Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Fikir Ayrılıkları Ortadan Kalkıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2020, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Fiziksel dayanıklılığınız bugün düşük olabilir, ancak kendinizi normal sınırlarınızın ötesine zorlamak zorunda hissedebilirsiniz. Gün boyunca kendinizi hızlandırın ve son engelin üstesinden gelmek için en son bir enerji dalgası çağırın. Kişisel meselelerinize sızabilecek ve yanlış anlamaya neden olabilecek para meseleleri üzerinde biraz depresif olabilirsiniz. Sevdiklerinizin neden mavi bir funk'ta olduğunuzu bildiğinden emin olun.

Kendinizi, düşmanca davranmaya meyilli insanlardan veya durumlardan korumak için bugün belirli şeylerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Bir şeyleri kişisel olarak almamaya çalışın. Bugün belirli bir konuyla ilgili duygusal ve şevkli olmak size yardımcı olmayacaktır ve sadece diğer şeyleri zorlaştırmaya yarayacaktır. Bugünyerinde güçlü bir itki var, bu da insanları hedeflerine doğru aceleyle ilerletiyor.

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz, bu birseyehati olabilir. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Detaylı ve hızlı düşünme yetilerin ön plana çıkıyor. Bir Aslan olarak, karar vermek konusunda sorun yaşadığın için; bu dönemi alman gereken kararları almak konusunda avantajına kullanabilirsin. Eğer burnuna kötü kokular geliyorsa, bütün araştırmalarını yap ve somut verileri topla. Hem finansal hem kişisel alanlarda yargıların aracılığıyla doğru yolu bulacağına inan.İçinde büyük bir ateş yanıyor. Bu ateşi nasıl kullandığına dikkat etmelisin. Eğer kendi heyecanına çokça kapılıp kaba tavırlar sergilersen bunların insanları nasıl etkilediğini göremeyebilir ve birilerinin gücenmesine neden olabilirsin. İçsel neşeni kolektif olarak kullan; diğer insanları da güçlendir. Kendini daha iyi hissedeceksin; arkadaş sayın da artacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgili #burç adı#, "evinizi" temizlemenin pek çok farklı yöntemi var. Geçmiş günlerin inatçı hayaletlerini kazıyor olsanız bile güçlü kimyasallar her zaman kesin çözüm olmayabilir. Hayaletleri kovmak ve örümcek ağlarını süpürmek için dört bir yanı görebileceğiniz bir pencereniz var. Bu temizlik planınızda yardım alabileceğiniz kişileri listeleyin ve "nazikçe sabunlama" yöntemini denemekten çekinmeyin.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dışardan gelen paralarla ilgili şanslar yakalayabilirsiniz. Bazı duygularınızı kendinize saklayabilir, iç dünyanızda duygusal değişimler yaşayabilirsiniz. Finansal yardımlar ve fedakarlıklar yaşamda farklı alanlardan size geri dönebilir. Hastane ziyaretleri gündeme gelebilir.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde temponu artırıyorsun. Ekip arkadaşların bu hızına yetişmekte zorlanıyor olabilir. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan sevgilinin ile fikir ayrılıklarını en aza indirgeyebilir. Paylaşımcı tarafını ortaya koyuyorsun. Maddi anlamda ihtiyaçları olduğunu bildiğin birine yardım edebilirsin.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal kaynaklarınızı bir uzman eşliğinde değerlendirmek isteyebileceğiniz bir gün olabilir. Yeni yatırım kaynakları seçiminde kusursuz beklentiler içerisinde olabilirsiniz fakat unutmamalısınız ki kazanç ve kayıp beraber hareket eden ikilidir. Risk alma seviyenizi belirlemelisiniz.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi yoran kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Parasal konularda sıkıştığınızı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı özenli davranmalısınız. Akşam saatleri sizin için daha rahat geçebilir.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda bazı konularda kontrollü olduğunuz taktirde başarılı olabilirsiniz. Gün içerisinde edindiklerinizin bereketlenmesi ile kendinizi çok huzurlu hissedebilirsiniz.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güçlü ve mücadeleci yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gün, güçlü kişilerle ve özellikle kadınlarla bir araya gelebilirsiniz. Ortak maddi konular, alım satım ve yatırım işlerini masaya yatırabilirsiniz.

23 Kasım 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ayrıntıları tartışırken dikkatli olun. Birisi daha iyi bir çözüm bulmanız gerektiğini düşünebilir. Biraz daha çabalamanın tam zamanı.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahati bugün gündeminizde finansal konuların olacağını gösteriyor.Bugün finansal konularda önemli adımlar atmamaya çalışın. Yatırım yapmanız için uygun bir gün olmayacak. Krediler, borçlar ve gelir paylaşımı konuları ön planda olacaktır. Akşam saatlerinde etkili olacak Ay - Neptün kavuşumunu spiritüel çalışmalar yaparak değerlendirebilirsiniz.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte ilişkinizin geleceği hakkında konuşacağınız bir gün olacak. İş yerinizde yaptığınız hatalardan ders çıkarmaya çalışın. Kararsız kaldığınız durumlarda kalbinizin sesini dinleyin.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ayrılığın acısı hala içinizde. Kendinize yeni bir yol seçmek istiyorsunuz. Ancak yaşadıklarınızı unutmak için kendinize biraz zaman tanıyın. Bundan sonra ayrılışın net ve olumlu bir şekilde sona ermesi için neler yapmanız gerektiğini düşünmelisiniz. İşinizin geleceğiyle ilgili korkularınız var. Oysa bunun için anlaşılır fazla gerekçeniz yok. Akşam gezmeleriniz harcamalarınızı çoğaltabilir. Genel bir bedensel kırgınlığınız var, vitamin takviyesi yapın

23 Kasım 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 00' 17" R
Ay
Boğa
02° 31' 35" R
Merkür
Koç
21° 00' 57"
Venüs
Boğa
09° 21' 27"
Mars
Koç
04° 56' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 32' 48"
Satürn
Balık
17° 08' 52"
Uranüs
Boğa
22° 44' 15"
Neptün
Balık
29° 06' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 02' 07"
Lilith
Başak
24° 05' 25"
True Node
Koç
15° 23' 49"
Son Güncelleme : 07/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>