Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İşin Kolaylıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2020, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Konuşmadan önce düşünmeye çalışın. Günün enerjisi sevdikleriniz veya meslektaşlarınızda aşırı hassasiyet yaratabilir. İnsanlar, onlara nazikçe davranmanızı isteyecek ve yaptığınız iyilğin karşılığını verecekler. Onlara karşı eleştirel veya alaycı olmayın. Anlayşlı ve empatik olmanın işe yaradığını göreceksiniz. Çok temkinli davranıyor gibi hissedebilirsiniz, ancak gösterdiğiniz bu ekstra dikkat buna değecek.

Bugün yardım almaya açık olmalısınız. İş yerinizde işinizin başınızdan aşkın olduğu bir durum olabilir. Karmaşık bir teknik araçla uğraşıyor olabilirsiniz. Yeni bir bilgisayar sistemiyle çalışıyor olabilirsiniz. Kafanız karışıksa ve çözemiyorsanız, yardım istemekten korkmayın. İçeri girip işleri çözmenize yardımcı olabilecek yakınlarda birarkadaşınız olabilir.

Bugün kendinizi eğitim hedefleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Okul dönemi sona eriyor. Eğer okuyorsanız, zihniniz dönem ödevleri ve finallerle meşgul olabilir. Eğer okumuyorsanız da, gelecek dönem için bir sınıfa kaydolmayı düşünebilirsiniz. Bu açıdan hangisine karar verirseniz verin, o konuya tamamen kendinizi vereceksiniz. Temkinli bir şekilde ilerlemekte fayda var.

Dalgalanan ruh hallerine çok da takılmamalısın. Hayatındaki daha büyük ve önemli eğilimlere ve gerçekleşen olumlu şeylere bak. Bardağın dolu tarafını gör ve dünyaya gelmenin bir sebebi olduğunu hatırla. Kendinle ve içinde yaşadığın dünyayla uyumlu ve barışık kalarak seni dünyaya getiren anneni onurlandır. Hareketsizliğinde bile büyük bir güç var!Öyleyse bütün sessizlik anlarını yaşa!Bugün ailenizle olan ilişkinizde yeni bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Kendiniz için farklı bir program yapmaya karar vermeniz muhtemel. Belki de kendinize çok az vakit ayırdığınızın farkına varmaya başladınız. Sessiz saatlerin keyfini çıkarabilmek için ev halkından daha erken kalkmaya başlayabilirsiniz. Aile yaşamınız sizi çok meşgul ediyor olabilir ancak yine de kendinize meditasyon yapmak ve hobilerinizin peşine düşmek için zaman ayırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün diğer insanlara karşı sorumluluklarınıza odaklanmanız gerekebilir. Belki biraz bebek bakıcılığı yapmanız gerekir. Yeğeninize bir süre göz kulak olmaktan keyif alabilirsiniz. Ya da eşinizin evle ilgili bir konuda yardımınıza ihtiyacı olabilir. Devreye girip bozulan bir şeyi tamir etmeye yardım edebilirsiniz. Tamirat konusunda hünerli olacağınızdan imdada yetişmeniz muhtemel.

19 Kasım 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün önemlive projelerinizle ilgilenebilir, elinizdeki işlere ve yaşama dair sorumluluklarınıza daha disiplinli ve ciddiyetle yaklaşabilirsiniz. İş ve özel hayatınızda uzun vadeli düşünme, uzun vadeli düşünerek hareket etme zamanı. Bugün atacağınız adımlar uzun vadede ilerleyebilir; maddi & manevi kazançlar getirebilir.

19 Kasım 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük alışkanlıklarını değiştirme fikrine sıcak bakmıyorsun. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan karşı tarafın seni değiştirmeye çalıştığını fark edebilirsin. İş yerinde yoğunluk azalıyor. Önceden bitirdiğin işlerin artısını bugün görüyorsun. Ailene duyduğun özlem artabilir. Onları telefonla arayıp hâl hatır soruyorsun.

19 Kasım 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızın ağır bastığı bir gündesiniz. Çevrenize yansıtmak yerine kendinizi dinleyerek günü tamamladığınızda daha az hasarla durumun üstesinden gelmiş olacaksınız. Bugün kimseyi eleştirmeyin ve kendinizi savunmak zorunda kalacağınız durumlar içinde olmayınız.

19 Kasım 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızın üzerine gideceğiniz bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızla fikir düzeyinde tartışmaya girmemeye özen gösterin. Gün içinde ilişkiler biraz gergin olabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Parasal konuları organize etmek istediğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde yeni organizasyonlar yapabilirsiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha çok kişisel istek ve başarılarınızla ön planda olacağınız bugünlerde daha uygun ve sizi daha mutlu edecekimkanları ile de karşılaşabilirsiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündelik işlerinizin yoğunluğu güne damgasını vururken, duygularınızı size destek olanlar ve çalışma arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bugün karşınıza çıkabilecek sağlık uzmanlarından, terapistlerden pek çok deneyim ve bilgi elde edebilirsiniz. Psikoterapi, psikolojik danışmanlık için uygun bir gün olabilir.

19 Kasım 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kim olduğunuzdan ve hayattan ne istediğinizden emin olun. Diğer insanlarla aynı yolu seçmemiş olabilirsiniz, ancak bunun nedeni kesinlikle çoğunluk gibi olmamanızdır.

19 Kasım 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün geç saatlerine kadar Oğlak burcundaki seyahatine devam ediyor.İş hayatınız, sağlığınız ve günlük rutinlerinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Venüs'ün Satürn ile kurduğu sert etkileşim birlikte çalıştığınız kişilerle yaşanabilecek huzursuzluklara işaret ediyor. Sağlık problemlerinizi ihmal etmeyin, doktor kontrolünden geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

19 Kasım 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile çok uyumlu bir çift oldunuz. Patronunuz ile birlikte kısa süreli birseyahatine çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Çok meraklı bir kişiliğiniz var ve sezgilerinizle hareket etmeyi seviyorsunuz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki küçük tartışmaları büyütmek size bir yarar sağlamıyor. Hem kendinizi hem de onu boş yere üzüyorsunuz. İş hayatınızdaki dostluklara önem vermeniz, işlerin daha kolay yapılmasını sağlıyor. Hayalini kurduğunuz projenin gerçekleşmesine çok az zaman kalmış. Maddi durumunuz, bir teklifi değerlendirebilmeniz halinde değişecek. Mutsuz olduğunuz zamanlar, yürüyüş yapmak yerine hemen yemek yemeğe koşuyorsunuz. İleride kilo sorununuz olabilir

19 Kasım 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 31' 44"
Ay
Kova
25° 21' 02"
Merkür
Koç
17° 52' 43"
Venüs
Boğa
03° 40' 11"
Mars
Koç
01° 23' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 49"
Satürn
Balık
16° 45' 50"
Uranüs
Boğa
22° 28' 17"
Neptün
Balık
28° 58' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 50"
Lilith
Başak
23° 34' 41"
True Node
Koç
15° 21' 01"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>