Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kazançlarını Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2020, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 20%

Bugün aniden, tamamlanması gereken çok fazla işiniz olduğunu fark edeceğinizi ve bu durumun canınızı sıkacağını öyleyebiliriz. Moralinizi yüksek tutun! Süreç, aslında olduğundan daha sıkıcı görünüyor. Biraz planlama ve odaklanmış disiplinle kendinizi çok fazla strese sokmadan her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Akşam ise, kendinizi bir yemek ya da film ile ödüllendirin.

Bugün yeni bir rol üstlenebilirsiniz. Kendinizi bir durumu yöneten bir pozisyonda bulabilir ve daha iyi bir liderlik rolünü üstlenecek bir konumda bulabilirsiniz. Bir projenin sorumluluğunu üstlenecek ve üzerinde çalıştıkları şey hakkında takımı yönlendirebileceksiniz. Belki de politik bir şekilde aktif olmaya karar vereceksiniz. Aklınızdan geçenleri söyleyin ve vizyonunuzu ifade etme cesaretini gösterin, çünkü gerçek bir fark yaratmak için gerekenlere sahipsiniz!

Kendinizi bunalmış hissediyorsanız, muhtemelen geçmişteki bazı travmaları henüz atlamadığınızdan dolayı. Hatıraları silmeyi başarsanız da, izleri hala sizinle. İyi bir terapi size çok iyi gelebilir. Böyle derin yaralara ulaşıp onları iyileştirme konusunda çok yetenekli profesyoneller var. Bunu yapmak için yardım almanız gerekse de hayatınıza devam etmek zorundasınız. Ve bunun için tam sırası!

Hayatının bir değerlendirmesini yapmak için uygun bir gün. Dalgın bir moddasın, başına gelen farklı şeyleri düşünüyorsun. Kaderin kurbanı mı olduğunu yoksa aksine kaderin üstünde bir kontrole mi sahip olduğunu merak ediyor gibisin. Derin düşünebilen birisiyle konuşman iyi olacaktır. Danışacağın bu kişiyi dinlerken ilham alabilirsin. Ya da spiritüel edebi eserler okuyarak durumuna açıklık getirmeyi deneyebilirsin.Sevgili #burç adı#, "evinizi" temizlemenin pek çok farklı yöntemi var. Geçmiş günlerin inatçı hayaletlerini kazıyor olsanız bile güçlü kimyasallar her zaman kesin çözüm olmayabilir. Hayaletleri kovmak ve örümcek ağlarını süpürmek için dört bir yanı görebileceğiniz bir pencereniz var. Bu temizlik planınızda yardım alabileceğiniz kişileri listeleyin ve "nazikçe sabunlama" yöntemini denemekten çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeniye ve alışılmadık olana, yeni çıkan ürünelere ve son teknolojiye yönelik arayışınız bugün, sizi içine düştüğünüz rüyadan uyandıracak bir güçle karşı karşıya kalabilir. Bir şeyleri yeni yaklaşımlarla halletmeye çalışırken aniden daha geleneksel ve alışılmış metotların baskısına maruz kalabilirsiniz. Tetikte kalın ve şunu unutmayın: bazen rakiplerin en güçlü özellikleri aslında onların en zayıf yönleridir. Eskiyi rafa kaldırıp yeniliklere yer açmanın zamanı geldi.

22 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bazı olaylara, kişilere daha yüzeysel bakmak, takılı kalmamak daha sağlıklı olacaktır. Derin duygular, meselelerin derinine inmek enerjinizi öldürebilir. Aile içinde küslük ve barışmalar, kısa süreli alıngalıklar gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde kendi hedeflerinize odaklanabilirsiniz.

22 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş alanına göre mantıklı kurduğun ortaklıklardan kazançlı çıkıyorsun. Elde ettiğin kazançları bir banka hesabında toparlıyorsun. Evde ortaya çıkan aksakları tadilat ettirmek istiyorsun. Fakat bu fikri biraz erteleyebilirsin. Çocukları olan bir Aslan burcuysan onların ihtiyaçlarını daha rahat anlayabiliyorsun.

22 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü izin gününüz ilan edin. Son günlerdeki yoğun temponun ardından zihninizi ve bedeninizi dinlendirmeniz ilerleyen günlerdeki motivasyonunuzu da yükselecektir.

22 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Balık'ta. Bugün psikolojik açıdan test edici olabilir. Bazı endişeler ya da sağlıkla ilgili koşullar yüzünden huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Olaylara daha yukarıdan bakmayı deneyin.

22 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararlarınızın kalbinizden geldiğine emin olmanız gereken bir gündesiniz. Özelliklekonularında mümkün olduğunca içinizden geldiği gibi yol almaya çalışmalısınız.

22 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sahip olduğunuz maddi manevi değerlere şükrederek, elinizde olanlar için sonsuz bir mutluluk ve şükran hissedebilirsiniz. İlişkilerinizi ve finansal durumunuzu geliştiren görüşmeler yapabileceğiniz bugün, sizin için manevi değeri olan bir hediye alabilirsiniz.

22 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha ağır konularla ilgilenmeye başlamadan önce gerçeği kurgudan ayırabilmeniz gerekir. Kendinize bazı sorular sormaya başlamanın tam zamanı.

22 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahati finansal konuları ön plana taşıyor.Kredileriniz ve borçlarınızla ilgili konular gündemde olacaktır, gelir – gider hesabı yapabilirsiniz. Miras, nafaka gibi gelir paylaşımıyla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Ökült konulara ilgi duyabilir, metafizik konular hakkında çalışmalar yapabilirsiniz.

22 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

22 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızın aşkını bulmanıza çok az kaldı ve bunu hissedebiliyorsunuz. İş yerinizdeki çalışmalarınıza daha fazla odaklanmaya özen gösterin. Bugün, aile bireyleriniz ile birlikte vakit geçirin.

22 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde gönlünüzü kaptırabilirsiniz. Başta size özgürlük ve yeni bir mutluluk kapısı gibi görünen bu birliktelik, yeni sıkıntılara ve yeni mutsuzluklara götüren bir kapıyı da açabilir. Biten ilişkinizin sıkıntılarını unutmadan başka bir beraberliğe adım atmayın! Yaptığınız işte yenilikler üretip açıklamaktan ve eleştiri almaktan kaçınmamalısınız. Kendinizi koşullandırmayın. Alacağınız para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Besin değeri yüksek olan yiyecek ve içecekleri tercih edin

22 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 32' 27" R
Ay
Koç
25° 29' 34" R
Merkür
Koç
20° 37' 48"
Venüs
Boğa
08° 46' 03"
Mars
Koç
04° 34' 42"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 03"
Satürn
Balık
17° 06' 33"
Uranüs
Boğa
22° 42' 35"
Neptün
Balık
29° 05' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 33"
Lilith
Başak
24° 02' 13"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 06/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>