Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Parlak Fikirler Ortaya Koyabilirsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2020, Salı

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 10%

Beklenmedik bir sosyal etkinlik için davetiye alabilirsiniz. Örneğin, bir müşteriniz sizi yemeğe davet edebilir ya da belki bir tanıdığınız sizi bir partiye çağırabilir. Sevgiliniz bazı ani sosyal planlarla sizi şaşırtabilir. Dışarı çıkıp yeni insanlarla vakit geçirmeye açık olun. Kendinizi büyüleyici bir şekilde ifade etmenin keyfine varacaksınız. Sakin ve zeki tavırlarınızla insanların üzerinde olumlu bir izlenim bırakacaksınız.

Bu sizin için tatmin edici bir gün olacak. Her zamankinden daha fazla odaklandığınızı ve enerjinizi hedeflerinize ulaşmak konusunda kanalize edebileceğinizi göreceksiniz. Geçtiğimiz birkaç haftadır inanılmaz derecede çalışıyorsunuz ve çabalarınız için yakında ödüllendirileceğiniz açıkça ortaya çıkacak. Son zamanlarda yaşanan kötü bir deneyim hakkında hala endişeleniyorsanız, bunu arkanızda bırakabilirsiniz. Kimse kötü hisler barındırmaz; siz de.

İşiniz tamamen kendi sezgilerinizi gündeme ortaya çıkarırken kariyer hedefleriniz konusunda hayaller ve diğer gelişmeler için umutlarınız su üstüne çıkabilir. Diğerleri için fedakarlık yapmadan hem içsel hem de dışsal hayatınızın çoğunu düzenliyorsunuz gibi görünüyor. Bir süreliğine, sezgisel olarak içinize doğan şeyleri not edin. Sonrasında hatırlamak isteyebilirsiniz!

Bağımsız davranışlarını göstermekte kendini rahat hisset. Yapmak istediklerini yapmana engel olan kısıtlamalardan kurtul. Ayrıca başkalarının ihtiyaçları için kendinden fedakarlıklar yapmadığına emin ol. Her şeyin kendiliğinden yolunu bulacağı bir gün ve sen de kendini uykudan ilk uyandığın vakitler iyi hissedeceksin. Çevrendeki insanlara gülümse.Geçtiğimiz birkaç hafta dengenizi sağlamanız için son dereve verimliydi. Söz konusu, hayata normalde olduğundan biraz daha fazla karışıp karışmama sorunuydu ve neleri başarabileceğinizi gösterme zamanıydı. Başarıyı ve başarısızlığı aynı anda tattınız fakat büyük resme bakınca sürekli bir ilerleme kaydettiniz. Şu veya bu alanlarda gelişmeniz gerektiğini fark etmiş olablirsiniz ama bu herkes için geçerli bir durum değil mi zaten?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde büyük bir ateş yanıyor. Bu ateşi nasıl kullandığına dikkat etmelisin. Eğer kendi heyecanına çokça kapılıp kaba tavırlar sergilersen bunların insanları nasıl etkilediğini göremeyebilir ve birilerinin gücenmesine neden olabilirsin. İçsel neşeni kolektif olarak kullan; diğer insanları da güçlendir. Kendini daha iyi hissedeceksin; arkadaş sayın da artacak.

24 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda yönetimle meşgul olabilirsiniz. Müşteri bazlı işler yapanlar kazanç sağlayabilir. Akşam saatlerinde daha canlı ve enerjik olabilir, ilişkilerinizde heyecan verici durumlar yaşayabilirsiniz. Çocuklarla ilişkilerde iyileşme olabilir.

24 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin kafa ile düşündüğünde işin ile alakalı parlak fikirler ortaya çıkarabilirsin. İş yerinde yapacağın sunum mesleğindeki geleceğini şekillendiriyor. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan karşı taraf ile olan iletişimini gözden geçiriyorsun. Bu anlamda yeni kararlar alabilirsin. Güçlü dostluk bağlarından aldığın destek ile güvende hissediyorsun.

24 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda spekülatif davranışlarla karşılaşmanız olasıdır. Tepkisel yaklaşımlar uzun süredir üzerinde düşündüğünüz konularda hata yapma riskinizi artırabilir. Üzerinize oynanan oyuna beklemedikleri şekilde cevap vermelisiniz. Sakin kalarak şaşırtıcı olabilirsiniz.

24 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni kararlar alabilirsiniz. Bazı konular üzerinde daha fazla mesai harcamanız gerekebilir. Kendi fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde birlikte olduğunuz kişiyle sürtüşme olabilir. Kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

24 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde başkalarına yardımcı olurken içinizden geleni yapmanız, fedakarlık değiş isteğinizi gerçekleştiriyor olmanız çok önemli.

24 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi toplum içinde bulunduğunuz her ortamda sevgi dolu ifade ederek, güzelliğiniz/ yakışıklılığınız ile ön planda olacağınız bugün, ilişkilerden yana muazzam fırsatlar elde ederken, aile ilişkilerinizi geliştirebilir,hayatınızda olumlu kararlar alabilir ve ilişkilerinizde keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

24 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herkes hayal kırıklıklarını ve endişelerini farklı şekilde ifade eder. Bu nedenle olaylara sizden daha fazla tepki veren birini suçlamamalısınız. Ona saygı duymaya çalışın.

24 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahatine devam edeceği gündüz saatlerinde finansal konular ön planda olacaktır.Borç ve kredi arayışına girebilir, gelir - gider hesabı yapabilirsiniz. Ay'ın Koç burcuna giriş yapacağı 18:05 itibariyle uzaklaşma isteği duyarsınız. Akşam saatlerini uzak akrabalarınızla iletişime geçerek değerlendirebilirsiniz.

24 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

24 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Düşüncelerinizi genişletin. Fırsatlardan hemen yararlanın ve olabildiğince fazla öğrenmeğe çalışın. Yeni düşünce tarzını heyecan verici buluyor ve yeni konuları kolayca kavraya biliyorsunuz. Şu anda alınacak riskler iyi bir geri dönüşüm sağlar, ama böyle bir şansın sürekli olacağını beklemeyin.

24 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin geçmişte yaptığı hataları affetmediğiniz sürece mutlu olmanız zor. Sorunlarınızı çökmekte ilk adım, geçmişi unutmak olacak. Bu günlerde alçak gönüllü olmanız gerekiyor. Görüştüğünüz bazıilişkilerinizin üzerlerinde beklediğiniz etkiyi fazlasıyla göstermiş görünüyorsunuz. Maddi konularda aldığınız kararlar düzgün bir şekilde ilerliyor, fakat ödemelerde gecikme olabilir. Kiloların sebebi, abur cubur yiyecekler. Bunlardan vazgeçmediğiniz sürece kilo almanız sürecek

24 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 47' 23" R
Ay
Koç
29° 16' 00" R
Merkür
Koç
20° 50' 07"
Venüs
Boğa
09° 05' 02"
Mars
Koç
04° 46' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 40"
Satürn
Balık
17° 07' 48"
Uranüs
Boğa
22° 43' 29"
Neptün
Balık
29° 05' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 23"
Lilith
Başak
24° 03' 56"
True Node
Koç
15° 24' 10"
Son Güncelleme : 06/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>