Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Aileni Özlüyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda karmaşadan olabildiğince uzak durmaya çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlar sizi zorlayabilecek olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Dengeleri çok fazla zorlamadığınız takdirde istediklerinize ulaşmakta pek sorun yaşamayacağınızı da bilmeniz gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha kontrollü olmaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki problemleri ortadan kaldırmayı başardığınız sürece sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sanatsal yönünüzün ve isteklerinizin ağır bastığı bir gün olabilir. Buna yönelik çalışmalar yapmak ya da yapılan yerleri ziyaret etmek, size farklı açılardan düşünme fırsatı sunabilir. Tanışacağınız insanlardan öğreneceklerinizhayatınızda ve sosyal yaşantınızda size örnek olabilir.

21 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün büyük bir motivasyon ve enerjiyle dolusunuz, Aslan burcu. Güçlü liderlik yetenekleriniz sayesinde çevrenizde etkileyici bir varlık sergiliyorsunuz. Bugün hedeflerinizi belirlemek ve çalışmalarınıza odaklanmak için harika bir gün olabilir. Kendinize olan güveniniz artarken, cesaretiniz de sizi istediğiniz hedeflere ulaştırmak için gereken adımları atmaya teşvik ediyor olacak. Olumlu düşünceleriniz sayesinde her türlü zorluğun üstesinden gelebileceksiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak çevrenizdeki insanlara ilham verebilir ve onları pozitif yönde etkileyebilirsiniz. Bugün keyifli ve başarılı bir gün sizi bekliyor.

21 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesinden uzaktahayatına devam eden Aslan burcuysan, duygusal olarak yorgun hissettiğin bir dönemden geçerken ailenle birlikte olmak isteyebilirsin. Duygusal olarak yaşadığın sorunların içinde yanlış kararlar vermemelisin. Ailenden yanına gelmesini isteyebilirsin.

21 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi sürekli olarak koşuşturma içerisinde bulabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmenin genel olarak daha iyi olabileceğini unutmayın. Gelişmeleri yakından takip etmek için kendinize zaman ayırmanız gerekmekte.

21 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün görüşmeler ve iletişim daha fazla öne çıkıyor. Aynı zamanda hedeflerinize de zaman ayırmalısınız.

21 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınız konusunda bazı olaylar şansız hissetmenize sebep olabilir. Problemleri bazen zamana ve akışa bırakmak en iyi çözümdür.

21 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hedefe odaklanarak hareket etmelisin. Başkalarının "yapamazsın" dediği birçok şeyi halledebilecek bir kuvvetin olacak bugün. O yüzden bugünü güzel şeylere odaklanarak ve isteklerini ön planda tutarak geçirmelisin.

21 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün kariyerinizi, performansınızı, hırslarınızı veya itibarınızı ani, beklenmedik veya alışılmadık şekillerde yükseltir. İnsanlar özellikle vizyon sahibi ve kendinden emin yaklaşımınızdan etkileniyor. Kariyer meseleleri ilginç ve teşvik edici bir hal alabilir; fırsatları yakalamaya hazır olun! Canlandırıcı, güçlendirici bir zaman. Seçtiğiniz yolun, içinizde deneyimlediğiniz değişiklikleri yansıttığından daha emin olursunuz. Her şey yerli yerine otururken kendinizi özellikle "senkronize" hissedebilirsiniz. Bu heyecan aynı zamanda ilişkilerinizle de ilgili olabilir.

21 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun zamandır zihninizden geçen fikirleri yakın çevrenizin de desteği ile artık hayata geçirebileceksiniz. Gerçekçi hayaller kurduğunuz sürece attığınız her adım olumlu sonuçlar doğuracak. Eğitimle alakalı konularda yeni başlangıç yapabilirsiniz.

21 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

21 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yakın çevre, eğitim, seyahatlerle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. İş hayatınızda veya kadersel olarak hayatınızda önemli ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

21 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizin başladığı gibi gitmemesi sizi düşündürüyor. İlişkinizin geleceği hakkında yakında çok zorlanacağınız bir karar alabilirsiniz. Yalnız karar alıp sorumluluğunu da yalnız göğüslemeniz gerekecek. İşyerindeki söylentileri kulak ardı etmeniz, bunları kabullendiğiniz anlamına geliyor. Duyduklarınıza karşı biraz daha ilgili olmanızda yarar var. Aksi takdirde sizi üzen durumlar ortaya çıkabilir. Yatırım ve finans konularında aldığınız duyumların doğru çıktığını görmek, sizi rahatlatacak

21 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 13' 34" R
Ay
Balık
20° 28' 34"
Merkür
Koç
18° 54' 35"
Venüs
Boğa
05° 49' 31"
Mars
Koç
02° 44' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 24"
Satürn
Balık
16° 54' 44"
Uranüs
Boğa
22° 34' 19"
Neptün
Balık
29° 01' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 40"
Lilith
Başak
23° 46' 20"
True Node
Koç
15° 23' 21"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>