Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kariyerin Yükseliyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 80%

Mutsuz bir ail üyesiyle iletişim eksikliği sizi biraz üzmüş olabilir. Bu kişiyi rahatsız edecek bir şey yapıp yapmadığınızı bile merak edebilirsiniz. Büyük olasılıkla öyle bir şey yapmadınız. Bu gibi durumlarla başa çıkmanın en iyi yolu, sizinle iletişim kurmaları için cesaretlendirmek veya eğer kurmuyorlarsa da tekrar tekrar üstelememek. Hüzünlü ruh hali ikiniz için de geçerli olacak, bu yüzden sakin kalmaya çalışın.

Yeni bir anlaşma yapabilir ve bir sınava girebilirsiniz veya bugün yeni bir şeyler söz konusu olabilir. Bütün olarak bakıldığında, bugün çok şey vaat ediyor. Hasat aşamasının başlamasıyla beraber, son üç hafta içindeki tüm kariyer girişimleriniz meyvelerini vermeye başlayacak. Son olarak, başarınızın temellerini güçlendirebilirsiniz.

İş arkadaşlarınız bugün sizi evinizde ziyaret edebilir. Beklediğinizden daha uzun kalabilirler fakat bu olumlu bir gelişme. Daha fazla ümit vadeden girişimler ve hepsini başarıyla tamamlamak için size yollar açan bir sürü ilginç tartışmalar yapabilirsiniz. Sonunda ise dikkatiniz dağılır ve başka şeyler konuşmak isterseniz, sorun değil. Bazen rahatlamak ve kendinize vakit ayırmak iyi gelebilir.

Bugün mentorlük rolünü üstlenebilirsin. Uzmanlığına danışılması gereken bir durum içerisinde olabilirsin. Bildiklerin konusunda her zaman güvenli hissetmiyor olsan da, bugün onlara inanmayı dene. Doğru kelimeler sana gelecektir. Sen doğuştan öğretmen özellikleri taşıyorsun ve öğrenme için tutkun adeta bulaşıcı. Kitlene rehberlik ve ilham sunmaktan çekinme. Spot ışıkları seni aydınlattıktan sonra gerisi kendiliğinden gelecektir.Bugün bir şeye burnunu sokmamaya çalış. Şu andaki gezegensel etkiler, insanların sorları hakkında daha çok farkında olabilir ve merakınız, insanların gözlendiklerini hissetmeye başladıkları noktada yakalanabilir! Hakkında bir şey bilmediğiniz bir sır, sizin için bir sürpriz anlamlar taşıyabilir. Bugün şüpheye düşmenin faydalarını gösterin. Mahremiyet ihtiyaçları saygı duyulmayı hak ediyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıcak ve sevecen yanlarınızı göstermeniz için iyi ve yeni bir gün. Sık sık gülümsemeye ve olabildiğince çok insanla sohbet etmek için zaman ayırın. Arkadaş canlısı kişiliğinize doğru çekilecekler ve hep birlikte zaman geçirmekten keyif alacaksınız. Zor bir gün geçiren birisini bulursanız neden onu önemsediğinizi bilmesine izin vermiyorsun? Sorunlarını dinlemek için birkaç dakika harcayın ve gerçekten anladığınızı onlara göstermeyi düşünün.

24 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görev ve sorumluluklarınızda artış olabilir. Koşturmaca içinde, aceleci olduğunuz bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise görevlerinizi tamamlamak rahatlamayı getiriyor. Sağlıkta eksik beslenme, eksik hareket yorgunluk ve kemik ağrılarını getirebilir. İletişimde uzlaşmacı olma zamanı.

24 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinde yeni bir sayfa seni bekliyor. Atacak olduğun adımlara karşı daha temkinli ve daha kararlısın. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, karşı tarafın beklentilerinin de artması ikileme düşmene neden olabilir. Karışıklıkları, soru işaretlerini en iyisi zamanın kendisi çözsün, diyeceksin. Sağlık sorunun varsa, yasak olan gıdalardan özellikle uzak durmalısın.

24 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda manipülatif söylemlerle karşılaşabilirsiniz. Başarılarınız kıskanılıyor olabilir. Sizin üzerinize oynayan kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Sizleri tartışmanın içerisine çekmeye çalışan kişilere pirim vermemelisiniz. Dik duruşunuz onlara her zaman ders olacaktır.

24 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınıza daha ciddi yaklaşabilirsiniz. Gün içindearkadaşlarınızla ilişkilerinizde gerilmeler olabilir. Ailenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Endişe yaratan durumlardan uzak durmalısınız. İkili ilişkilerinizde dengede kalmaya çalışın.

24 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizikonusunda motive etmeniz gerekebilir, önünüze çıkacak setler bugünlerde epey yorucu olabilir. Yanlış anlaşılmalara karşı da önlem alabilirsiniz.

24 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sahip olduğunuz maddi manevi değerlere şükrederek, elinizde olanlar için sonsuz bir mutluluk ve şükran hissedebilirsiniz. İlişkilerinizi ve finansal durumunuzu geliştiren görüşmeler yapabileceğiniz bugün, sizin için manevi değeri olan bir hediye alabilirsiniz.

24 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnanılmaz derecede meşgul olmanıza rağmen, nefes almak için birkaç dakikanızı ayırmayı unutmayın. Mola sırasında mesajlarınızı kontrol edin. Büyüleyici birinden haber alacağınız kesin.

24 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında günlük rutinler, çalışma hayatı ve sağlık konularını yöneten 6. evinizde seyahat ediyor.Çalışma hayatında disiplininizle dikkat çekebileceğiniz bir gün olacaktır,yükünüz ve sorumluluklarınız artabilir. İş stresinin sağlığınızla oynamasına izin vermeyin. Merkür'ün Mars ile karşıtlığı hukuk, eğitimler ve seyahatler konularında yaşanabilecek problemlere işaret ediyor.

24 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmaz mısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi. Sizin bir işkolik olduğunuzu düşünüyor.

24 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız açısından hareketli bir gün sizi bekliyor. Esnek ve uyumlu davranmakta, kendinizi ifade etmekte, diyalog kurmakta zorlanmayabilirsiniz. Hoşlandığınız, ilgi duyduğunuz konulara zaman ayırabilirsiniz.

24 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle konuşarak aştığınız ufak tefek sorunları bir daha yaşamak istemiyorsunuz. İlişkideki küçük sorunlar, size bu kadar da korkutucu gelmemeli. Unutmayın bunlar her ilişkide olabilecek sorunlar! İş planlarınızın karşılık bulup bulamayacağından kuşkulu gibisiniz. Bugünlerdeyaşamınız dışında bir hayatınız yok gibi. Kendinizi tamamen çalışmaya verdiniz. Hayatın diğer yanlarından da zevk almaya çalışın. Parasal gelişmeler istediğiniz yönde ilerliyor.

24 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 53' 19" R
Ay
Boğa
00° 45' 53" R
Merkür
Koç
20° 55' 04"
Venüs
Boğa
09° 12' 35"
Mars
Koç
04° 51' 14"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 07"
Satürn
Balık
17° 08' 17"
Uranüs
Boğa
22° 43' 50"
Neptün
Balık
29° 06' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 43"
Lilith
Başak
24° 04' 37"
True Node
Koç
15° 24' 01"
Son Güncelleme : 07/05/2024 01:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>