Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sakinliğe Uzaksın! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, her türlü romantik buluşma için güzel bir gün. Biriyle ayrıldıysanız, uzlaşmayı düşünüyor olabilirsiniz. Ya da yoğun işiniz nedeniyle sevgilinizle bir araya gelemiyorsanız, birbirinizle olmanın tadını çıkarmak için biraz zaman ayırın. Birçok seviyede ilişki kurmak için harika bir gün. Aklınızdakileri paylaşın ve birbirinizin hayallerini destekleyin.

Psikoterapi gibi bir yardımcı olabileceğiniz bir alanda çalışıyorsanız, muhtemelen şu an birkaç kural ve protokolü çiğniyorsunuz. Eğitiminizin temel bir parçası olan teorilere bile karşı geliyorsunuz. İsyankarlığınızdan rahatsız olmayın. Zaman zaman statünüzün size meydan okuması önemlidir. Özellikle alanda sizin gibi ilerlemeler yaratan insanlar için.

Yaratıcı bir projeye başlama konusunda düşünüyorsanız - özellikle de yazma alanında - bugün kesinlikle doğru zaman. Yaratıcı enerjiniz kıpır kıpır, zihniniz de odaklanmış ve konsantre durumda olmalı. Sizi finansal anlamda destekleyecek bir şeyler yaratabilirsiniz. Tek sorun şu: Bu projeye başladıktan sonra, büyük ihtimalle durup başka bir şeye başlayamazsınız. Kendinizi bir düzene sokun ve küçük molalar vermeyi unutmayın.

Kendini daha güçlü hissedeceğin bir gün. Sanki biri sana enerji içeceği vermiş de spor etkinliği bitene kadar bunu anlamamış gibisin. Aslında bu iyi niyetli bir tavır fakat aynı zamanda sinir bozucu. Hedeflerine başkalarına güvenerek ulaşmaya çalışmak yerine, üzerindeki yükü hafifletmek daha iyi olmaz mı? Aynı anda birden fazla şey yapmaya çalışıyorsun. Biraz rahatlayarak bir değişiklik yap...Bugün maneviyatın farklı yönlerini araştırmayı düşünebilirsiniz. Bir Aslan olarak, inançtan ziyade somut olgulara eğilim gösteren biri olabilirsiniz, ancak bu demek değildir ki bu durum değişemez ya da bu engin konu hakkında yeni bir şeyler öğrenemezsiniz. İnançlı iseniz dininizin tarihine bir göz atın ya da dünya dinlerini araştırın. Bakalım bunca farklı inanç sistemi arasında neler keşfedeceksiniz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Diğer insanların, özellikle de yakın arkadaşlarınızın, size karşı tutumunda bir değişiklik olduğunu hissedebilir ve bu duruma bir anlam veremeyebilirsiniz. Gerçek şu ki; değişen sizsiniz ve arkadaşlarınızın bir kısmı bu yeni halinizden hoşlanırken bir kısmı da bu değişimi yadırgayabilir. Değişim kaçınılmaz ancak uzun vadede bunun oldukça olumlu bir süreç olduğunu göreceksiniz. Yalnızca şu anda zorlanabilirsiniz, bu yüzden hem kendinize hem de arkadaşlarınıza karşı sabırlı olmalısınız.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son kariyer gelişmeleri, bir sonraki adımın nereye gideceğini merak etmenizi sağlayabilir. Seyahat etmek veya eğitiminizi ilerletmek için biraz zaman ayırmayı düşünebilirsiniz. Yeni ufuklara ulaşmaya çalışmak sizin için önemlidir ve bugün hangi ufukların sizin için en kritik olduğunu düşünmek için mükemmel bir gün. Emin adımlarla ilerlemek için acele etmeyin.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Cumartesi ve şans bugün de senden yana. Üst üste güzel haberler alabilirsin. Gerçekleştirmeyi düşündüğün planların varsa bugün olumlu bir gün! Özel hayatında da güzel bir döneme girerken sevdiğin kişiyle, küçük bir seyahate çıkabilir ya da beraber organizasyonlara katılabilir; keyifli bir gün planlayabilirsin! Seni hiç sakin bir gün beklemiyor. Sürekli kalabalıklar içerisinde olmaya hazır ol. Kendi işini kurmak isterken birçok sorunla karşılaşsan da pes etmemen gerekiyor.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi zorlayan maddi koşullar için hareket etmek durumunda kalabilirsiniz, temkinli olmalısınız. Hayata dair sabit fikirlerinizde ısrarcı olmamayı, yeniliğe açık olmayı öğrenmelisiniz. Bazı durumları değiştirmek yerine koşulları kabul etmek bugün sizi daha az öfkelendirebilir.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular ve sizi duygusal açıdan meşgul eden konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Gereksiz alınganlıklara kapılmamalısınız.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan arkadaşlarınızla zaman geçireceğiniz bir sürece girebilirsiniz. Evinizde birtakım yenilik yapmak için de uygun bir gündesiniz, düşünceleriniz net olacak.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünortamında anlaşmak, partnerinizle aynı dili konuşmak pek kolay olmayabilir. Fikirlerinizden feragat etmeniz gerekebilir.

18 Ocak 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçtiğimiz birkaç hafta içindeki başarınız size para olarak dönecek. Hayat standartlarınızın yavaş yavaş yükselmesi sizi ve ailenizi çok rahat ettirecek. Yeni bir eve çıkmayı bile göz önünde bulundurabilirsiniz!

18 Ocak 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün aile ve ev hayatınızı yöneten 4. evinizde seyahat edecek. Evde zaman geçirmek, aile büyüklerinize vakit ayırmak için uygun bir gün.Uranüs ve Merkür etkileşiminin etkisiylehayatında sıra dışı problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. İş ortaklarınızla ve partnerinizle olan iletişiminizde dikkatli olmalısınız.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hareketli ve son derece sosyal bir gün geçirebilirsiniz. Bireyselliği değil, grubun içine karışmayı ve işbirliği yapmayı tercih edin. Lider pozisyonundaysanız bile astlarınızla dayanışma içerisinde olmalısınız. Çok hayırlı bir haber alıp sevinebilirsiniz.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta sonuna başlarken ailenizle ve evinizle ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. Görüşme ve ziyaretler dikkat çekici olurken geçmişe dair konular, anılar daha fazla gündeminize gelebilir. Duygusal hassasiyetler öne çıkabilir.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; bugün ilişkilerin konusunda oldukça hassas olabilirsin. Çevrenden duyabileceğin birtakım söylemlerden etkilenebilir fevri çıkışlar yapabilir, ani karar verme eğiliminde olabilirsin. Dolduruşlara gelmeden güvendiğin insanlara danışman doğru kararlar almana yardımcı olabilir.

18 Ocak 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 53' 57" R
Ay
Koç
00° 36' 18"
Merkür
Koç
19° 22' 26"
Venüs
Boğa
06° 40' 50"
Mars
Koç
03° 16' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 10"
Satürn
Balık
16° 58' 13"
Uranüs
Boğa
22° 36' 43"
Neptün
Balık
29° 02' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 58"
Lilith
Başak
23° 50' 57"
True Node
Koç
15° 24' 13"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>