Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle bugün çok küçük ve önemsiz bir konu yüzünden tartışmaya gireceksiniz ev ilerleyen saatlerde bu kavga büyüyecek. Soğukkanlı davranırsanız bu sorunu kolaylıkla çözebilirsiniz.

İş hayatınızda bugün çok çalışmak zorunda kalacaksınız ve zamanında yarım bıraktığınız işlerinizle ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Yakında rahatlayacaksınız.

Parasal konularda dikkatli gidiyorsunuz fakat zaman zaman yaptığınız harcamalardan dolayı kendinize çok kızıyorsunuz. Kendinize güvenmeyi öğrenin.

Düşüncelerinizi bir noktaya toplamakta ve konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızdan yardım istemek zorunda kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi oldukça yalnız hissediyorsunuz. Aslında çevrenizde bir çok insan var. Fakat bu insanların pek azı dostluklarıyla sizi tatmin edebiliyor. Siz her zaman daha fazlasını istiyorsunuz. Bu şekilde düşünmeye devam edersiniz mutsuz olmanız kaçınılmaz.

19 Ağustos 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 07:54 Ay-Mars görünüm etkisinde, ruhumuz aşkla büyümeye çoktan hazır gibi. Duyarlılığımız yüksek ancak bir o kadar da maceraya açığız. Bilinçaltımızdaki yumuşak arzular tenimizi sımsıcacık bir örtü gibi sarmakta. Farklı olanın peşinden gitmeye hazırız. İşte bu saatlerde o farkı yakalamamız, tadına varmamız gayet kolay gözüküyor. Saat 12:19 Ay-Satürn görünümü hassasiyeti yükseltiyor. Duygusal anlamda başkalarından beklediğimiz ilgiyi, sevgiyi hissetmekte ve bulmakta zorlandığımızı işaret ediyor. Aşk hayatımızda, çocuk meselelerinde üzerimize düşen sorumluluklar bizi yorabilir. Saat 14:22 Ay-Neptün kavuşumu, hayatın doğal ritmine kendimizi bırakarak, sakin ve ılımlı bir şekilde durumları ele alabilirsiniz. Önemli olan iç huzurunuzdur. Bunu korumak için, dışarıya değil, kendi içinizdeki güzelliklere yöneliniz. Saat 18:18 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde bilinçli olmak gerekir. Değişkenlik, ne yapacağınızı tam olarak bilmemek yanlış olur. Yatırım, harcamalarda geleceğe ve üretime dönük düşünmek lazım. Saat 21:33 Ay-Pluto görünümü sağlığınız,verimliliğiniz, maddi-manevi paylaşımların kararlı, dikkatli şekilde gözden geçirilmesinin önemini vurguluyor. Duygularınızı işin içine karıştırmayınız. Çünkü bu, yanlış hesaplamalara neden olur. Sizi birilerinin idare etmesine izin vermeyiniz. Adil olsun, hakkaniyetli olsun her şey. Keyifli, başarılı, huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

19 Ağustos 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedefleriniz konusunda yanılmıyorsunuz. Akıllıca verdiğiniz kararları çözümleyici bir metotla pekiştirmeniz, işlerinizin kısa sürede bitmesine neden oluyor. Bu gün maddesel konularınızda dikkatli olmalı ve istemediğiniz işlerin sorumluluğunu yüklenmemelisiniz. Yatırımla ilgili alternatiflerin karşınıza çıkması, aklınızı karıştırabilir.

19 Ağustos 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi başlıklı konular ya da anlaşmalar dikkatli hareket etmeyi gerektiren başlıklardan. Kişisel ilişkilerinize veya işlerinize karışmaya çalışan kişiler olabilir. Kontrolü ele almalı duygusal problemleri ya da kayıpları engellemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabaha karşı saatlerden itibaren veya sabah saatlerinde kısmen gergin etkiler ön planda olabilir. Stresli durumlarla karşılaşabiliriz. Huzursuz veya engellenmiş hissedebiliriz. Riskli yerlerden veya güvenmediğimiz kişilerden uzak durmakta, ufak tefek kazalara karşı tedbirli olmakta fayda vardır. Artan yük ve sorumluluklar ya da saldırgan tepkiler veren kişiler sıkıntı verebilir. Öğle saatleri civarında, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları, hayalperest yaklaşımlar veya yanıltıcı kişiler ön planda. Akşam saatlerine doğru, dahabitirici olabilir veya sağlam ilişkiler kurabiliriz, ama gece saatlerinde yine ilişkiler zorlanıyor, kelimeleri dikkatli seçmek gerekiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

19 Ağustos 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla daha fazla paylaşım içinde olabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız planlar ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Gün içinde kendinizi rahatlamış ve uyum içinde hissedebilirsiniz. Odaklandığınız konularda farkındalığınız artabilir.

19 Ağustos 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi rahatsız eden detaylara artık daha az önem vereceksiniz. Olayların gelişimi de zaten bu detayların fazla belirleyici olmadığını gösterecek. İyimserliğinizi koruyun.

19 Ağustos 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geçici bir süre ruhsal olarak engellenmiş, sınırlanmış, baskı altında hissedebilirsiniz ve aile ilişkilerinizde mesafe, soğukluk yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda romantik teklifler alabilir, partnerinizle kaliteli zaman geçirebilirsiniz ancak onların duygusal iniş çıkışları veya geçmişle ilgili bazı takıntılarının, incindikleri yerlerin üzerine gitmemelisiniz.

19 Ağustos 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa giderler konusunda fazla cömertlik sergileyebilirsiniz. Ailenize ve sevdiklerinize güzel jestler yapacaksınız. Alacağınız güzel haberler keyfinizi yerine getirecek

19 Ağustos 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sakarlık, dalgınlık ve unutkanlığa karşı dikkatli olmalı ve hayatınızın kriz getiren noktalarına karşı tetikte olmalısınız. Zihinsel hareketliliğiniz ve sosyal ilişkilerinizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz.Ruhsal ve duygusal krizlerinizin aşılmasında deneyimli bir danışmanla çalışabilmeyi düşünebilirsiniz. Maddi ve manevi tüm yükümlülüklerinize eğilebilir, ödemelerinizin karşılanması için kaynak yaratma konusunda kafa yorabilirsiniz. Cinsellikle ilgili libidonuzun yükselebileceği bir Ay pozisyonunu deneyimliyorsunuz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

19 Ağustos 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

19 Ağustos 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 16' 37"
Ay
Akrep
25° 50' 18"
Merkür
Koç
26° 30' 11"
Venüs
Balık
21° 45' 04"
Mars
Balık
05° 03' 35"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 09"
Satürn
Balık
13° 18' 53"
Uranüs
Boğa
20° 40' 02"
Neptün
Balık
27° 48' 47"
Plüton
Kova
01° 49' 40"
Chiron
Koç
18° 48' 01"
Lilith
Başak
19° 48' 34"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>