Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Duygusal Olarak Yıpranabilirsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 90%
Para 30%
Sağlık 20%

İlgi odağı olmaya istekli olabilirsiniz. İlgiyi üzerinize çekmek doğanızda var. Eğlenceli hikayeleri ve esprileri insanlarla paylaşmayı seviyorsunuz. Veya bir toplantıda konuşma yapmanız gerektiğinde, kendinizi ifade etme konusunda güveniniz tam. Bugün bir şey hakkında konuşma şansınız olabilir ve ikna kabiliyetiniz yüksek.

Bu dönemde Aslan burçları hayatlarını her yönüyle sorgularken bugün size küçük bir iç keşif yapma şansı sunuyor. Varlık göstermek ve etrafınızdaki insan grubunun bir parçası olmak doğal bir durumdur. Örneğin, işinizin kişisel hayatınızdan önce gelmesi sizin için normaldir. Belki de ikisi arasında bir denge bulmaya çalışmalısınız?

Bugün kafanızın içi bilgilerle dolup taşabilir. Sohbet esnasında ilginç bulduğunuz ve güçlü bir şekilde sizi kendine çeken bazı fikirlerle karşılaşabilirsiniz. Bu fikirler tarih, felsefe veya diğer entelektüel konularda olabilir. Bunlar etkileyici bir tartışmaya yol açacak gibi görünmüyor değil mi? Yine de bunun hakkında çok heyecanlı olmayın. Diğerlerine de kendi düşüncelerini üretmeleri için zaman verin. Kitaplar, dergiler, internet ve dğer kaynaklar da kullanımınıza açık. Günün tadını çıkarın!

Sağlığına eğilebilirsin. Tükenmiş ve yorgun hissetmekteysen, sisteminin bir onarıma ihtiyacı var demektir. Besin değeri yüksek yiyecekler yemeye özen göster. Her gün vitamin ve mineralli bitkiler tüketmen de iyi gelebilir. Bir beslenme uzmanına ve aktara danış; vücudunun ihtiyaçlarını öğren. Veya internette biraz araştırma yap.Yeniye ve alışılmadık olana, yeni çıkan ürünelere ve son teknolojiye yönelik arayışınız bugün, sizi içine düştüğünüz rüyadan uyandıracak bir güçle karşı karşıya kalabilir. Bir şeyleri yeni yaklaşımlarla halletmeye çalışırken aniden daha geleneksel ve alışılmış metotların baskısına maruz kalabilirsiniz. Tetikte kalın ve şunu unutmayın: bazen rakiplerin en güçlü özellikleri aslında onların en zayıf yönleridir. Eskiyi rafa kaldırıp yeniliklere yer açmanın zamanı geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen mükemmeliyetçilik hastalığına kapılabilir ve bu durum vahşi bir ateş yaratabilir. Aniden her şeyin çözümünün sıkı bir programa bağlı kalmak olduğun farkına varabilir, ya da kendiniz için yeni bir bütçe yaratmaya karar verebilirsiniz. Tasarruf etmek için bir süreliğine restoranlara yaptığınız gezileri ertelemeniz gerekebilir. Ama yalnızca bunları planlayarak harekete geçme, varlığınızı hiçbir eğlence olmaksızın reddederseniz, planınız sürmeden ertelenecek.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. İlişkilerde samimiyete, gerçekliğe önem verebilir, yoğun ve derin duygular hissetmek isteyebilirsiniz. Yalnızlar ilişki ihtiyacını daha fazla hissedebilir. Bugünlerde karşınızdaki partnere karşı duygularınızda netleşebilirsiniz. Ev içinde düzenlemeler ve yarım kalan işleri tamamlama olabilir.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her konuda inatçı ve mücadeleci olman duygusal anlamda seni yıpratabilir. İlişkisi yeni biten bir Aslan burcuysan gerçek duygularını saklıyor olabilirsin. Özellikle sağlığına daha çok dikkat etmeye başlıyorsun. Maddi durumunu bugün bir değerlendirmeye alıyorsun. Çok fazla para harcadığını fark edebilirsin.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içindeki ekonomik dengeleriniz ve gelirlerinizle ilgili konularda doğru ve akılcı bir üslup tercih etmeniz hem isteklerinizi elde etmekte hem de aile bağlarınızı güçlü tutmakta size yardımcı olacaktır.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün karşıt burcunuzda. Bugün eşinizle ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ailevi bir konu üzerinde daha ciddi düşünmeyi gerektirebilir.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayat iniş ve çıkışlara sahiptir. Bunun bilincinde hareket etmek, iniş olduğunda nasıl tekrar çıkabileceğinize odaklı bir düşünce biçimine geçmeye çalışın.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte ev ve aile yaşamınızda daha keyifli ve bereketli günler başlıyor. Ailenizden göreceğiniz destekle kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Evinizde dekorasyona girişebilirsiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların sizi zar zor fark ettiği zamanları hatırlıyor musunuz? Şimdi ise gözler sürekli sizin üzerinizde. Başarının avantajlarından yararlanma zamanı!

21 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gün boyunca işlerimizi tamamlamakta, odaklanmakta zorlanabiliriz. Akşam saatlerinde Venüs Akrep burcuna geçiyor. 18 Aralık tarihine kadar evin içindeki ilişkileri güzelleştirme şansınız olacak. Elbette özellikle para ve kaynaklar konusunda paylaşım esası önemli olacaktır ve biraz krizler de olabilir.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeterince dikkat etmezseniz kendinizi bir kafesin içinde bulabilirsiniz. Önceden bir çıkış yolu hazırlamayı unutmayın. Sonuçlara bu kadar hızlı atlamayın. Sıkışıp kaldığınızı hissediyor olabilirsiniz. Bu durum, bütün seçenekleri ince eleyip sık dokumadan doğrudan sonuca ulaşma isteğinizden kaynaklanıyor. Çok aceleci davranmayın. Sabırlı olun, bırakın sular durulsun ve bundan sonra diğer adımınızı atın.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantik ve tutkulu bir gece geçirmeye hazır olun. Çok entelektüel bir insansınız ve etrafınızdaki herkesi aydınlatıyorsunuz. Arkadaşlarınız ile birlikte keyifli bir gün geçireceksiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizde fırtınalar kopuyor, her şeyi kestirip atmanız işten bile değil. Ama ayrılıklar canınıza tak etti. Ona biraz daha şans tanıyın. Duygusal beraberliğinize dışardan sorun taşımamalısınız. Uzun süredir düzene sokmaya çalıştığınızilişkileriniz için ciddi destekleriniz olacak. İş yaşamınızda sabrınızın size getireceği maddi kazanımlar söz konusu. Hesapsız harcamalarınız yüzünden bazı sorunlar çekiyorsunuz. Birilerinden borç isteyin. Göz ağrılarınız büyük bir ihtimalle yorgunluktan kaynaklanıyor.

21 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 03' 55" R
Ay
Boğa
03° 26' 32" R
Merkür
Koç
21° 04' 01"
Venüs
Boğa
09° 26' 04"
Mars
Koç
04° 59' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 33' 41"
Satürn
Balık
17° 09' 10"
Uranüs
Boğa
22° 44' 28"
Neptün
Balık
29° 06' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 19"
Lilith
Başak
24° 05' 50"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 07/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>