Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Tecrübelerden Faydalanıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Hislerini açamadığın kişinin sana aşkından ölmesini beklememelisin. Aşk konusunda daha mantıklı olman gerekebilir. Senin açılamadığın konularda başkasının açılmasını beklememelisin o yüzden. İlk adımı senin atman gerekebilir.

Bugünyerinizde bazı tekliflerle karşılaşacaksınız ve bu sizi büyük bir telaşa sürükleyecek. Bu konuda karar vermeden önce çok iyi düşünmeli ve öyle harekete geçmelisiniz.

İleriye dönükfikirleri geliştirmek adına bugün daha fazla hareket edebilirsin. Daha güzel gelişmeleri kendine çekebilmek için özenli davranman gerekecek. Zor olan kararları almak ve en doğrusuna odaklanmak boşa gitmeyecek bugün.

İşte yorulmak normaldir ama kendini paralarcasına hareket etmek anormal olabilir. Yeri geldiğinde dinlenmeyi de, deşarj olmayı da bilmen gerekecek. Hayatına bir denge katmak için bugün iyi bir gün olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günü daha güzel geçirmenin yollarını arayacaksın. Keyfini yerine getiren şeylere odaklanman daha olası o yüzden. Güzel şeyleri kendine çekebilecek ve daha bereketli şeylere zaman ayırabileceksin. Bu güzel enerjinin kıymetini bilmelisin!

19 Ağustos 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Endişelendiğin sürece etrafta çok fazla görülmemeyi tercih edebilirsin. Yüksek mevkilerdeki insanlar, profesyonelliğinizden ve pratik yeteneklerinizden etkilenecekler. Bir röportaja veya seçmelere katılıyorsanız, umut verici kelimeler seçmeye çalışın.

19 Ağustos 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Disiplini sağlamakta zorlanacağın bir gün olabilir. Bu konuda aile büyüklerinden ya da tecrübelerine güvendiğin kişilerden yardım alabilirsin. Kararsızlıklarını, kafanda artan soru işaretlerini, hedeflerini ve kendini sorgulama süreci... Önümüzdeki günlerde ise finansal anlamda kendini toparlamak ve çevrendekilerle iletişim kopukluklarından kurtulmak için fırsatın olacak.

19 Ağustos 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mutluluk kavramı ve bunun somut hale dönüştüğü konuları daha net görebilirsiniz. Kesin bir karara varmadan önce olaya bu açıdan bakmak daha etkili ve verimli bir sonuç verecektir. Bitiş ve başlangıçlarda, hem kendinizin hem de partnerinizin beklentilerini göz önünde bulundurmalısınız.

19 Ağustos 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay, haftanın son gününde de burcunuzdaki yolculuğuna devam ediyor. Hafta sonuna keyifli bir başlangıç yapacağınızı söylemek mümkün. Bu zamana kadar zihninizde yer alan yeni projeler ve fikirler bu dönemde somut bir nitelik kazanabilir. Kendinizi cesur, heyecanlı ve hevesli hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bu ruh haliniziortamınıza da yansıtabilir, bu sayede üstlerinizden ve etrafınızdaki kişilerden takdir görebilirsiniz.

19 Ağustos 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda içe dönük yaşamak bugünlerde size daha huzurlu gelse de bu aşamada uzun süre kalmak sizi asosyal ve mutsuz biri yapabilir.

19 Ağustos 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aklınız tutkularınızla dolu ve kendinizi normalden çok daha duygusal hissedebilirsiniz. Bu durumla ilgili en zorlu yan, bu duyguları ifade etmek için uygun bir zaman bulamayabilirsiniz. Akıntıyı çevrenizdekilerin de sizi desteklediği güvenli bir limana yönlendirmeye çalışın. Kozanızı delmeye çalışanlardan kaçının.

19 Ağustos 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Baskıcı roller, yakın ilişkilerinizden birini şu anda bir sıkıntıya sokabilir. Sizden ne beklendiğini bilmek sizi bir nebze olsun rahatlatsa da, belki de duygusal ihtiyaçlarınızın karşılanmamasından kaynaklanan hayal kırıklığınız sizi yeni bir şey aramaya itmek için yeterlidir. Kendinizi tamamen çaresiz ve yalnız hissetmeden önce konuşmayı deneyin. Değişime hazır olan tek kişi siz olmayabilirsiniz!

19 Ağustos 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü duyguların sizi yakmasına izin vermemelisiniz. Hırslarınız yaşam akışınızı yönlendirecek. Karşı cinsle birlikte yapacağınız çalışmalarda kendinizi daha da güçlü hissedeceksiniz ve takdir edilmek hoşunuza gidecek.

19 Ağustos 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürme zamanı nihayet gelmiş görünüyor. Cesur davranırsanız sadece özel hayatınızı değil,hayatınızı da daha iyiye götürebileceksiniz. Ayrıca çevrenizdeki kişilerin örnek alacağı biri haline gelebileceksiniz. Ancak dinlenmek için kendinize vakit ayırarak stresinizi hafifletmeniz de gerekecek. Boş zamanlarınızı hobilerinize ayırın. Böylece hedeflerinizi gözden kaybetmeyeceksiniz.

19 Ağustos 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir süredir sırtınızda taşıdığını duygusal yükten kurtulmanın tam zamanı! Sırtınızdaki bu yükten kurtulmadığınız sürece, kendiniz için pozitif bir adım atmanız mümkün değil. Bu yüzden bunu kendiniz için yapmalısınız.

19 Ağustos 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün inatçı tarafınız işe yarayacak ve beklentilerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. İletişim içinde olacağınız kişilere sergileyeceğiniz disiplin sayesinde, başarınız garantilenecek. Hiçbir işi yarım bırakmayı sevmiyorsunuz.

19 Ağustos 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 39' 34" R
Ay
Yay
04° 24' 52"
Merkür
Koç
16° 00' 48"
Venüs
Koç
26° 13' 30"
Mars
Balık
26° 44' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 21"
Satürn
Balık
16° 13' 34"
Uranüs
Boğa
22° 07' 37"
Neptün
Balık
28° 47' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 18"
Lilith
Başak
22° 54' 28"
True Node
Koç
15° 32' 20"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>