Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Titiz Ve Detaycı Davranıyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Özensiz yaklaşımlarınızı bir kenara bırakmalı ve ilişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmelisiniz. Bilinmezliklerin önüne geçmeli ve daha anlaşılabilir olmalısınız.

Enerjinizdeki yoğunluktan dilediğiniz gibi yarar sağlayabileceksiniz. Olumuzlukların önüne geçebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Dengeleri tamamen lehinize çevirebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi anlamda zorlanacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Bilinçli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdan bazı insanların ya da imkanların gitmesi psikolojik olarak olumsuz etkilenmenize neden olabilir. Herkesin ve her konunun sizin için bir görevi olduğunu bildiğinizde yaşadıklarınıza kayıp olarak bakmayı bırakabilirsiniz. Aldığınız dersleri kullanarak yeni işlere ve çevrelere kendinizi açabilirsiniz.

21 Ağustos 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün, özgüveninizle parlıyorsunuz ve etrafınızdaki insanları etkileyebilirsiniz. Sanatsal yeteneklerinizi kullanarak yaratıcı projeler üzerinde çalışabilirsiniz. Aynı zamanda romantik ilişkilerde tutkulu bir gün olabilir. Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

21 Ağustos 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Girişken yapınız sayesinde hedeflerinizle şartlarınızı ortak bir noktada buluşturma şansı bulabilirsiniz. İşveren konumunda bir Aslan burcuysanız sizinle birlikte çalışan insanlara karşı daha titiz ve detaycı davranabilirsiniz. İlişkisi olan bir Aslan burcuysanız ilişkinizle ilgili gereksiz kuruntulara kapılabilirsiniz.

21 Ağustos 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir yerlerde sorunlar doğarken bir yerlerde bunların çözümleri ortaya çıkacaktır. Bugün yönünüzü çözümlere ve gelişime ayırdığınızda fiziksel ve ruhsal olarak daha iyi hissedebilirsiniz. Potansiyelinizden şüphe duymak yerine bunları artık kullanmaya başlamalısınız.

21 Ağustos 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni temeller atmak isteyebilirsiniz. Giriştiğiniz işlerde ellerinizi kirleteceksiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız zamanlar içindesiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde sohbet edeceğiniz ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir.

21 Ağustos 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda estetik ve gösteriş gerektiren herhangi bir konuda başarılı bir gün. Ayrıca planlama yapmak ve dostlarınıza yardım etmek için de uygun bir gün.

21 Ağustos 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini her zamankinden daha şanslı hissedebilir ve bunun etkilerini de görebilirsin. Talihinin açılması karşına yeni kazanç fırsatları çıkarabilir hatta. Yarım kalan işlerini tamamlamak, hayata geçiremediğin projelerle ilgilenmek için çok iyi bir gün olacak bugün.

21 Ağustos 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün sizi hiçbir yere götürmeyen ego savaşlarına dikkat edin. Çevrenizdeki ortam küçük ama rahatsız edici şekillerde değişebilir ve sizi uyum sağlamaya zorlayabilir. Bugünlerde genel olarak kendinize çok güveniyor olsanız bile tereddüt hissedebilir ve kendinize karşı bir şüpheyle boğuşabilirsiniz. Geçmiş şimdi sizi çekiyor gibi görünüyor. Karmaşık duygular aniden ortaya çıkarak dengenizi bozabilir. Şu anda yaptığınız iyileştirmeler uzun vadede size yardımcı olabileceğinden her şeyin bitmesini beklemenin en çok size fayda sağlayacağını düşünün. Sosyal olarak, kendi mutluluğunuzu bulmak için başkalarına yönelmekten kaçının. Bugün dostça bir tartışma önemli bir olay haline gelebilir ve söyleyecek daha fazla şeyiniz olsa da makul sınırlar içinde kalmak en iyisidir.

21 Ağustos 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikteyaptığınız kişilerin nitelikli yönleri sizin için oldukça önemli. İş konusunda sempati toplayacağınız başarıların altına imza atacağınız bir dönemdesiniz. Hayallerinize oldukça yaklaşacağınız bir gün içindesiniz.

21 Ağustos 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji dolusunuz. Eğlenceli faaliyetler bu yaşam sevincinizi tatmin etmek için mükemmel bir yol olacak. Fiziksel açıdan son derece formda olduğunuzdan ağırlık egzersizleri yapabilirsiniz. Bu enerjinizi işinizle ilgili eski hayallerinizi gerçekleştirmede kullanın. Kendinize güveninizle başkalarını da etkileyerek, ihtiyacınız olan desteği kolayca kazanabileceksiniz. Başarı sizi bekliyor.

21 Ağustos 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün ev, aile konuları gündeme gelirken sorunlar içinde kalabilirsiniz. Finansal açıdan dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Gününüz şahane geçsin.

21 Ağustos 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kuruntulu yapınızdan dolayı, olayları gereğinden fazla irdeliyorsunuz. Çevrenizde alınganlıkla suçlanmanız da bu yüzden. Çevrenizi kırmaktan çekindiğiniz için, bugün duygularınızı belli bir seviyede olmasına dikkat ededeceksiniz. Sinirlerinize hakim olun.

21 Ağustos 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 27' 18" R
Ay
Balık
23° 54' 43"
Merkür
Koç
19° 03' 51"
Venüs
Boğa
06° 06' 58"
Mars
Koç
02° 55' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 43"
Satürn
Balık
16° 55' 56"
Uranüs
Boğa
22° 35' 08"
Neptün
Balık
29° 01' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 27"
Lilith
Başak
23° 47' 54"
True Node
Koç
15° 23' 40"
Son Güncelleme : 04/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>