Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kafanızda Soru İşaretleri Var Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, hislerinizi açıklama noktasında ufak tefek aksaklıklar yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Birlikteliğinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın. Sorunlar geride kalmaya başlıyor.

Mesleki olumsuzlukları ortadan kaldırmak için harekete geçmelisiniz. Elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabileceğiniz bir gündesiniz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmanız gereken bir gün. Sorumsuzluk yapmamanız gerekmekte.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha bilinçli olmalısınız. Gelir ve gider arasında denge kuramadığınız sürece her şey zorlayıcı olacaktır. Bilinçli olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir şeylere sahip olmak, sosyal hayatın içinde daha çok yer almak ve iyi ilişkiler kurmak isteyebilirsiniz. Bu noktada kısıtlanmış olduğunuzu düşünmek yerine ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi düşünmeye odaklanmalısınız. Bugün kendiniz için bir liste çıkarın ve size yardımcı olabilecek dostlarınızdan da tavsiyeler alarak listenize her gün bir "tamamlandı" notu düşmeye başlayın.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, kendinizi ifade etmek için cesaret bulacağınız bir gün olabilir bugün. Sanatsal yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilir, hayal gücünüzü kullanarak projeler üretebilirsiniz. Aşk hayatınız da bugün oldukça parlak ve romantik olabilir, bugün sevdiğiniz kişiyle önemli anılar biriktirebilirsiniz.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkiye yeni başlayan Aslan burcuysanız, inişli çıkışlı bir birliktelik sizi yorabilir. İlişkinizde tam anlamıyla istediğinizi bulamayabilirsiniz. Duygusal olarak birbirinize yeterli olmadığınızı hissedebilirsiniz. Bugün arkadaşlarınızla dışarıda bolca vakit geçireceksiniz. Yeni yerler yeni mekanlar keşfetmekten mutlu oluyorsunuz.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçten içe yorgun ve bezgin hissedebilirsiniz. Ancak bazı tutumlarınız bunların içinizde kalmasına müsaade etmeyerek olumsuz şekillerde dışa vurulmasına neden olabilir. Duyduklarınız karşısında restleşmek, insanlarla polemiğe girmek yerine es geçebilmeyi deneyimlemelisiniz.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda bugün sizi meşgul edecek durumlar ya da gereksiz harcamalar gündeme gelebilir. Maddi alanda daha çok desteğe ihtiyacınız var.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda belirgin bir çaba göstermediğiniz ve dinlenmeyi hedeflediğiniz bir dönemdesiniz. Tamamen geçici olduğunu bilin içiniz rahat olsun.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günü daha güzel geçirmenin yollarını arayacaksın. Keyfini yerine getiren şeylere odaklanman daha olası o yüzden. Güzel şeyleri kendine çekebilecek ve daha bereketli şeylere zaman ayırabileceksin. Bu güzel enerjinin kıymetini bilmelisin!

19 Ağustos 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için oldukça özgüvenli ve yaratıcı bir gün olabilir. Kendinizi ifade etme konusunda güçlü bir arzu hissedebilirsiniz. Sahne ışıklarının altında parlamak için mükemmel bir zaman olabilir. Yeteneklerinizi sergilemek ve liderlik becerilerinizi kullanmak için fırsatlar bulabilirsiniz. Sosyal ortamlarda dikkat çekebilir ve ilgi odağı olabilirsiniz ancak başkalarının da aynı şekilde parlamak isteyebileceğini unutmayın ve işbirliği ruhunu koruyun. Aynı zamanda, egonuzu kontrol etmek ve başkalarının fikirlerine saygı göstermek önemlidir. Bugün, içsel gücünüzü ve yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak için cesur adımlar atabilirsiniz.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakınlarınızın size ihtiyacı olacak ve onlara yardım etmeye çalışacaksınız. Ay, bilinçaltınızı etkiliyor. Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştireceksiniz. Sizi yakından takip edenleri inatçılığınızla şaşırtıyorsunuz.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürme zamanı nihayet gelmiş görünüyor. Cesur davranırsanız sadece özel hayatınızı değil,hayatınızı da daha iyiye götürebileceksiniz. Ayrıca çevrenizdeki kişilerin örnek alacağı biri haline gelebileceksiniz. Ancak dinlenmek için kendinize vakit ayırarak stresinizi hafifletmeniz de gerekecek. Boş zamanlarınızı hobilerinize ayırın. Böylece hedeflerinizi gözden kaybetmeyeceksiniz.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün seyahat, eğitim, yakın veya kardeşlerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün inatçı tarafınız işe yarayacak ve beklentilerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. İletişim içinde olacağınız kişilere sergileyeceğiniz disiplin sayesinde, başarınız garantilenecek. Hiçbir işi yarım bırakmayı sevmiyorsunuz.

19 Ağustos 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 46' 05" R
Ay
Balık
13° 38' 00"
Merkür
Koç
18° 36' 42"
Venüs
Boğa
05° 14' 37"
Mars
Koç
02° 22' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 46"
Satürn
Balık
16° 52' 22"
Uranüs
Boğa
22° 32' 41"
Neptün
Balık
29° 00' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 06"
Lilith
Başak
23° 43' 11"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>