Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Destek Görüyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2020, Çarşamba

Aşk 40%
Para 30%
Sağlık 90%

Bazen inatçı oluyorsunuz! Sorunları kendi yolunuzla halletmeyi seviyor ve başkalarından yardım istemekten nefret ediyorsunuz. Ancak, endişeleriniz veya zorluklarınızı sevdiklerinize açtığınızda işler sizin için çok daha kolay olabilir. Belki de evinizde üzerinde çalıştığınız fiziksel bir proje var. Bunu tamamlamanıza yardımcı olacak bazı insanlara ihtiyacınız olabilir. Gururu bırakın ve yardım isteyin!

Artık yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Canlı ve sosyal hissediyor olmalısınız. Belki öğle yemeği için bazı meslektaşlarınızı davet etmek isteyebilirsiniz. Onları hikayeleriniz ve güçlü mizah anlayışınızla eğlendirin. Veya belki de sonra yeni bir ortamda takılmak isteyebilirsiniz. Güçlü ve dinamizmi yüksek yerlere çekileceksiniz. Yeni bir kulübe, bir kafeye ya da bara gitmeyi deneyin.

Konu ev dekorasyonuna gelince, anında keyif alma duyguları ortaya çıkıyor. Bugün kendinizi öğle aranızda dışarı çıkıp bazı gerekli alışverişler yaparken bulabilirsiniz. Uzun vadede evinize gerçekten yakışacak şeyleri iyice düşünün. Moda gelip geçicidir, ve onu takip etmek de pahalıya patlayabiliyor. Gerçek tarzınıza uyan şeyleri alarak daha iyi bir alışveriş yapabilirsiniz. Çok fazla şey almanıza gerek yok fakat aldığınız şeyler uzun süre kullanılır olmalı.

Yakın bir arkadaşın uzağa bir yere taşınabilir veya ilgiyi alakayı kesebilir; bu üzülmene ve değersiz hissetmene yol açabilir. Finansal konuların ilgi istediği bir dönem ve sıkıntılarınla ilgili hissettiklerin artık seni bunaltıyor olabilir. Yalnız kalmak için iyi bir zaman değil. Ailenle, arkadaşlarınla vakit geçir veya kendine yemek ısmarla, sinemaya git. Zorlukların üstesinden gelinebilir - ama bu ancak çok üzerinde durmadığımızda mümkün olur.Sıcak ve sevecen yanlarınızı göstermeniz için iyi ve yeni bir gün. Sık sık gülümsemeye ve olabildiğince çok insanla sohbet etmek için zaman ayırın. Arkadaş canlısı kişiliğinize doğru çekilecekler ve hep birlikte zaman geçirmekten keyif alacaksınız. Zor bir gün geçiren birisini bulursanız neden onu önemsediğinizi bilmesine izin vermiyorsun? Sorunlarını dinlemek için birkaç dakika harcayın ve gerçekten anladığınızı onlara göstermeyi düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızda bulunan o kadar iyi tanımadığınız birisi sosyal bir ortamda sizi köşeye sıkıştırıp bir konuda sizinle konuşmaya çalışabilir. Herhangi bir söz vermeden önce bütün gerçekleri öğrenin. İkna kabiliyetleriniz çok güçlü olduğundan bugün birisine adım atmanın ya da en azından stratejinizi hazırlamanın tam zamanı. Bugün başlayacağınız her türlü projede başarılı olacağınıza dair güçlü işaretler söz konusu.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün rahatlayacağınız, iç huzuru arttıracak durumlar içerisinde olabilirsiniz. Aşk hayatında yeni bir sürece doğru gidebilirsiniz. Önemli tanışmalar ve yakınlaşmalar olabilir. Bazı Aslanlar için aşk ilişkilerinde kadersel durumlar oluşabilir. Duygularınızı ve isteklerinizi belirleme noktasında net olmalısınız. İstek ve beklentileriniz önünüze gelebilir.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayattan beklentilerin yüksek… Bugün ailenden gelecek, küçük ama seni gülümsetecek sürprizlere karşı açık olmalısın. Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan, uzun vadeli projelerini destekleyecek kampanyalarla anlaşma sağlayabilirsin. Keskin sirke küpüne zarar! Bugünlerde öfke herkesin problemi, çevrende gelişen olaylara verdiğin tepkilerde sakinleşmelisin.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal gelirlerinizi titizlikle incelemek için çalışmalar yapmak isteyeceğiniz bir gün. Kusursuz olmak isterken çevrenizi ve özellikle ailenizi incitiyor olabilirsiniz. Alacağınız kararları istişareli almak sizleri daha ılımlı bir kişiliğe götürebilir. Onaylanma ihtiyacınızın yoğun olduğu bir gün içerisinde olabilirsiniz. Kendi değerinizi bir başkasının belirlemesine müsaade etmemelisiniz. 

23 Eylül 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı ortaya koymak isteyebilirsiniz. Bazı konularda rahatça risk alabileceksiniz. Aşk gündeminize gelebilir. İlgilendiğiniz konuları sonuca bağlamak kolay olmayabilir. Hayatınızda düzeltmeniz gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Gün içinde dağınık koşullar söz konusu. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinize güveniniz artabilir ve partnerinize de güven verebilirsiniz. Aile ilişkilerine de ilginiz artabilir, sosyalleşmek isteyebilirsiniz

23 Eylül 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız açısından hareketli bir gün sizi bekliyor. Esnek ve uyumlu davranmakta, kendinizi ifade etmekte, diyalog kurmakta zorlanmayabilirsiniz. Hoşlandığınız, ilgi duyduğunuz konulara zaman ayırabilirsiniz.

23 Eylül 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün en iyisinden daha azına razı olmayın. Başkası ne derse desin, kararınıza ulaşmak için ihtiyaç duyduğunuz kadar zamanınız var. Kesin olarak gördüğünüzde anlayacaksınız!

23 Eylül 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati ile romantik ve keyifli konular gündeminize taşınıyor.Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade edebileceğiniz bugünü hobilerinizle ilgilenerek değerlendirebilirsiniz. Merkür ile Satürn arasındaki sert etkileşim birlikte çalıştığınız kişilerle yaşanabilecek iletişim problemlerine dikkat çekiyor. Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle, komşularınızla ve yakın dostlarınızla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. İşlerinize ve arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş yerinizdeki bir meslektaşınızla aşk yaşamaya başlayabilirsiniz. Kararsız kaldığınız durumlarda, yakın bir arkadaşınızdan veya aile bireylerinizden tavsiye alın. Sağlığınız için düzenli bir uyku sistemi oluşturun.

23 Eylül 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eskiden tanıdığınız kişilerin sizi araması ya da karşılaşmalar yaşamanız mümkün. Bu durum sevdiğinizle ilişkilerinizi zorlaştırabilir. Hayatınızda biri yoksa sürpriz ilişkiler sizi heyecanlandırabilir, macera yaşmak isteyebilirsiniz. Yolunda gitmeyen işlerinizle ilgili biraz endişeli ve karamsar duygular içine girmeniz mümkün. Olaylara olumlu açıdan bakmaya özen gösterin. Son derece enerjik ve biraz zorlayıcı davranmanız mümkün. Yeni alışverişlerden önce bütçenizi gözden geçirmeniz faydalı olacak.

23 Eylül 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 43' 45" R
Ay
Koç
28° 20' 57" R
Merkür
Koç
20° 47' 06"
Venüs
Boğa
09° 00' 25"
Mars
Koç
04° 43' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 28' 47"
Satürn
Balık
17° 07' 30"
Uranüs
Boğa
22° 43' 16"
Neptün
Balık
29° 05' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 01' 11"
Lilith
Başak
24° 03' 31"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 06/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>