Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Gerginliklere Dikkat! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanla birlikte yeni planlar yapmak seni heyecanlandıracak. Gelecek hakkında ortak hayaller kurabildiğinizi fark etmek aranızdaki ilişkinin daha da değerlenmesini sağlayabilir. Hayalleri kurarken gerçekçi kalmakta yarar var.

Yaptığınız işten memnunsunuz. Kendinize bir rota çizmişsiniz. Bu yüzden sosyal hayatınızlahayatınızı gayet güzel dengelemişsiniz. Her ikisini de birbirine karıştırmadan hakkını vererek yaşıyorsunuz.

Alacakların konusunda sıkıntı yaşamak canını sıkabilir. Her şeye hazırlık olup buna göre davranmak daha iyi olacak. Yeni masraflar yapmaktan kaçınmak seni ileride oluşacak büyük sorunlardan koruyabilir.

Kontrolün dahilinde olmayan olaylar hakkında üzülüp kendini sıkmaya gerek yok. Kaygı ve endişeden uzak durmak senin için daha iyi olacak. Arkadaşlarınla beraber zaman geçirmek senin için daha iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla daha fazla görüşme fırsatı bulabilirsin. Bu imkanı yeni etkinlikler planlamak için kullanmak senin için önemli ve yararlı olacak. Kendine daha çok zaman ayırmak, özel işlerine daha çok zaman ayırmanı sağlayacak.

20 Ağustos 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Mars, bu hafta sonu haritanızın grup aktivitelerini yöneten bölgesine giriyor, bu nedenle diğerleri liderliği almanızı isteyecek. Kendinizi tamamen göreve hazır hissetmeyebileceğinizden endişelenmeyin. İlerledikçe büyüyeceksiniz.

20 Ağustos 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde kazandıklarının fazla olması kaybettiklerini göz ardı etmene neden olabilir. Daha dikkatli olmalısın. Bugünyerinde nedenini tarif edemediğin bir gerginlik var. Entelektüel gelişimine katkıda bulunacak çalışmalar yapabilirsin. Eğitimi devam eden bir Aslan burcuysan, aklına takılan bir konu hakkında araştırmaların yoğun mesai gerektirebilir.

20 Ağustos 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ve maddi konular gündeminizde olabilir. Aranızdaki parasal alışverişlerde iyi niyetlerin karşılıklı olarak suistimal edilmediğinden emin olmalısınız. Kendi kendinizi manipüle etmemek adına içinde bulunduğunuz olumsuz psikolojiyi kendi ellerinizle yıkmalısınız.

20 Ağustos 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sizi istekli ve duyarlı kılmakta. Şahsi alanda önemli kararlar ve planlar içinde olabilirsiniz.

20 Ağustos 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş arkadaşlarınızla belirgin derecede iyi zaman geçireceksiniz hatta onlarla bu kadar iyi anlaşmak ve kaliteli işler yapmak sizi bile şaşırtacak...

20 Ağustos 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evet, şimdi sıra sizde. Bir şey için beklemiş durmuşsunuz ve ona erişme zamanı bir türlü gelmemiş olabilir. Yolunuzu tıkayan zihinsel ya da fiziksel büyük bir engel olabilir. Artık beklemeyin, çünkü vakit geldi. Sahneye çıkıp tiradınızı atın. Artık hiçbir bahane kalmadı, o yüzden pes etmeyin. Olaya ne kadar dahil olursanız o kadar büyük bir ödül elde edeceksiniz.

20 Ağustos 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün üzerinde etkisini gösteren bunaltıcı bir yoğunluk sakin kalmanızı zorlaştırabilir. Güçlü fikirler ve büyük duygular dehşet verici bir şekilde birbiriyle çarpışıyor. Dikkatli olmazsanız kendinizi bir kasırganın ortasında bulmanız muhtemel. Başka insanların işlerini halletmeye çalışmak için ortaya düşmeden önce kendinize ve kendi ihtiyaçlarınıza öncelik verdiğinizden emin olun.

20 Ağustos 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi yaşama geçirmek konusunda, deneyimlerinizi ve bilgilerinizi kullanmak için fırsatlar söz konusu. Bugün iletişim konusunda zorluk çekmeyecek, görüşmek istediğiniz kişilere hızlı bir şekilde ulaşacaksınız.

20 Ağustos 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun zamandır planladığınız projeleri gerçekleştirmek için cesaretinizi toplayın. Şüpheyle yaklaşanlar varsa onları da kendi tarafınıza çekmek için, fikirlerinizi güvenle anlatın. Çevrenizdekiler heyecanınıza olumlu tepki verecek ve sizi daha da teşvik edecek. Bu durum özel hayatınız için de geçerli. Bu yeni yönünüzü başkalarına göstermekten çekinmeyin – bu sayede ilerleyebileceksiniz.

20 Ağustos 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca auranız parlıyor, enerjiniz insanları etkiliyor.

20 Ağustos 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili huzursuzlukların söz konusu olduğu bir gündesiniz. Başkalarının düşüncelerini benimsemek zorunda kaldığınız zaman, yaptığınız işten tatmin olamıyorsunuz. Bugün, düşüncelerinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz.

20 Ağustos 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 35' 22" R
Ay
Balık
25° 56' 13"
Merkür
Koç
19° 09' 24"
Venüs
Boğa
06° 17' 14"
Mars
Koç
03° 01' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 41"
Satürn
Balık
16° 56' 37"
Uranüs
Boğa
22° 35' 37"
Neptün
Balık
29° 02' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 55"
Lilith
Başak
23° 48' 50"
True Node
Koç
15° 23' 51"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>