Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle güzel ve seviyeli bir ilişki yaşıyorsunuz fakat aranızdaki duygusal bağ yeterice güçlü değil. Bu yüzden kendinizi sevgilinize açamıyorsunuz.

İş yerinizde arkadaşlarınızla sürekli tartışma halinde olmanız müşterileriniz tarafından olumsuz karşılanıyor. Bu konuyla ilgili yakında amirinizden bir ihtar alabilirsiniz.

Borçlarınızı zamanında ödüyorsunuz ve bu konuda sıkıntıya düşmüyorsunuz. Fakat harcamalarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz. Yakında karşınıza ek bir masraf çıkabilir.

Çok sevdiğiniz bir yakınınız bugün size bir şikayette bulunacak ve bu konuyla ilgilenmenizi isteyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşünme ve planlama aşamasında kalabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ön planda hissetmekten çekinebilir, başkalarına yardım ve karşılıksız çalışma konularında gönüllü olabilirsiniz. Bugün kendinizi rahatlatmak için alışveriş yapabilir, yaratıcılığınızı çeşitli konularda ortaya çıkartabilirsiniz. Aile hayatınızda beklemediğiniz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

23 Ağustos 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:19 Ay-Boğa burcu seyrinde, maddi konularda sakince düşünmek gerekiyor. Genel olarak üzerimize sorumluluk yüklenmesinden pek hoşlanmayız. Rahat etmek, huzur bulmak ihtiyacımız gayet yoğundur. Tutkularınızı, hem zihinsel hem fiziksel boyutta tadını çıkarmak isteriz. Geleceğimiz veya şu anki durumumuzla alakalı düşündüğümüzde, güvence olgusu ister istemez öne çıkıyor. Saat 00:40 Ay-Güneş olumlu görünümüyle parasal konularda gayet akıllı bir şekilde düşünmek ve planlamada bulunmak mümkün hale gelir. Saat 18:32 Ay-Neptün görünümü, parasal açıdan güvencemiz çok önemli. Özellikle işimizin getiri anlamında mutlaka doyurucu olmasına önem vermeliyiz. Bir şeylere güvenerek, iyi niyetle hareket etmemek doğru olur. Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım. Her şey yolunda ise, zaten sorun yok. Saat 22:15 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde,hayatımız, maddi konular ve tüm değerlerimizi sağlam ve güvence altına almaktan yanayız. Bizi tedirgin eden bir şeyler var. Bunlar üzerinde düşüneceğiz. Günümüz huzura, sevgiye, barışa, kardeşliğe vesile gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

23 Ağustos 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hislerinizde yanılmıyorsunuz. Yeni işler için atağa kalkmalı ve arkadaşlarınızla gerekli iletişimi gündeme getirmelisiniz. İş birliğini seviyor olmanız, bir çok dost çevrenizin de çoğalmasına neden oluyor. Bugün kendinizi yeniden sınayacak ve tecrübelerinizi ortaya koyacak çalışmalara yöneleceksiniz.

23 Ağustos 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizi veya özel yaşamınızı olumlu etkileyecek bazı taktikler öğrenebilirsiniz. Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi canlandırabilir, karşı cinsin ilgisini çekebilirsiniz. 25 Ağustos civarında yanılma ve yanıltılma olasılıkları yüksek. Bu anlamda, parasal ilişki ve konularda dikkatli olmak gerekebilir ya da aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda sorunlar oluşabilir.Hepinize iyi haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın… …

23 Ağustos 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konularda yeniden harekete geçmek için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Gelecek yönünde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde alternatif planlar yapabilirsiniz. Bugün göz önünde olmaktan hoşlanacaksınız. Üstlerinizle ilgili konularda dikkatli olmanızda fayda var.

23 Ağustos 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız haberler sizi heyecanlandıracak ve harekete geçmek isteyeceksiniz. Fikirlerinizi ortaya koymadan önce uzun süre düşünmüş olabilirsiniz.

23 Ağustos 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi toplum içinde bulunduğunuz her ortamda sevgi dolu ifade ederek, güzelliğiniz/ yakışıklılığınız ile ön planda olacağınız bugün, ilişkilerden yana muazzam fırsatlar elde ederken, aile ilişkilerinizi geliştirebilir,hayatınızda olumlu kararlar alabilir ve ilişkilerinizde keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

23 Ağustos 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beraber çalıştığınız etkili insanlar size yol gösterebilir. Bu tür bir fırsat kariyeriniz açısından etkili olabilir. Değerlendirdiğiniz taktirde başarıyı elde etme ihtimaliniz yüksek.

23 Ağustos 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Planladığınız seyahatlerin, almak isteyipte ertelediğiniz majör eğitimlerin, hukuksal başlangıçlarınızın artık yükselen bir enerjiyle hayatınıza dahil olmasını kutlayabilirsiniz.Uluslararası işlerde başlangıçlar, hukuki kazanımlar ve aklınızı kullanabileceğiniz tüm konu ve girişimlerde başarı kazanmanızın kaçınılmaz olduğunu görebileceksiniz. Akşam saatlerine doğru ilginç ve sıra dışı fikirlerinizle takdir toplayabilirsiniz. Yatırım ve maddi konularda ilerleme sağlayabileceğiniz bir aylık sürece başlıyorsunuz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

23 Ağustos 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

23 Ağustos 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 44' 34" R
Ay
Başak
08° 37' 21"
Merkür
Koç
17° 34' 11"
Venüs
Koç
17° 28' 29"
Mars
Balık
21° 14' 41"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 20"
Satürn
Balık
15° 32' 50"
Uranüs
Boğa
21° 43' 56"
Neptün
Balık
28° 33' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
20° 01' 39"
Lilith
Başak
22° 07' 14"
True Node
Koç
15° 36' 32"
Son Güncelleme : 19/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>