Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Gündem Hızlı ve Değişken Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2022, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Uzunca bir süredir düşlediğin ilişkiye yaklaşmak için sosyalleşmeye devam etmek iyi olacak. Farklı ortamlara girerek şansını artırmak senin için iyi olacak. Standartlarına uyan insanla karşılaşma ihtimalin artacak.

Bugün gelişmelere açık bir ruh halinde olabilirsiniz. Yeni etkinliklere katılmaya ya da yeni arkadaşlar edinmeye hazır olabilirsiniz. Bugün rutininizin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Genelde geç saatlere dek çalışıyor ve eve yorgun argın gidiyorsanız, işten erken çıkmayı deneyin. Yakın arkadaşlarınızla bir akşam yemeği organize edin ve keyfiniz yerine gelsin. Hayata karşı daha sakin ve daha yumuşak bir yaklaşımı benimsemelisiniz.

Uzun süredir üzerinde çalıştığın bir işin güzel sonuçlanması seni mutlu edebilir. İşten arta kalan zamanda daha farklı fırsatlarla ilgilenmek için yeteri kadar zamanın olacak. İleride rahat etmek için bugün biraz sıkıntıya girmeyi düşünebilirsin.

Bugün tek başına zaman geçirmek yerine arkadaşlarınla birlikte olmak senin için daha yararlı olacak. Grup olarak aktiviteler planlayıp uygulamak keyfini fazlasıyla yerine getirecek. Yemek konusunda kendini kontrol etmek iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde genel olarak bütün işi sen yapıyormuşsun gibi hissedebilirsin. Üzerindeki yükü azaltmak için girişimlerin olmalı o yüzden. Yeni birplanı yapmak ve sorumluluklarını azaltmak senin için daha iyi olabilir. Arta kalan zamanda kendin için bir şeyler yapmak sana iyi gelebilir.

23 Ağustos 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Haritanızın finansal alanındaki kozmik aktivite, para meselelerini son haftalarda yaptığınızdan daha ciddiye almanız gerektiği anlamına gelir. Yaptığın o harcama çılgınlığı çok eğlenceliydi ama sonsuza kadar süremez. Lüks harcamalara mola verme vakti geldi.

23 Ağustos 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Aslan burcuysan, eşinle maddi konularda önlemler olmak isteyeceksiniz. Gereksiz masrafları kısarak birikim yapmaya öncelik vereceksiniz. Ağladığın, kendine dert edindiğin konuların çözüme kavuşması bu sefer sevinç gözyaşları dökmene sebep olacak. Kısacası hızlı ve değişken bir gündem seni bekliyor. Geleceğe yönelik düşüncelerin kimileri tarafından sıra dışı olarak tanımlanabilir.

23 Ağustos 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yurtdışı işlemlerinizle ilgilenebilirsiniz. İş görüşmeleri, tatil planları, uzun vadeli çalışmalar veya eğitimler konusunda artık ertelemekten vazgeçiyorsunuz. Hayatı tuttuğunuz yerden yakalamanın önemini anlayabilirsiniz. Yazışmalı işlerde doğru yazıyı doğru yere gönderdiğinizden emin olun.

23 Ağustos 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu günlerde dinlenmek ve iç sesinize kulak vermek için ideal bir dönemdesiniz. Ancak gereksiz endişeler yüzünden şanssız olduğunuz fikrine kapılmamanızda ve kendinizi mutsuz etmemenizde fayda var. Geçmişe dönmek, anılara odaklanmak size huzur verebilir. Önemli planların beklemede tutulması da gerekecek. İş ortamında devam eden konular,ilişkilerini onarma çabanız başkaları tarafından anlaşılmayabilir.

23 Ağustos 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pasaport başvuruları, burs gibi konularda şansınızın yaver gitmesi keyfinizin yerine gelmesine vesile olacak. Bugünlerde şanslı gruplardansınız.

23 Ağustos 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarıyla olan ilişkilerini gözlemlemek için uygun bir gün. Her zaman insanları incelemek ve onları nelerin harekete geçirdiğini öğrenmek istemişsindir. Aile ve dostların sana içini dökerse bir psikolog rolü oynayabilirsin. Bazı kaygılarını dile getirebilirler ve sen de faydalı olabilecek tavsiyelerde bulunabilirsin. İçgüdülerine güven.

23 Ağustos 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her zaman istediğiniz sosyal ağı şimdi oluşturabilirsiniz. Kendinizi arkadaşlarınızın arkadaşlarına ve merakınızı uyandıran rastgele yabancılara tanıtabilirsiniz. Kendinizi çekici bir şekilde tanıtmanız muhtemeldir, bu yüzden garip bir şekilde karşılaşmaktan endişelenmenize gerek yok. Düzeltilebilecek olan şey, ilişkilerle ilgili bazı beklentilerinizdir, bu yüzden bu cephede yapıcı değişime açık olun.

23 Ağustos 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize özgüveniniz o kadar tam ki, hiçbir konuda hata kabul etmek istemiyorsunuz. Sizden çok şey bekleniyor. Her işe yetişmeniz mümkün değil. Ailenize de zaman ayırmalısınız. Dostlarınız her konuda size yardımcı olacaklar.

23 Ağustos 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

23 Ağustos 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yalnız kalmak isteyebilir, duygusal olarak zorlanabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı da ilgilendiren önemli kararlar alabilirsiniz.

23 Ağustos 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Planladığınız işlerde zorlanabilirsiniz. Duygularınızla yaratacağınız esneklik sizi olumlu yönde geliştirirken, farklı işleri denemek istiyorsunuz. Performansınız çok yüksek ve bugün, kısa vadeli yolculuklar size sayısız avantaj kazandıracak.

23 Ağustos 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 29' 26" R
Ay
Akrep
19° 20' 46" R
Merkür
Koç
15° 59' 08"
Venüs
Koç
24° 44' 39"
Mars
Balık
25° 48' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 40"
Satürn
Balık
16° 06' 52"
Uranüs
Boğa
22° 03' 34"
Neptün
Balık
28° 45' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 10"
Lilith
Başak
22° 46' 28"
True Node
Koç
15° 35' 50"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>