamalısın.

18 Ağustos 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün bir fikri eyleme dökmeniz için sizi motive edebilir. Yine de acilen yapacak yeni bir şey aramak yerine, sahip olduklarınızı geliştirmek için iyi bir zaman. İşlerin yürümesi ve çözüme kavuşturulması için uygulamalı bir yaklaşım benimserken, problem çözme yeteneğiniz ön planda. Parayı, eşyalarınızı, sınırları, saygıyı veya rahatlığı çevreleyen konular her zamankinden daha hareketli olabilir. İş konuları, bugün özel iç görünüz ve kaynaklarla ilgili zekanızla gelişebilir. Bugün önemli bir şekilde sesinizi buluyorsunuz.

18 Ağustos 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para kazanma konusunda kişisel çabalarınızın önemi çok büyük. Ani gelişen şartlara karşı fırsatçı davranmaktan hoşlanmıyorsunuz. Aşk konusunda, özgürlükçü yapınızı hiç kimseye ödün vermeden yaşıyorsunuz.

18 Ağustos 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda artık daha fazla ertelemek istemediğiniz bir değişim gerçekleştirmek niyetindesiniz. Kendinize güven ve heyecan dolu yaklaşımınızla planınızı hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemdeki enerjiden yararlanarak ilk adımlarınızı atın. Ailenize ve arkadaşlarınıza da planınızdan bahsedin. Arkanızda olacak ve sizi kuvvetle destekleyecekler.

18 Ağustos 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşitlik ve adalet için verilen savaş var. Lehine verilen hükümler var. Pes etme. Özgürleşebilirsin. Durumunu değiştirmek için cesur ol.

18 Ağustos 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda disiplinli hareket etmek zorundasınız. Ertelediğiniz işlerin canınızı sıkmasını istemiyorsanız, harcamalar konusunda dikkat etmelisiniz. Değişim içindesiniz fakat takıntılarınızdan da bir türlü vazgeçemiyorsunuz

18 Ağustos 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 18' 13" R
Ay
Balık
06° 44' 05"
Merkür
Koç
18° 19' 27"
Venüs
Boğa
04° 39' 12"
Mars
Koç
02° 00' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 01"
Satürn
Balık
16° 49' 56"
Uranüs
Boğa
22° 31' 02"
Neptün
Balık
28° 59' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Başak
23° 40' 00"
True Node
Koç
15° 21' 58"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>