Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yanlış Anlaşılıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, şartlara uygun adımlar atmalı ve birlikteliğinizi zorlayabilecek herhangi bir girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir gün. Daha sabırlı ve kontrollü olduğunuz sürece mutluluk kaçınılmaz olacaktır.

Mesleki olarak daha aktif adımlar atmaya ihtiyacınız var. Dengeleri zorlayabilecek üst düzey girişimlerde bulunmamaya çalışın. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmenizin de zamanı geldi.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha planlı ve tuturlı olmalısınız. Fırsatları net olarak değerlendirmeniz gereken bir süreçtesiniz. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alacaklarınız ve yapacaklarınız konusunda bazı yönlendirmeler alabilirsiniz. Sizin izin verdiğiniz kadarına, izin verdiğiniz kadar müdahale edilmesi kendinize olan saygının bir sonucudur. Bu sonucu beğenmeyen, kabul etmeyen ya da manipüle eden insanlarla nedenleri paylaşmayı bırakmalısınız.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Aslan burcu için yakın çevrenizle iletişiminiz ön planda olabilir. Fikir alışverişi yapmak, planlar yapmak ve yeni konular hakkında konuşmak için uygun bir gün olabilir. Kendinizi ifade etmek ve duygularınızı paylaşmak için doğru zamanı bulabilirsiniz. Ayrıca, karşılaştığınız herhangi bir sorunu çözmek için cesur adımlar atabilirsiniz. İyi bir iletişim günü olabilir, ancak tartışmalara dikkat etmekte fayda var. Açık fikirli olmak ve karşınızdakini anlamaya çalışmak, ilişkilerinizde sağlam adımlar atmanıza yardımcı olabilir.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş çevrende kendini ifade ederken yanlış anlaşabilirsin. Kendini açıklamaya çalıştıkça kendini daha da kötü hissediyorsun. Bugün kendini yorgun hissettiğin için evde vakit geçirmek isteyebilirsin. Yaşın ilerledikçe evde vakit geçirmeyi daha çok sevdiğini anlıyorsun. Akşamüzeri ailenle görüntülü konuşuyorsun.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Etrafınızdaki herkesten biraz olsun uzaklaşmak isteyeceksiniz. Canınızı sıkabilecek her ne varsa onu düzeltmeye çalışın. Kişisel olarak ön planda olmak isteyeceksiniz ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Hata yapmadığınız takdirde her şeyin istediğiniz gibi şekillenmesini sağlayabilirsiniz.. Doğru adımlar atmanız gereken bir gün.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular üzerinde daha fazla durabilirsiniz. Ancak ortaklık konular ya da paylaşımlı işler bazı sıkıntılar da getirebilir.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şansınızın iyiye döndüğü bugünlerde cinsiyetiniz ne olursa olsun kadınlardan destek alabilirsiniz. Zaman içerisinde de hedeflerinize yürüyerek başarıya geçebilirsiniz.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karşına çıkan fırsatları değerlendirmelisin! Evde oturup tembellik yapmak yerine dışarı çıkıp daha fazla hareket etmelisin. Hedeflerine ulaşmak için birden fazla güzel seçeneğin olabilir bugün.

20 Nisan 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, maddi konularda işleri yoluna koymak için iyi bir enerji sizinle. Hırslarınızı yetkili kişilere veyaarkadaşlarınıza olumlu yollarla yansıtıyorsunuz. Kendinize iyi enerjilerin tadını çıkarma izni verirseniz, bu, gönül işleri için de harika bir zaman olabilir. Şimdi sorunları çözmeye ve ilerlemeye hazırsınız. Aynı zamanda, eğer desteğe ihtiyacınız varsa muhtemelen onu alacaksınız. Üretken olmak için mükemmel bir gün. Arzularınızı ertelemek sizi tatmin etmeyecektir, bu nedenle kendinizi özel bir tutkuya atayın veya geçmişte vakit bulamadığınız bir şey için planlar yapın.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızlabirliği içinde olacağınız bir gün. Siz, kendi düşüncelerinizden yola çıkan biri olduğunuz için, değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Çıtanız yükselirken, bağlantılarınızı sıcak tutmalısınız.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün para, kazançlar ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz ve hayatınızda önemli değişimlere adım atabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkı artık unuttuğunuzu söylerken kalbiniz yeni biri için çarpmaya başladı. Dostlarınızdan alacağınız destekle, özel yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız. İş yaşamınızla ilgili gerçekleşmesini istediğiniz olaylar sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Gereksiz yaptığınız harcamalar sizi maddi anlamda kayba uğratacak. Dikkatli ve ölçülü olmanız gereken bir gün. Olayları akışına bırakarak kendinizi duygusal anlamda rahatlatmayı deneyin.

20 Nisan 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 00' 38" R
Ay
Balık
17° 15' 03"
Merkür
Koç
18° 46' 04"
Venüs
Boğa
05° 33' 06"
Mars
Koç
02° 34' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 16"
Satürn
Balık
16° 53' 37"
Uranüs
Boğa
22° 33' 33"
Neptün
Balık
29° 01' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 56"
Lilith
Başak
23° 44' 51"
True Node
Koç
15° 23' 02"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>