Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Gözler Üzerinde Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişinin yüzünü güldürmek için ekstra bir çaba sarf etmen gerekebilir bugün. Ortamın modu düşükse eğer, bu hali değiştirmek sana kalacak. Karşındaki insanın keyfini yerine getirmek seni de mutlu edecek.

Sorunsuz ilişkiler kurmak istiyorsunuz. Bu konudaki kararlılığınız ve titizliliğiniz, size problemsiz biryaşamı sunmaya elverişli. Yapmayı hedeflediğiniz yeniliklere bu günlerde ilk adımı atabilirsiniz.

Maddi konularda yaratıcılığını arttırmak kendine zaman ayırmalı ve harcamalar için acele kararlar almak yerine daha sakin hareket etmelisin. Kendine zaman tanımak daha iyi paralar kazanmanı sağlayacak bugün.

Koşmak ve yoga, nefesi kontrol etmeyi gerektiren iki önemli konu. Bugün bu konulara daha dikkat ederek nefesini kontrol edebilir ve daha iyi hissedebilirsin. Egzersiz programını seçerken dikkatli olmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyi oluruna bırakmalısın. Bazı şeyler senin için daha kolay işleyecek ve mutsuz olmak için bir sebep bulamayacaksın. Bu güzel enerjiyi sevdiğin şeylere odaklanarak kullanman gerekebilir. Kendine nazik davranmalı ve zor mevzuları zaman bırakmalısın.

19 Mart 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün beklentiler gerçekleştiğinde her zaman gerçek mutluluğa ulaşmadığınızı fark edeceksiniz. Aşk hayatınızdaki sürprizlerle birlikte geleceğe dair daha ciddi adımlar atma eğilimdesiniz. Sevdiklerinizle bir araya gelmek için harika bir zaman!

19 Mart 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerin ve hedeflerini paylaşma konusunda titiz davranabilirsin. Fakat hiç hesaba katmadığın harcamalar, söz konusu olabilir. Ego ve cesaretin paralel bir şekilde yükselişe geçecek. Hâkim olmadığın bir işi üstlenerek tüm gözleri üzerine çekebilirsin. Etrafındaki kişilerin olumsuz tepkilerine hazırlıklı ol! Akşamüzeri yakın bir arkadaşının yemek davetine katılabilirsin.

19 Mart 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güçlü hafıza, öğrenme isteği ve daha önce bunları kullanamamış olmak sizi bugün farklı bir hayata taşıyabilir. Fırsatını bulup tamamlayamadığınız, kaçırdığınız her şeyle yeniden ilgilenmek için bugünü değerlendirmelisiniz. Yaşantınızın rutinleri sizi daraltıyorsa bunu genişletmek için yapmak isteyip yapamadıklarınıza ağırlık verebilirsiniz.

19 Mart 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda daha sabırlı olmalısınız. Psikolojik açıdan sizi etkileyen koşullar dikkat çekiyor.

19 Mart 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda kendinizi yetersiz ya da güvensiz hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerde yaptığınız yatırımın tam olarak karşılığını alamamak sizi tedirgin edebilir.

19 Mart 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni insanlarla tanışabilirsin bugün. Hatta bu insanlar ünlüler bile olabilirler. Keyifli sohbetler ve neşeni yerine getirecek durumlar seni çok daha mutlu edebilir bugün. Enerjin yükselecek!

19 Mart 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda ciddi konulara dalmaktan kaçınmak akıllıca olacaktır. Bu, ilgili durumlara ilişkin görüşünüzü karartır. Bu nedenle şu an için en akıllıca hareketiniz, her şeyi basit tutmak olacaktır. Birkaç gün içinde olayların özüne inmek için daha kolay bir zamanınız olmalı. O zaman geldiğinde kendinizi zor bir durumda bulmamak için söylediklerinize çok dikkat edin.

19 Mart 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizden ödün vermek istemiyor ve direnme gücünüzü sonuna kadar kullanıyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda size çekici gelecek kişilerle tanışabilir, onların farklı olan düşünce tarzlarından etkilenebilirsiniz.

19 Mart 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

19 Mart 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uplifers önerisi: Hayatta her şey tecrübe, karşılaştığımız durumlar, tanıştığımız insanlar, gördüklerimiz, yaptıklarımız… Karşımıza çıkan her türlü durum bizi kendi en yüksek potansiyelimize ulaştırmak üzere kurulu bir kurgu. Mesajları görebilmek ve bir sonraki adımı farkındalıkla atabilmek olaylara, durumlara, insanlara karşı bağımsız bir şekilde kimsenin yoluna sapmadan kendi yolunda ilerleyebilmek için elzem.”Deneyimlerimiz ne anlatır: Hayat, dersimizi öğretene kadar bize tekerrür yaşatır”

19 Mart 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişininyaşamında karşılaştığı bazı sorunlar özel yaşamınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Bu konuda anlayışlı bir tutum içerisinde olmaya özen göstermelisiniz. İş hayatınız hareketli bir döneme giriyor. Çevrenizden alacağınız bazı eleştiriler sizi yönlendirecek. Tarzınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Maddi konulardaki bazı sabit fikirli davranışlarınız para kaybetmenize neden olabilir. Çevre şartlarına uyum sağlamaya çalışmalısınız.

19 Mart 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 51' 06" R
Ay
Başak
16° 17' 22"
Merkür
Boğa
01° 59' 16"
Venüs
Boğa
21° 54' 17"
Mars
Koç
12° 44' 32"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 01"
Satürn
Balık
17° 54' 12"
Uranüs
Boğa
23° 19' 45"
Neptün
Balık
29° 22' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 16"
Lilith
Başak
25° 13' 15"
True Node
Koç
14° 54' 04"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>