Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Spor Yapıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınıza sakin kalmaya çalışmalı ve ilişkinizi tamamen kontrol etme arzunuzdan da uzaklaşmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyi anlamsız bir şekilde baskı altına alıyorsunuz.

Etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız takdirde çok sorun yaşanmayacak. Kontrollü olmaya çalışın.

Finansal olarak kendinize çok yüklenmemelisiniz. Elinize geçen fırsatları doğru değerlendirmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanlış bir şey söyleme ya da yapma korkusu bazı sözlerinizi yutmanıza neden olabilir. Sosyal hayatta bunu kontrol edebiliyor olsanız dahayatında durum sandığınız gibi ilerlemeyebilir. Sorumluluklarınızı, çaba harcadığınız konuları, kişisel ihtiyaçlarınızı geri planda tutacak tavırlar sergilememelisiniz; işinizi gerektiği şekilde yapın.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Aslan burcu için iletişim konularına odaklanmanın faydalı olabileceği bir gün olabilir. Özellikleortaklıkları, anlaşmalar veya yakın ilişkilerde iletişim ve anlayış önemli olacaktır. Kendinizi net bir şekilde ifade etmeye çalışın ancak karşınızdakileri de dinlemeyi ihmal etmeyin. Aynı zamanda, günlük rutininizde yapmanız gereken işleri planlayarak, disiplinli bir şekilde ilerlemeye dikkat edin. Enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde kullanarak başarılı bir gün geçirebilirsiniz.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aldığın kilolardan rahatsızlık duymaya başlıyorsun. Spora başlayarak yaza kadar fit bir görünüme sahip olmak isteyebilirsin. İş yerinde herkesten fazlayapman yöneticilerinin gözünden kaçmıyor. Verdiğin emekler ay sonun prim olarak karışıklık bulabilir. Anneni mutlu etmek için ona güzel bir çiçek alıyorsun.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dürüst insanların hayatınızda olması sizi güçlendirebilir. İçinizin rahat olması, bazı düşüncelerinizi daha rahat paylaşmanıza önayak olabilir. Yüksek bir güven seviyesi belirlemek yerine adım adım ilerlemeyi ve bazı düşünceleri kendinize saklamayı ihmal etmeyin.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Konuşmalar ve yazışmalar günlük hayatınızı etkileyebilir. Bu kadar hareketli bir günde yanlış anlaşılmalar fazla olabilir. Yaşanabilecek huzursuzluklara karşı tepkinizi gereğinden fazla göstermemeye dikkat edin. Duygusal olarak mücadele ettiğiniz konular, kafanızı fazlaca karıştırabilir. Olaylara daha sakin yaklaşmalısınız.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda maddi dengesizliğiniz bir süredir devam ediyordu ancak elinize geçecek beklenmedik toplu bir para sizi epey rahatlatabilir.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer şuanda bir ilişkin yoksa, bugün aşk konusunda güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Yeni birisinden etkilenebilir veya konuştuğun kişi ile işi ciddileştirebilirsiniz. Bugün romantik konular gündemini meşgul edecek epey.

22 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etme konusunda daha cesursunuz. Ayrıca iyileştirilmesi, büyümesi ve gelişmesi gereken şeylere de ilgi duyuyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar daha açık ve güvenli bir şekilde bağlantı kurmanız için yardımcı olabilirler. Endişeler, doğru kararlar verme yeteneğinizi baltalayabilir ve insanlar gün ilerledikçe inatçı olabilirler. Hedeflerinize giden doğrudan rotayı görmek zor olabilir. Hedeflerinize ulaşma şansının geçici olarak düşük olduğu şu anda gündeminizi zorlamak yerine bir sonraki hamlenizi planlamanın yollarını düşünün. İlerledikçe hayatınızı veya ilişkinizi daha iyi bir dengeye getirmek için çalışabilirsiniz.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşündüklerinizi uygulama konusunda daha temkinli olmaya çalışın. Harekete geçmek için kendinize zaman tanımalısınız. Sizi yıpratabilecek bazı sorunlar gündeme gelebilir. Gözden kaçırdığınız çok fazla şey var. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yakın çevre, eğitim, seyahatlerle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat konularıyla ilgilenebilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızdaki küçük bir sorun gitgide büyümeye devam ediyor. Bu konuda üzerinize düşeni tam olarak yapamadığınızı düşünüyorsunuz. Kendinizi yıpratmak yerine, sevgilinizle vakit geçirmeye çalışın. İşini çok seviyorsunuz, ama işlerinizdeki durgunluk sizi üzüyor, başka bir alanda şans aramayı bile düşünüyorsunuz. Bugünlerde yeni girişimler ve atılımlar olabilir. Para konusunda tutumlu olun. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Uykunuzdan ödün vermeyin, yoksa ertesi günden hiç verim alamazsınız.

22 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 00' 38" R
Ay
Balık
17° 15' 03"
Merkür
Koç
18° 46' 04"
Venüs
Boğa
05° 33' 06"
Mars
Koç
02° 34' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 16"
Satürn
Balık
16° 53' 37"
Uranüs
Boğa
22° 33' 33"
Neptün
Balık
29° 01' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 56"
Lilith
Başak
23° 44' 51"
True Node
Koç
15° 23' 02"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>