Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sorunları Çözmek İstiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. Davranışlarınız konusunda daha temkinli olmanız gerekiyor. Çabalamaya devam etmelisiniz.

Sakinliğinizi korumaya çalışın. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız. Odaklanmayı başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız genel olarak sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışmalarınızı nasıl şekillendirdiğiniz ve bunlardan gelen sonuçları değerlendirdiğiniz bir gün olabilir. Kazancınızı, yerinizi, hedeflerinizi sorgulayabilir ve daha iyisi için uğraşabilirsiniz. Bazı fırsatların kaçtığını düşünürken önünüze yeni imkanlar doğabilir.

19 Nisan 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda kendinizi daha hassas hissedebilirsiniz. İletişim sorunları yaşayabilir, yanlış anlaşılmaların etkisi altında kalabilirsiniz. Ancak sabırlı ve anlayışlı bir tutum sergilerseniz, bu tür sorunların üstesinden gelebilir ve ilişkilerinizde daha sağlam bir temel oluşturabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhsal dengeyi korumaya özen göstermelisiniz.

19 Nisan 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uyku problemlerin artık yaşamını olumsuz etkileyemeye başlıyor. Uykusuzluğuna bir çözüm bulmak için alanında uzman bir doktora danışmak isteyebilirsin. Uzun süredir ilişkisi olan Aslan burcuysan, ilişkinde artık yeni bir yola girmek isteyebilirsin. En kısa zamanda partnerini ailenle tanıştırmak için harekete geçeceksin.

19 Nisan 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedef olarak seçtiğiniz konular kalbinizin çarpmasına vesile olmalıdır. Bugün bu çarpıntıların bir panikataktan mı yoksa sevinçten mi doğduğunu düşünmelisiniz. Kaygılandıran, şüpheye düşüren ve kaybetme korkusu içeren hiçbir şeyi hayatınızda daha fazla tutmalısınız; çünkü bunlar bir hedef değildir.

19 Nisan 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Emek harcadığınız konularla ilgili sabah saatlerinde engellerle karşılaşabilirsiniz. İşle ilgili konularda başkalarından alacağınız destekler var. Bu işlerinizi biraz kolaylamanıza yardımcı olabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelmek size daha iyi gelebilir.

19 Nisan 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çoğu zaman beklemediğiniz yerden güzel hamleler gelerek sizi mutlu edebilir ve aşkta huzuru yakalayabilirsiniz. Partnerinizle ilişkinizi bir adım öteye götürmeyi düşünmelisiniz.

19 Nisan 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çok meşgul olabilirsin. İlgilenmen gereken meselelerin artması ve herkesin senden bir cevap bekliyor oluşu seni gerebilir. Ancak istemediğin kararlar almamak için kendine biraz vakit ayırman gerekecek.

19 Nisan 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, duygularınızı kontrol etmeniz daha kolay sevgili Aslan. Dikkatinizi hayatınızın pratik tarafına çevirmeye hazırsınız. Yine de gün ilerledikçe farklılıkların yumuşatılması odak noktası olabilir. Kendinizi ve fikirlerinizi oldukça çekici bir şekilde sunuyorsunuz ve bu da sizin için iyi sonuç veriyor. Neredeyse her durumu hoş bir şekilde nasıl tersine çevirebileceğinizi biliyor gibisiniz. Bir fikri veya inancı paylaşma konusunda oldukça istekli olabilirsiniz. İlişkilerde işbirliği ve uzun vadeli planlar konusunda tartışmalar yaşanabilir. Şimdi geçmiş konulara, ilişkilere veya bakış açılarına yeni yollarla bakmak teşvik edici olabilir.

19 Nisan 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mal varlığınız arttıracak köklü ve radikal isteklerinizi yerine getirecektir. İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Partnerinize daha çok zaman ayırmalı, onun sizden beklentilerine karşı ilgili olmalısınız.

19 Nisan 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için iyi bir gün olacak. Bu durumdan, geciken tüm projelerinizi tamamlamak için yararlanın ve işiniz bittiğinde, daha heyecanlı projelere hazırlanın. Özgüveninizle baştaarkadaşlarınız olmak üzere başkalarına da esin kaynağı olacaksınız. Bu, takdir edildiğinizi hissetmenizi sağlayacak ve ihtiyacınız olan tek şeyin doğru yer ve zamanda olumlu bir etki yapmak ve başarı kazanmak olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır.

19 Nisan 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün para, kazançlar ve ödemelerle ilgili dikkatli olmanız tavsiyemdir. Gününüz şahane geçsin.

19 Nisan 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle yaşadığınız tartışmadan sonra kalan umutlarınız da yok oldu. Ama onu incitmek istemiyorsunuz. Bu da, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Son zamanlarda çok istekli çalışmıyor ve bunu gizleyemiyorsunuz. İş başında işi sevmeyen, huzursuz görüntünüz göze batıyor. Bugünden başlayarak gönlünüzün işini aramalısınız. Bugün hiç hesapta olmayan harcamalar canınızı sıkabilir. Rahat bir uyku için yatağa girmeden önce günlük stresten arının. Uykusuzluk sağlığınızı etkileyebilir. Uyku düzeninizi bozmayın.

19 Nisan 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 59' 25" R
Ay
Balık
16° 56' 57"
Merkür
Koç
18° 45' 16"
Venüs
Boğa
05° 31' 33"
Mars
Koç
02° 33' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 59"
Satürn
Balık
16° 53' 31"
Uranüs
Boğa
22° 33' 28"
Neptün
Balık
29° 01' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 52"
Lilith
Başak
23° 44' 43"
True Node
Koç
15° 22' 60"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>