Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Farkını Ortaya Koyuyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Hassas ve duygusal tarafınız ortaya çıkıyor. Romantik tarafınız ön planda gibi hissedebilirsiniz. Sahneye çıkmış bir dansçı gibisiniz ve bu rolü büyük bir zevkle kabul ediyorsunuz! İş hayatınızda da, harika bir enerji var ve bu da aşk konusunda daha gerçekçi olmanızı fakat aynı zamanda ani bir içgüdü ve cesur bir ruh ile yaklaşmanızı sağlıyor. Kendi kişisel ihtiyaç ve istekleriniz açısından kendinizi daha iyi ifade edebilin.

Uzun süredir başarmaya çalıştığınız bir hedefe ulaşmayı mı umuyorsunuz? Asla olmayacak ertelemelerin sizi korkutmasına izin vermeyin. Bu, yaratıcı enerjinizi engelleyebilir ve kendinize olan inancınızı kaybetmenize neden olabilir. Kader ağlarını örüyor, yine de olmak istediğiniz yere ulaşmanız için biraz daha fazla çaba gerekecek. Paçalarınızı sıvayın ve devam edin. Oraya ulaşacaksınız!

Bugün arkadaşınız veya bir yakınızıla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Aşırı tepki gösterebilirsiniz. Bunun sebebi de son zamanlarda normalden daha savunmasız hissetmeniz. Stresle karşılaştığınızda böyle oluyorsunuz. Bunu bugün yapmamaya çalışın. Bazenbazı şeylerden fedakatlık yapmak lazım.

Hayatında önemli bir aktör olmuş birisi tüm gün aklında olabilir. Bu kişi her kimse, geçmişte hayatına büyük etkilerde bulunmuş. Kendisine ve yaptıklarına biraz içerlemiş olabilirsin ama bunu yapmamaya çalış. Onun yaptıklarından dersler çıkardın ve neticede bir şeyler öğrendin; her ne kadar süreç acı verici olduysa da. Böyle bir insanla bir daha karşılaşmak istememeyi dilesen de, aldığın derslerin ve çıkarımların değerini bil.Dikkatli olmazsanız bugün sizin için endişe dolu bir gün olacak. Başkalarının sıkıntılarını ve dertlerini içselleştirmeye meyillisiniz. Artan hassasiyetiniz sizi tüm gün diken üstünde tutabilir. Dünyanın geri kalanıyla uyum içinde olmayı deneyin. Hayatınızda neler olup bittiğine çevrenizdekileri hariç tutarak bir baktığınızda, her şeyin aslında ne kadar mükemmel olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz depresif bir gün olabilir. Bunun sebebi hayatınla ilgili bir şeyi tam olarak anlamlandıramaman olabilir. Tüm gezegeni etkileyecek olan kolektif güçler hayatını da doğal olarak etkisi altına alabilir ve bunlara karşı mücadele edemeyebilirsin. Sonuç: Gitmek istediği yönü kendi belirlemek isteyen; kısacası kontrolü ele almak isteyen herkes huzursuz olacak.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yeni kazanç yolları keşfedebilir, kazanç sağlayacağınız anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Özgüven ve öz değerin yaşamda ilerleyebilmeniz adına korunması gereken bir gün. İş hayatında kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyin.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hırsın sayesinde farkını ortaya koyabiliyor ve giriştiğin işlerden alnının akıyla çıkmayı başarıyorsun. Beklemediğin bir anda eline gelen parayı değerlendirmek isteyeceksin. Bu konu hakkında ufak çaplı araştırmalar yapabilirsin. Ancak; beklentilerinin hemen gerçekleşmesi için sabırsız olmamalısın. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilinin sosyal medya kullanımıyla ilgili aranızda tartışmalara neden olabilir.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otorite figürleri ile bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Sizi sorumluluklar ile kısıtlamak isteyebilirler ve bu doğrultuda sizi fazlacayük altında bırakabilirler. Böyle durumlarda zıtlaşmak yerine akışta kalmayı tercih edin.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün karşıt burcunuzda ilerlerken eşinizle ya da ortaklaşa konular içinde daha aktif olmanız gerekebilir. Duygusal alanda karşınızdaki kişiyi daha çok dinlemeye bakmalısınız.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu da sizinle tanışmak isteyen kişilerin artması, sizinle ilgilenen kişilerin artması durumunu etkinleştirebilir. Karşı cinsle verimli ve sade iletişim kurabilirsiniz.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi açık ve doğrudan yansıtabileceğiniz bugün, maddi konular, ortak gelirler, alım satım, krediler, miras, burs, nafaka, eş ve ortağın gelirleri konusunda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili verilen sözleri bugün taahhüt olarak kabul etmemelisiniz. Genel olarak iletişim hatalarına ve yanılgılara açık bir günden geçmektesiniz.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş veya eğitim hayatınızda bazı avantajlardan eksik olabilirsiniz fakat bu kendinize güzel bir yol açmanıza engel olamayacak. Partnerinizle farklılaştığınız konularda şimdi bir ortak nokta bulmazsanız gittikçe ayrı insanlara dönüşebilirsiniz.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı konuları gizleme gereği duyacaksınız. Kişisel kuşkularınızı ilişkilerinize yanlış yansıtabilirsiniz. Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. Fazla abartmayın.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkileri şifalandırabilecek bir hafta sonu. Birlikte keyifli vakit geçirebilir, daha güçlü bağlar kurabilirsiniz. Küçük problemleri büyük meseleler haline getirmediğiniz sürece sorun yok.

21 Ağustos 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kuruntulu yapınızdan dolayı, olayları gereğinden fazla irdeliyorsunuz. Çevrenizde alınganlıkla suçlanmanız da bu yüzden. Çevrenizi kırmaktan çekindiğiniz için, bugün duygularınızı belli bir seviyede olmasına dikkat ededeceksiniz. Sinirlerinize hakim olun.

21 Ağustos 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 27' 16" R
Ay
Başak
17° 13' 28"
Merkür
Koç
17° 13' 33"
Venüs
Koç
18° 22' 26"
Mars
Balık
21° 48' 34"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 20"
Satürn
Balık
15° 37' 09"
Uranüs
Boğa
21° 46' 20"
Neptün
Balık
28° 34' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
20° 04' 12"
Lilith
Başak
22° 12' 06"
True Node
Koç
15° 37' 30"
Son Güncelleme : 20/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>