Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız eski aşkları tekrar gündeme getirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Duygusal olarak kötü yönde etkilenmeniz mümkün olabilir.

İşhayatınız açısınızdan olumlu bir gün geçireceksiniz. Amirinizden aldığınız bir haber üzerine çok sevineceksiniz ve daha çok çalışmak için hırs yapacaksınız.

Harcamalarınızda bir artış görülmesine rağmen bu harcamaları dikkatli yapıyorsunuz ve maddi sıkıntıya düşmenizi engelliyorsunuz.

Evinizle yada ailenizle ilgili konularda çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz.. Kendinizi ve fikirlerinizi iyi ifade edeceksiniz ve bu sorunların üstesinden geleceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sorunlu bir gün sizi bekliyor. Duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Sürpriz gelişmelerle karşılaşmanız muhtemel. Bu gelişmelere vereceğiniz tepkilerde temkinli olmanız yararınıza olacaktır. Aile büyüklerinizle aranız her geçen gün düzeliyor. Bugün onlardan beklemediğiniz bir destek görebilirsiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 12:05 Merkür-Jüpiter kavuşumu, kazancımızla ilgili konuları dikkatli ve gerçekçi bir şekilde gözden geçirmenin işaretçisidir. İyi bir analiz, sonradan yaşanması muhtemel yanlışların önüne geçebilir. Paramızı nasıl harcıyoruz, bütçemizin şartlarının farkında mıyız, piyasanın durumu nedir, bütün bunları gerçekçi şekilde analiz etmemizde yarar var. 22 Ağustos saat 19:38 - 22 Eylül saat 17:21 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş, parasal durumun ele alınması, hedef olarak belirlediğiniz işlerin yürürlüğe konması, gözden geçirilmesi anlamında etkilidir. Maddi açıdan doyurucu bir yaşam sürmek, arzu ettiğiniz yatırımları gerçekleştirmek istersiniz. Paranızı nereye harcadığınızın hesabını çok iyi bilirsiniz. Eğer birgirişiminiz varsa, bunun kazandırıcı olmasını istersiniz. İşe göre maaşınızı almak, kazandığınıza göre bütçenizi düzenlemek zamanıdır. Sosyal hayatınız, ilişkilerinizde seçici davranırsınız. Karşınızdaki insanı inceler, tutarsızlıktan hoşlanmazsınız. Olumlu yönde gelişmeler hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşlarınızlabirliği içinde olacağınız bir gün. Siz, kendi düşüncelerinizden yola çıkan biri olduğunuz için, bugün değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Yaşam kalitenizde çıtanız yükselirken, yeni dostlarınızın da katkılarını unutmamalısınız. Önemli kişilerle bağlantılarınızı sıcak tutmalısınız.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizi veya özel yaşamınızı olumlu etkileyecek bazı taktikler öğrenebilirsiniz. Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi canlandırabilir, karşı cinsin ilgisini çekebilirsiniz. 25 Ağustos civarında yanılma ve yanıltılma olasılıkları yüksek. Bu anlamda, parasal ilişki ve konularda dikkatli olmak gerekebilir ya da aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda sorunlar oluşabilir.Hepinize iyi haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın… …

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yolculuklar gündeme gelebilir. Keyif aldığınız kişilere zaman ayırabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeye açık bir gündesiniz. Bazı konularda farkındalığınız artabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir. İlerleyen saatlerde parasal konularda canlılık olabilir. Yeteneklerinizle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tembellik yapmak istiyorsunuz, eliniz hiç bir işe gitmiyor. İşin içinden çıkamadığınız sorunlar sizi azda olsa melankolik bir yapıya sokuyor.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde enerjinizi ve yeteneklerinizi en yüksek düzeyde sergileyerek yapacağınız her türlü görüşme girişimde başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerinizde olumlu etkileşime açık, toplum içinde dikkat çekeceğiniz, aynı zamanda kişisel güzellik ve bakımıza zaman ayırabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçen ay çalıştınız, hazırlandınız ve atılımlarda bulundunuz. Şimdi ise maddi alanlarda çalışacaksınız. Maddi bir şeylere sahip olmak, size gerekli tatmini sağlayabilir.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişimden korkmayın. Aranızda yaş farkı olan kişilerle uğraşırken hayatınızı başka bir gözle görmeye başlayabilirsiniz. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda(nafaka, kredi, sigorta, komisyon, miras, burs vb) ufak tefek problemler yaşanabilir. Yalnız başınıza ilerlemenizde fayda var.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, görev ve sorumluluklarınızla ilgili olarak bazı konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz. Bunlarla ilgili olarak kendinizi ifade etme ihtiyacı duymanız mümkündür. Ayrıca, yükümlülüklerinizi başarıyla yerine getirip öne çıkmak isteyebilirsiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 18' 50" R
Ay
Akrep
04° 28' 47" R
Merkür
Koç
16° 04' 44"
Venüs
Koç
23° 15' 17"
Mars
Balık
24° 52' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 29' 55"
Satürn
Balık
16° 00' 03"
Uranüs
Boğa
21° 59' 30"
Neptün
Balık
28° 42' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
20° 17' 59"
Lilith
Başak
22° 38' 26"
True Node
Koç
15° 38' 16"
Son Güncelleme : 24/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>