Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Bir konuda inatçı yaklaşımlarınız sonuçta sizin zararlı çıkmanızla sonuçlanabilir.

Bugün çalışmalarınıza ara vermeden devam edeceğiniz ve daha çok istikrarlı hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Yeni başlangıçlar yapmaktan çok elinizdeki işleri tamamlamaya çalışacaksınız.

Maddi konularda bugün oldukça rahat olacaksınız ve üzerinde fazla düşünmeden harcamalar yapacaksınız fakat dikkatli olmalı ve bu konuda aşırıya kaçmamalısınız.

Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak yinede enerjinizin büyük bir kısmını bu sorunların çözümüne harcayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni konulara duyduğunuz ilgi, sizi ani bir yolculuk fikrine motive edebilir. Yabancı ortamlarda bulunmaktan zevk alabilirsiniz. Kendinizi geliştirme isteğinizin yoğun olabileceği bu gün planlamalar yapmak için çok uygun. Yüksek öğrenim görüyorsanız girişimlerinizden olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 01:24 Ay-Venüs karşıtlığı etkisinde Cumartesi günümüz başlayacak. Sevgiyi bedelsiz, karşılıksız verecek bir cana ihtiyacımız var. İlişkilerimizde en çok bunu önemseyeceğiz. Diğer yandan, yapılması gereken ödemeler veya parasal işlerimizi de titiz bir şekilde düzenlememiz gerekecek. Saat 15:21-22:19 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu saatler boyu, olayların etkisi altında kalmadan, rehavete düşmeden aklı başında hareket etmemiz gerekiyor. Bu zaman dilimi süresince duygularımız kimi zaman kuruntulu kuşkulu kimi zamansa haddinden fazla cömerttir. Harekete geçmekte zorlanan birey, olanı olduğu haliyle kabullenmeye hazır gibidir. Boşluk zamanları özellikle Ay Balık burcunda boşlukta olduğunda tatsız duygulardan kaçmak isteriz. Telefonları duymazlıktan gelmek, biri bir şey sorduğunda kestirmeden cevap vermek bu zaman dilimi içinde fazlaca etkilidir. Saat 22:19 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay, harekete geçirici, isteklerinizi elde etmek amacıyla heveslendirici bir zamanı işaret eder. Yolculuk kararı bu saatlerde verilebilir. Eylemlerde bulunma arzunuz yüksektir. Kendinizi hangi konuda öne sürmek, başarıyla ifade etmek istiyorsanız bu zaman size yardımcıdır. Sorunlardan, sorun çıkaran insanlardan pek hoşlanmaz, anında tepki gösterebilirsiniz. Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, maddi kaynaklarınızla ilgili inatçı tavırlar sergilemeniz, duygusal yönde sizi olumsuz etkileyebilir. Karşıt düşünceler içinde gerilim yaşamak yerine, yaratıcılığınızı vurgulayan çalışmalara yönelmelisiniz. İkna kabiliyetinizi, kazançlarınızı arttırma konusunda kullanabileceğiniz bir gün.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi başlıklı konular ya da anlaşmalar dikkatli hareket etmeyi gerektiren başlıklardan. Kişisel ilişkilerinize veya işlerinize karışmaya çalışan kişiler olabilir. Kontrolü ele almalı duygusal problemleri ya da kayıpları engellemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabaha karşı saatlerden itibaren veya sabah saatlerinde kısmen gergin etkiler ön planda olabilir. Stresli durumlarla karşılaşabiliriz. Huzursuz veya engellenmiş hissedebiliriz. Riskli yerlerden veya güvenmediğimiz kişilerden uzak durmakta, ufak tefek kazalara karşı tedbirli olmakta fayda vardır. Artan yük ve sorumluluklar ya da saldırgan tepkiler veren kişiler sıkıntı verebilir. Öğle saatleri civarında, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları, hayalperest yaklaşımlar veya yanıltıcı kişiler ön planda. Akşam saatlerine doğru, dahabitirici olabilir veya sağlam ilişkiler kurabiliriz, ama gece saatlerinde yine ilişkiler zorlanıyor, kelimeleri dikkatli seçmek gerekiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

19 Ağustos 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde sizi duygusal açıdan bağlayan konular ve beklentiler olabilir. Ortaklaşa konularda hassas olabilirsiniz.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinize kapanık bir ruh haline girebilirsiniz. Evde olmak size iyi gelecek olsa da çalışmak zorunda olan Aslanlar erteledikleri işleri masaya yatırabilirler bugün.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi ve motivasyonunuzu arttıran görüşmeler gerçekleştirebilir, partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyalog kurabilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz. İletişim alanında abartılı diyaloglarla karşılaşabileceğiniz, duyguların coşkulu aktartıldığı bir zamandasınız.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizin hayatındaki parasal gelişmelere bu aralar hayretler içinde yaklaşabilir ve sizin paraya bakış açınızla örtüşmediğini görebilirsiniz. Keyfinizi daha da artıracak ortamlar içinde olmanız bu aralar önemli.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yanlış anlaşmalar, sakarlıklar ve aldanmalar yaşayabileceğiniz bir cumartesi günü deneyimliyorsunuz. Cinsel isteğinizin ve libidonuzun yüksek olabileceğinden dolayı yüzeysel ilişkilere çekilebileceğinizin farkında olmalısınız. Kendinizle barışık, maddi ve manevi değer yarattığınız konularda sağduyulu ancak özgür ve bağımsız davranmayı da arzu eden bir ruh halinde kalabilirsiniz. Akşam saatleri sosyalleşebilir, yoğun ve hareketli geçecek bir yeni haftayı karşılamak için alıştırma yapabilirsiniz. Hızlı bir aksiyon filmi size iyi gelecektir. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

20 Ağustos 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 06' 32" R
Ay
Başak
13° 02' 51"
Merkür
Koç
17° 23' 17"
Venüs
Koç
17° 56' 14"
Mars
Balık
21° 32' 07"
Jüpiter
Boğa
21° 30' 29"
Satürn
Balık
15° 35' 04"
Uranüs
Boğa
21° 45' 10"
Neptün
Balık
28° 34' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
20° 02' 58"
Lilith
Başak
22° 09' 44"
True Node
Koç
15° 37' 02"
Son Güncelleme : 19/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>