Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle bugün çok küçük ve önemsiz bir konu yüzünden tartışmaya gireceksiniz ev ilerleyen saatlerde bu kavga büyüyecek. Soğukkanlı davranırsanız bu sorunu kolaylıkla çözebilirsiniz.

İş hayatınızda bugün çok çalışmak zorunda kalacaksınız ve zamanında yarım bıraktığınız işlerinizle ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Yakında rahatlayacaksınız.

Parasal konularda dikkatli gidiyorsunuz fakat zaman zaman yaptığınız harcamalardan dolayı kendinize çok kızıyorsunuz. Kendinize güvenmeyi öğrenin.

Düşüncelerinizi bir noktaya toplamakta ve konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızdan yardım istemek zorunda kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi oldukça yalnız hissediyorsunuz. Aslında çevrenizde bir çok insan var. Fakat bu insanların pek azı dostluklarıyla sizi tatmin edebiliyor. Siz her zaman daha fazlasını istiyorsunuz. Bu şekilde düşünmeye devam edersiniz mutsuz olmanız kaçınılmaz.

19 Ağustos 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 07:06 Ay-Venüs kavuşumu, duygularınızı dışa karşı gizlemek istediğinizi gösterir. Bu gizliliğin ardında yatanı fark etmek ancak sizi çok seven bir kişinin başarabileceği bir şeydir. Sizi olduğunuz gibi, olduğunuz halinizle ve şartlarınızla düşünerek, sizin yerine kendisini koruyarak düşünebilen kişiye yüreğinizi açmaktan yanasınızdır. Saat 18:17-20:55 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında enerjimiz biraz düşebilir. Eğer birkaç gündür sıkıntılı günler geçiren Aslanlardan birisi iseniz, dinlenmenize önem veriniz. Herhangi bir konuda acil kararlar vermeyiniz. Bu sakıncalı olabilir. Ailenizle alakalı işler, güvencenizi ilgilendiren maddi ve manevi meselelerde hassas düşünebilirsiniz. Sevdiklerinize olan ihtiyacınız artabilir. Bütün bunlar gayet doğaldır. Ancak ben aceleyle karar vermenizi veya olumsuz düşünmenizi istemiyorum. Saat 20:55 itibariyle etkili Ay-Aslan geçişinde, çevrenizdeki kişileri gayet kolaylıkla kendi yönünüze çekebilirsiniz. Her konuda liderlik gücünüzü göstermek hoşunuza gidebilir. Sizi görenler veya sizinle olanlar kendinize has olan havanız karşısında etkilenebilirler. Dış dünyadaki bu güçlü ifade tarzı coşkunluk uyandırıcı olduğu için doğal olarak yenilmeniz, eğilmeniz bükülmeniz mümkün değildir. Neye inanıyor ve neyi önemsiyorsanız o yönde hareket edebilirsiniz. Kimsenin üzerinizde denetim uygulamasını istemediğiniz gibi, sıradan hiçbir şey hakkında da konuşmak istemeyebilirsiniz.

19 Ağustos 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öğleden sonra yapacağın sinema keyfi, bir planla karışabilir. Gönlünü çalan kişi ile bir araya gelme ihtimalin var.

19 Ağustos 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal yatırım fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Bazı borçlarınızda yapılandırmanın tam zamanı.

19 Ağustos 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde üzerinizde daha fazla duygusal baskı hissediyor olabilirsiniz. Ancak endişelerden uzak kalmaya bakmalısınız. Yenilikler de geliyor olacak.

19 Ağustos 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yorgun olsanız bile güzel amaçlar uğruna çalıştığınız gerçek. Çevrenizdeki her şeyi daha güzel hale getirebilme yeteneğiniz var. Ancak sağlığınızı ihmal...

19 Ağustos 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyerinizle ilgili keyifli görüşmeler yapabilir, patronlarınız ve ailenizden destek görebilir, toplum içinde hayalleriniz ve hedeflerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. İlişkilerinizde sabırlı ve sevgi dolu yaklaşımlarda bulunacağınız pozitif bir gündesiniz.

19 Ağustos 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Burcunuzda gerçekleşecek olan tutulma öncesinde Ay ışığını kaybederken kontrol dışı durumlara bugün daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Ancak bilinçaltınız oldukça hareketli, her zamankinden çok rüya görebilirsiniz. 

19 Ağustos 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songününde ödemelere dikkat edin. Kredi kartınızdan başkaları para harcayabilir. Kandırılmaya ve aldatılmaya açık bir gün. Tahsilatlarda aksaklıklarla karşılaşmanız mümkün olabilir. Gizli ilişkileriniz bu dönemde açığa çıkabilir buna dikkat edin. Eğitsel faaliyetlere katılabilir, herkesin takdirini kazanabilirsiniz. Yeteneğinizi geliştiren bir eğitimi sakın yarım bırakmayın.

19 Ağustos 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

19 Ağustos 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 56' 07" R
Ay
Terazi
29° 45' 02" R
Merkür
Koç
16° 08' 06"
Venüs
Koç
22° 46' 31"
Mars
Balık
24° 34' 19"
Jüpiter
Boğa
22° 24' 32"
Satürn
Balık
15° 57' 51"
Uranüs
Boğa
21° 58' 12"
Neptün
Balık
28° 41' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
20° 16' 38"
Lilith
Başak
22° 35' 51"
True Node
Koç
15° 38' 45"
Son Güncelleme : 23/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>