Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Tartışmalardan Uzaksın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Sevdiğinle beraber yeni etkinlikler planlamak seni heyecanlandırabilir. Bu heyecanı ilişkini daha da canlı tutmak için kullanabilirsin. Birlikte geçirdiğiniz zamanın her anında eğlenmeyi ihmal etmemelisiniz.

Alçak gönüllülüğünüzü bir yerlerde sınırlamanız yararlı olacak. Çalışma yaşamınızda gerçekleşen istikrarda büyük pay sahibisiniz. Bunun size sık, sık hatırlatılması düşündüğünüz kadar gereksiz olmayabilir.

Küçük maddi sıkıntılar canını sıkabilir. Anlık çözümlerle bunların üstesinden gelmek mümkün olacak. Yepılması gereken harcamalar haricindekileri ertelemek sorunların büyümesini şimdilik engelleyebilir.

Açık havada geçireceğin zamana dikkat etmekte yarar var. Soğuk algınlığı konusunda fazladan önlem almak senin için iyi olacak. Temizlik ve mesafe konularında tedbiri elden bırakmamak sana büyük fayda sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla aranda küçük tartışmalar yaşayabilirsin. Olayları büyütmeden çözmeye çalışmak senin için büyük avantaj sağlayacak. Olası düşünce farklılıkları arkadaşlığınıza farklı bakış açıları kazandırmaya yarayabilir.

22 Ağustos 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün ruh halinizdeki değişiklikler gün boyunca yaptığınız planlara yansıyacak. Negatife takılıp kalmaya gerek yok. İşleri hafif ve iyimser tutun ve sonuçları daha sonra endişelendirin. Maceracı olma ve keşfetme zamanı. Kimsenin sizin adınıza karar vermesine izin vermeyin. Güçlü bir iradeniz ve güçlü fikirleriniz var, bu yüzden ifade etmekten de korkmayın.

22 Ağustos 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerin ve arzularını yerine getirmek için kendinden emin tavırlar sergileyeceksin. Bu süreçte kendi yolunu bulurken, kişisel gelimine de katkı sağlayacaksın. Ay’ın konumu insanların egoistçe isteklerine tahammülsüz ancak bazı ilişkilere davetiye çıkarıyor. Gündeminden uzak, anlamsız tartışmalara dahil olmak istemeyeceksin. Bir küs, bir barışık devam eden ilişkinle ilgili net bir karar vereceksin.

22 Ağustos 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi başkalarına karşı savunmanız gerekebilir. İyi niyetinizi koruduğunuz takdirde işin içinden kolaylıkla sıyrılabilirsiniz. Düşünmeden hareket etmemeye çalışmak, bugün en büyük destekçiniz olacaktır. Bunu bir hayat motivasyonu haline getirin.

22 Ağustos 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftaya, maddi yatırımlarınız üzerinde düşünerek, yatırımlarınızın getirilerini ve götürülerini değerlendirerek başlayabilirsiniz. Bugün elinize geçeceğini düşündüğünüz paraların ödenmesinde gecikmeler olabilir. Siz de elinizde olmayan nedenlerle ödemelerinizi geciktirebilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan alacağınız destekler sayesinde yaşayacağınız sıkıntı hafifleyebilir.

22 Ağustos 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda verimli bir tutum sergilemek için çaba gösterebilirsiniz ancakkonularında bugün içinizden hiçbir şey yapmak gelmeyebilir.

22 Ağustos 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dikkatli olmazsanız bugün sizin için endişe dolu bir gün olacak. Başkalarının sıkıntılarını ve dertlerini içselleştirmeye meyillisiniz. Artan hassasiyetiniz sizi tüm gün diken üstünde tutabilir. Dünyanın geri kalanıyla uyum içinde olmayı deneyin. Hayatınızda neler olup bittiğine çevrenizdekileri hariç tutarak bir baktığınızda, her şeyin aslında ne kadar mükemmel olduğunu göreceksiniz.

22 Ağustos 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızın hedeflerine ilişkin anlayışınızda devrim yaratan bir maceranın peşinden gitmek şu anda mümkün. Seyahat konusunda muhtemelen istediğiniz şeyle temas halinde olacak ve bunu gerçekleştirebileceksiniz. Bununla birlikte, sizinle yolculuk yapmak isteyen birini bulamazsanız, yalnız gitmeniz gerekebilir. Bu hayal kırıklığı yaratsa da, sizi mutlu etmeyen biri olmadan nihayetinde daha özgür olacaksınız.

22 Ağustos 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal zaaflarınız artabilir. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Değerinizin anlaşılmadığı duygusuna kapılabilirsiniz. Kuruntulu düşünce yapınızı çevrenize yanlış şekilde yansıtabilirsiniz. Yaşam hırsınız tavan yapacak.

22 Ağustos 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

22 Ağustos 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahatlerde dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.

22 Ağustos 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşündüklerinizi gerçekleştirmek için uygun bir gün ve size ulaşmaya çalışan kişilere fırsat tanımalısınız. Bugün, iletişim konusunda oldukça yoğunsunuz. Özel kişileri bir araya getirecek ve onların çalışmalarına yardım edeceksiniz.

22 Ağustos 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 57' 24" R
Ay
Yay
08° 17' 46"
Merkür
Koç
16° 02' 21"
Venüs
Koç
26° 36' 06"
Mars
Balık
26° 58' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 36"
Satürn
Balık
16° 15' 15"
Uranüs
Boğa
22° 08' 39"
Neptün
Balık
28° 47' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 21"
Lilith
Başak
22° 56' 30"
True Node
Koç
15° 31' 19"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>