Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Gerçekler Gün Yüzüne Çıkıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Hislerinizi açık etmek isterken biraz daha kontrollü olmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelmeyi başaracaksınız.

İçsel sorunların ve sıkıntıların önüne geçmeye çalışmalı, elinizden gelenin en iyisine odaklanmalısınız. Gereksiz riskler almadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Gereğinden fazla sabırsız davrandığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmamanız gerekiyor. Bilinçli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi geliştirmeniz gerektiğini görebilirsiniz. Hemkonuları hem de sosyal hayatta bir şeylerin tam olarak sizi yansıtamadığını fark ettiğinizde kabuğunuza çekilmek yerine çözüme odaklanmalısınız. Fedakarlık etmenin de bir sonunun ve öneminin olduğunu hatırlamanızda fayda var.

20 Ağustos 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, pazar günü, ilişkiler ve ortaklıklar odak noktanız olabilir. İşbirliği yapmak ve farklı bakış açılarını bir araya getirmek, projelerinizi güçlendirebilir. Ayrıca romantik ilişkilerde de daha derin bağlar kurmak mümkün.

20 Ağustos 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinize ikinci şansı veren Aslan burcuysanız, bu sefer birlikteliğimizde maskülen tarafınız daha ağır basacak. Gün ortasında yapacağınız telefon konuşmasında yakın çevrenizdeki evli kişiler hakkında şaşırtıcı gerçekler öğrenebilirsiniz. Bu gerçekleri gizleme konusunda çok başarılı olamayacaksınız.

20 Ağustos 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadıklarınızın geçmesi yerine onları yaşamış olmaya odaklanabilirsiniz. Kendinizce haklı nedenleriniz de olsa artık önünüze bakabilmelisiniz. Kişisel bakımınızla ilgilenmek, kendinizle ilgili ertelediğiniz ya da bozduğunuz alışkanlıklarınıza zaman ayırmak zihninizi toparlamanıza yardımcı olacaktır.

20 Ağustos 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareket, ziyaret ve konuşmalar sizi kafaca daha fazla meşgul edebilir. Başkalarından pek çok yeni şey de öğrenebilirsiniz.

20 Ağustos 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda duygusal açıdan kendinizi biraz savrulmuş hissetseniz de ve içsel boşluklarınız olsa da kariyer bağlamında oldukça şanslı bir gün geçireceksiniz.

20 Ağustos 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla daha fazla görüşme fırsatı bulabilirsin. Bu imkanı yeni etkinlikler planlamak için kullanmak senin için önemli ve yararlı olacak. Kendine daha çok zaman ayırmak, özel işlerine daha çok zaman ayırmanı sağlayacak.

20 Ağustos 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün iletişiminizi canlandırıyor ve sizi duygularınızı ifade etmeye teşvik ediyor. Yoğun, konuşkan ve biraz dağınık ama oldukça ilgi çekici bir gün olabilir. İnsanlar özellikle sözlerinizden veya iletişim tarzınızdan hoşlanırlar. Bununla birlikte, bugün her şey kolay görünmüyor ve kenara çekilmek, şimdilik yüzleşmekten veya meydan okumaktan daha iyi olabilir. Gün size gözlemleme ve gerekirse planları veya enerjilerinizi yeniden yönlendirme şansı verir. Değişiklikleri ve iyileştirmeleri zorlayan küçük engeller olabilir. Bu problemlerin temelinde korkular, kıskançlıklar veya kırgınlıklar vardır ve bunlar birdenbire ortaya çıkmış gibi görünebilir ancak daha derin düşünmeye çalışın.

20 Ağustos 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz, güçlü bir kişi olarak tanınırsınız. Bugün, sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin psikolojik yapılarına dikkat etmelisiniz.

20 Ağustos 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun zamandır planladığınız projeleri gerçekleştirmek için cesaretinizi toplayın. Şüpheyle yaklaşanlar varsa onları da kendi tarafınıza çekmek için, fikirlerinizi güvenle anlatın. Çevrenizdekiler heyecanınıza olumlu tepki verecek ve sizi daha da teşvik edecek. Bu durum özel hayatınız için de geçerli. Bu yeni yönünüzü başkalarına göstermekten çekinmeyin – bu sayede ilerleyebileceksiniz.

20 Ağustos 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel olarak kendinizi daha fazla sıkıntı içerisinde hissedebilirsiniz. İçsel sorunların ve sıkıntıların tamamen geride kalabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Gözden kaçırdığınız ufak tefek aksaklıklar olsa da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Keyif alabileceğiniz yeni gelişmeler söz konusu. Elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabileceğinizi unutmamalısınız.

20 Ağustos 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili huzursuzlukların söz konusu olduğu bir gündesiniz. Başkalarının düşüncelerini benimsemek zorunda kaldığınız zaman, yaptığınız işten tatmin olamıyorsunuz. Bugün, düşüncelerinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz.

20 Ağustos 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 44' 47" R
Ay
Boğa
13° 42' 51" R
Merkür
Koç
21° 39' 35"
Venüs
Boğa
10° 18' 03"
Mars
Koç
05° 32' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 43' 37"
Satürn
Balık
17° 12' 33"
Uranüs
Boğa
22° 46' 55"
Neptün
Balık
29° 07' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 36"
Lilith
Başak
24° 10' 30"
True Node
Koç
15° 22' 01"
Son Güncelleme : 07/05/2024 23:13

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>