Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Önemli Ortaklıklar Söz Konusu Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2020, Perşembe

Aşk 10%
Para 40%
Sağlık 40%

Gezegen enerjileri sevdiklerinize ve arkadaşlarınıza olan sevgiyi ön plana çıkardığından, bugün çok sevecen hissedebilirsiniz. Bu sıcak yürek, iltifatlar ederek, motivasyonları yükselterek ya da ilginizi çeken biriyle flört ederek kendini kendini ifade edebilir. Gözlerinizde kesinlikle bir ışıltı olacak. Eğer zaten evli veya bir ilişki içindeyseniz, onun da tüm bu eğlenceye katılmasına izin verin!

Açık fikirli olmaya çalışın. İşlerin farklı bir yönde akacağını keşfedebilirsiniz. Belki dehayatınız yeni bir dönemece giriyordur. Bazı ilginç fırsatlar size sunulabilir. Yenilikçi ve cüretkar bir şey yapmaktan korkmayın. Risk almak şimdi size gerçekten zarar verebilir. Diğer kişilerin size taze fikirler sunmasına izin verin ve uygun olan her seçeneği göz önünde bulundurun.

Bugün, kendinizin bir grup ortamında ışık saçtığını görebilirsiniz. Bir konuşma veya sunumu bitirdiniz ve düşüncelerinizi harika bir şekilde açıklayabilirsiniz. Zihninizdeki netlik ve ince zekanız sizi başarıya götürebilir. Sizi dinleyenleri inovatif fikirleriniz denemek için kullanabilirsiniz. Şimdi konuşursanız, yaratıcılığınız tanınabilir ve takdir görebilir. Profesyonel ve yaratıcı fikirlerin çok daha fazla değer gördüğü bir çevreye yönelebilirsiniz.

Optimizm ve neşe dolusun. Yapılacaklar listeni eksilttikçe keyfin yerine geliyor. Bir konu hakkında yakın arkadaşınla zıtlaşıyorsun. Fakat bu fikir ayrılığı gününü mahvetmek zorunda değil. Rasyonel ve sakin bir şekilde konuşun, sonrasında uzlaşma noktası bulabilirsiniz.Aşağılık duygusuna dikkat et. Komşularının fazlasıyla yargılayıcı olduğu bir yerde yaşıyor olabilir ve onların düşüncelerine göre kalıplara oldukça iyi uyum sağlıyor olabilirsin. Gerçek şu ki, kimsenin kalıplara uymuyor ve bu oyunda uyum sağlamaya çalışırken yakalanıyor. Herkes güvensizdir ama bu duyguları hayatlarını değiştirmek için kullananlar en az mutlu olanlardır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün anahtar kelimeleri güzellik ve romantizm. Hayatınızın bunlarla ilişkili yönlerinin gayet iyi gittiğini göreceksiniz. Aklınız normalden hızlı çalışıp her şeyi sünger gibi emiyor, dolayısıyla derin bilgiye olan susuzluğunuzu her zamankinden az çabayla giderebildiğinizi fark edebilirsiniz. Yaratıcı ruhunuz da macera arayışında.

20 Ağustos 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda şanslar yakalayabilirsiniz. İyileşme ve toparlanma süreci içerisindesiniz. Merkür Başak burcuna geçtiği bugünlerden itibaren yaklaşık 1 ay boyunca finans konularına odaklanıyor olacaksınız. Kazancı kendinize çekebileceğiniz bir dönem.

20 Ağustos 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostların ile yaptığın görüşmelerde eski ilişkin ile alakalı ilginç bilgiler ediniyorsun. Bir süre şaşkınlığını üzerinden atamayabilirsin. Parasal anlamda kazançlar sağlayacağın önemli ortaklıklar kurabilirsin. Evli bir Aslan burcuysan eşinin eve geç geliyor olmasını sorun yapabilir. Ona bu konuda eleştiriler yöneltebilirsin.

20 Ağustos 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kalabalık içinde yalnız hissettiğiniz bir gün olabilir. Çevrenizdekilere ait değilmiş gibi düşünüyorsunuz.  Sezgileriniz ve mantığınızı birleştirdiğinizde üstesinden geleceksiniz. Risk almayı seviyorsunuz fakat biraz daha temkinli ilerlemeniz ilerde oluşabilecek sıkıntılara karşı sizi ayakta tutacaktır. Elde etmek istediklerinizi, zamana yayın ve emin adımlarla ilerleyin.

20 Ağustos 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmelerle ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi ortaya koyarsanız çok daha başarılı olduğunuzu göreceksiniz. Çalışma hayatınızda düzenli olmanız gerekebilir. İşlerinizde detaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İşlerinizdeki sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir.

20 Ağustos 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Merkür'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte maddi konulara,ve para konularına daha çok kafa yorabileceğiniz bir dönem başlıyor. Bu dönemde sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirmek üzere başka kişilerin fikir ve görüşlerine başvurabilirsiniz.

20 Ağustos 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geçici bir süre ruhsal olarak engellenmiş, sınırlanmış, baskı altında hissedebilirsiniz ve aile ilişkilerinizde mesafe, soğukluk yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda romantik teklifler alabilir, partnerinizle kaliteli zaman geçirebilirsiniz ancak onların duygusal iniş çıkışları veya geçmişle ilgili bazı takıntılarının, incindikleri yerlerin üzerine gitmemelisiniz.

20 Ağustos 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Harika fikirler üretmek bugünkü özel gücünüz olacak. Sizi rahatsız eden sorunların çoğuna çözüm üretebilirsiniz. Eşsiz bakış açınız, en iyi servetinizdir.

20 Ağustos 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcundaki seyahati ile finansal konular ön planda olacaktır.Gelirlerinizi arttırmanın yeni yollarını arayabilir veya gelir gider hesabı yapabilirsiniz. Merkür'ün Başak burcuna girişi ile ticari aktivitelerinizin hareketleneceği bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki günlerde bütçe yönetimi yapabilmek önem kazanacaktır.

20 Ağustos 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

20 Ağustos 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğer birine aşıksanız, bugün kendinizi durdurulamaz hissedeceksiniz. İş yerinizde uzun zamandan beri vermeniz gereken bir karara varacaksınız. Aklınızın karmaşıklığından kurtulmak için elinizden gelen her şeyi yapmaya çalışın.

20 Ağustos 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kuruntulu yapınızdan dolayı, olayları gereğinden fazla irdeliyorsunuz. Çevrenizde alınganlıkla suçlanmanız da bu yüzden. Çevrenizi kırmaktan çekindiğiniz için, bugün duygularınızı belli bir seviyede olmasına dikkat ededeceksiniz. Sinirlerinize hakim olun.

20 Ağustos 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 37' 39" R
Ay
Başak
07° 13' 43"
Merkür
Koç
17° 37' 45"
Venüs
Koç
17° 19' 45"
Mars
Balık
21° 09' 11"
Jüpiter
Boğa
21° 23' 43"
Satürn
Balık
15° 32' 08"
Uranüs
Boğa
21° 43' 33"
Neptün
Balık
28° 33' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
20° 01' 14"
Lilith
Başak
22° 06' 27"
True Node
Koç
15° 36' 22"
Son Güncelleme : 19/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>