Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yardımsever Olduğunu Bilmeyen Yok Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2023, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile bir süredir aranda bazı sıkıntılar varsa bugün bu konuları konuşman gerekebilir. Bazı şeyleri içinde tutmamak ve bunları dile getirmek sana daha iyi gelecek. Bugün sevdiğin kişi ile iletişimini açık tutmalısın.

Kontrollü oluşunuz ve yönünüzü seçmedeki gösterdiğiniz hassasiyet, bugünlerde çok işinize yarıyor. İş yaşamınızdaki başarınız biraz da bu özellikleriniz nedeniyle giderek artıyor.

Parasal konularda bugün çok büyük beklentilerin olmamalı. Bazı konuları kendi haline bırakman ve keyfine bakman sana daha iyi enerjiler sağlayacak. Bugün parasal kaygıları bir kenara bırakman gerekecek.

Daha sağlıklı beslenmek ve yeşil sebzeler tüketmek vücudunun ihtiyacı olan bir şey olabilir. Bugün beslenme konularına özen gösterebilir ve yeni tarifler deneyebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğru olan kararlar almak göründüğü kadar kolay olmayabilir. Bugün hayatında neyin doğru neyin yanlış olduğunu gözlemlemek isteyebilirsin. Bazı şeyleri düzeltmek sana düşecek bugün.

2 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün duygusal anlamda zorlanacağınız bir gün olacak. Çünkü objektif bir şekilde konulara yaklaşmak isterken aslında duygularınızı kenara bırakamadığınızı fark edeceksiniz. Bu durum gelecekte verdiğiniz bazı kararlar konusunda yeniden düşünmenize neden olabilir. Kendinizi ifade ederken seçtiğiniz kelimeler konusunda her zamankinden daha dikkatli olmalısınız.

2 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alacağın haberlere karşı temkinli olabilirsin. Tüm hafta bugünü beklemene rağmen planların istemediğin şekliyle değişebilir. Sırf bu yüzden sevdiğin kişinin kalbini kırabilirsin. Ailedeki senden küçük hemcinslerine karşı daha kuralcı olabilirsin. Duygusal iniş ve çıkışlar akşamüstü ılıman bir havaya girecek.

2 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Huzursuzluk hissettiren durumlar karşısında dik bir duruş sergilediğinizde bu durumu lehinize çevirebilirsiniz. Sizi etkileyecek durumları sizin tepkilerinizin belirliyor olması çevrenizdeki insanların bakış açılarını da değiştirebilir. Yapacağınız küçük bir yön değişikliği duygusal sorunlarınızın çözümü önündeki engeli kaldıracaktır.

2 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişimden kaynaklanan yanlış anlaşılmalar olabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda sabırlı olmanız gereken zamanlar var. Gün içinde yeteneklerinizi daha fazla kullanmaya başlayabilirsiniz. Kendinizi göstermek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz.

2 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğer ilişkiniz yok ise yalnızlığınızı kafanıza takabilir ya da eski ilişkinize takıntı halinde yönelebilirsiniz. Sakinleşin ve sürecin geçici olduğunu bilerek hareket edin.

2 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bayramın keyfini çıkarmalısın. Yorgunlukları geride bırakmalı, sevdiklerine zaman ayırmalısın. Daha keyifli bir gün geçirmek için kendi enerjini yükseltmen iyi olabilir bugün. Bayrama odaklanman gerekecek.

2 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz ve başka bir kişi arasındaki güç savaşları mevcut liderlik endişeleri üzerinde iyice yükselerek patlayabilir. Belki de bir başkasıyla bu engelin üstesinden gelmek için birlikte çalışmalısınız ancak liderin kim olduğuna karar veremezseniz kimin sorumlu olması gerektiği konusunda savaşmak, herkesin bu durumda kaybetmesiyle biter. Bazen bir durum üzerinde kontrolü bırakmak zordur ancak hem güçlü yönlerinizde oynayabileceğiniz hem de katkıda bulunabileceğiniz roller bulmak en iyi sonucu yaratacaktır. Gün sonunda şu soruya cevap vermelisiniz: Kazanmak mı istiyorum yoksa lider olmak mı?

2 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız. Altından kalkamayacağınız konulardan uzak kalmalısınız. Anaç duygular size zarar verebilir. Sosyal çalışmalarınızda meydana gelecek olumlu gelişmeleri beklemelisiniz.

2 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

2 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahat konularıyla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızda güçlü değişimler yavaş yavaş kendini gösteriyor olabilir. Bugün özelliklehayatınızdaki sözleriniz çok önemli olacak. Harika bir gün dilerim.

2 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın verdiği etkiyle sakin bir durağanlık içinde olacağınız bir gündesiniz. Bu arada; hiçbir maskeye gerek duymadan, doğaçlama yaptığınız sohbetlerinizde, dışarıdan katılan bir kişinin olumsuz sözleri ile huzurlu gününüzü berbat etmeyin.

2 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 37' 57" R
Ay
Akrep
21° 09' 34" R
Merkür
Koç
15° 58' 57"
Venüs
Koç
24° 55' 26"
Mars
Balık
25° 55' 10"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 41"
Satürn
Balık
16° 07' 41"
Uranüs
Boğa
22° 04' 03"
Neptün
Balık
28° 45' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 40"
Lilith
Başak
22° 47' 27"
True Node
Koç
15° 35' 28"
Son Güncelleme : 25/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>