Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Cevap Sende? Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün sevdiklerinizle takılmak için harika bir gün. İş sorunları veya ev işleri hakkında endişelenmemeye çalışın. Ailenizle geçireceğiniz zaman için şükredin. Hayvanat bahçesi veya bir müze gezmek gibi özel bir şeyler yapmaya çalışın ya da aileniz ve akrabalarınızla güzel bir yemek yiyin. Sevdiklerinizleyken kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Başkalarıyla ilgilenmek konusunda iyisin. Her zaman arkadaşlarınızın ve ailenizin iyiliği için çalışıyorsunuz. Bu sizi zodyakın en tatlı burçlarından biri yapıyor, ama aynı zamanda insanların bazen sizden faydalandığı anlamına da geliyor. (Bu kasıtlı ya da kasıtsız olabilir.) Bugün çok fazla sorumluluk üstlendiğinizi fark edebilirsiniz. Başkasının işini yaptığınız için, onların daha çok kendi görevlerini yerine getirmeleri gerekebilir.

İş hayatınızla ilgili bazı arzularınız olsa da, şu an isteklerinize göre hareket edeceğiniz bir zaman değil. Bunun zamanı düşündüğünüzden çok daha erken gelecek! İçinizdeki değişimin doğasını anlama aşamasındasınız. Açık bir şekilde sizi yeni yönlere çeken de bu. Sabırlı olun; bırakın dönüşüm rotasını tamamlasın.

Eyleme geçme zamanı tam da şimdi. Neyi bekliyorsun ki? Eğer işleri yapmak konusunda aşırı sabırsız hissedersen şaşırma. İstiyorsun ve hemen şimdi istiyorsun. Sana istediğini elde etmen konusunda yardım edecek tek kişi sensin, öyleyse adımını at. Oldukça genişlemeci bir enerji seni düşündüğünden de ileri götürmek için bekliyor. Öyleyse geride durma. Sınır diye bir şey yok!Bugün birine onu ne kadar önemsediğinizi söylemek için ideal bir gün. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız varsa ona çiçek alabilir ya da güzel bir kart gönderebilirsiniz. Evren bize melekleri pek çok farklı formda gönderir. Zorda kaldığınız bir anda size yardım elini uzatmış ve günlerinizi daha aydınlık kılmış biri olabilir. Hayatınızda yarattıkları farkın hakkını vermeyi deneyin. Bugün, şükranlarınızı sunun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün maneviyatın farklı yönlerini araştırmayı düşünebilirsiniz. Bir Aslan olarak, inançtan ziyade somut olgulara eğilim gösteren biri olabilirsiniz, ancak bu demek değildir ki bu durum değişemez ya da bu engin konu hakkında yeni bir şeyler öğrenemezsiniz. İnançlı iseniz dininizin tarihine bir göz atın ya da dünya dinlerini araştırın. Bakalım bunca farklı inanç sistemi arasında neler keşfedeceksiniz?

19 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karşılaşacağınız eski bir dostun tavsiyeleri size iyi gelebilir. İlişkilere farklı bir açıdan bakabilir; geleceğinizi ilgilendiren önemli kararlar alabilirsiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü ve cesaretli yapın kendinle hesaplaşmana neden olabilir. Kendine bir yol haritası çizme isteğin doğuyor. Ocak ayında en çok aşk hayatında sorunlar yaşadığını biliyorum. Eğer sorunlar havada kaldıysa ve cevapsız sorular çoğaldıysa, sorunları aşmanın tek yolunun senden geçtiğini daha iyi anlayacaksın. Konuşmalarında insanların kafalarında soru işaretleri bırakabilirsin. Bunların cevabını senden başka kimsenin veremeyeceğini en iyi sen biliyorsun. Kendini göstermenin vakti geldi.

19 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde statünüzün değişmesi için gerekli olan şartlar ani bir şekilde oluşabilir. Temkinli olmalısınız. Bulunduğunuz toplum içinde ki yerinizi sorgularken abartılardan kaçınmalısınız. Duygularınızı onurlandırmak isterken yanlış anlaşılabilirsiniz. Sizlerin buna ihtiyacı yok.

19 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konulara ve duygusal durumlara, özel hayatınıza daha hassas yaklaşabilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemeniz yararlı olacak.

19 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda mutluluk vaat edici durumlar söz konusu. Romantik ve aşk dolu bir ilişki yaşayabileceğiniz bugünlerde keyfiniz artacak.

19 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

19 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar normalden daha hassas ya da duygusalsanız bunun savaşmayın. Bunu kabullenin ve kendinizi rahat hissedeceğiniz insanların yanına sığının. Kendinizi üzgün hissettiğiniz zamanlar olabilir, endişelenmeyin. Kimse mükemmel değildir ve her gününüz aynı güzellikte geçemeyebilir.

19 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek oluşu bu Pazar gününü evden çıkmadan geçirmek istemenize sebep olabilir. Aile üyelerinizle zaman geçirebilirsiniz.Evinizde arkadaş toplantısı düzenlemek bugün kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Evinizi güzelleştirmek için alışveriş yapabilir, ev içindeki tadilat problemlerini çözebilirsiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamda çeşitli faaliyetlere katılma fırsatları yakalasanız da, yanınızda bulunacağını umduğunuz kişi bu fırsatları değerlendirmenize engel olabilir. Bu kişiyle birlikte kalmak ya da yalnız başınıza sosyal ortamlara girmek arasında bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Topraklanmakta zorlandığınız zamanlar oluyor. Özellikle eviniz, ailenizle ilgili konularda duygusal çöküntüler söz konusu olabilir. Bir şekilde sizi duygusal anlamda desteklemediklerini, motive etmediklerini, arkanızda duramadıklarını düşünebilirsiniz. Mutlaka haklılık yanlarınız var. Fakat siz de bir şekilde beklentilerinizi ayarlayamıyorsunuz.

19 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; uzun zamandır anlaşma sağlanamayan bir miras konun sonuçlanıp anlaşma sağlanabilir. Genel anlamda evinde ve rutin işlerine odaklanacağın bir gün olmakla birlikte; dostlarınla keyifli sohbetler yapabilirsin. Ancak herkesin bildiği sıradan detaylardan ziyade gün yüzüne çıkmamış konularla ilgilenmek isteyebilirsin.

19 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 59' 36" R
Ay
Koç
02° 01' 41"
Merkür
Koç
19° 26' 28"
Venüs
Boğa
06° 48' 01"
Mars
Koç
03° 21' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 32"
Satürn
Balık
16° 58' 42"
Uranüs
Boğa
22° 37' 03"
Neptün
Balık
29° 02' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 17"
Lilith
Başak
23° 51' 36"
True Node
Koç
15° 24' 19"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>