Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Geçmişinle Barışıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2020, Cuma

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün, şu anda evinizde meydana gelen her şeyi değerlendireceğiniz bir gün. Son birkaç ay öncesini düşünürseniz, dikkatinizi sevdiklerinizden ziyadehayatınıza odakladığınızı göreceksiniz. Sonuç olarak, bunun bazı etkileri oluyor. Neyse ki, birkaç gün ailenizle yakın temas halinde olmanız her şeyi yeniden yoluna koyacak. Sizi sevdikleri ve sizinle birlikte olmak istedikleri için onları suçlayamazsınız. Onları biraz şımartmaya çalışın.

Sağlığınızı daha iyi bir noktaya taşımaya karar verebilirsiniz. Belki biraz halsiz ya da yorgun hissedebilirsiniz. Beslenmenizi veya fiziksel alışkanlıklarınızı yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Bir spor salonuna yazılmak, çalışmaya başlamak ve işyeri atıştırmalarını durdurmak için iyi bir zaman. Y da dövüş sanatları sınıfına kaydolmaktan zevk alabilirsiniz. Manevi disiplini fiziksel egzersizle birleştirmek isteyeceksiniz. Ayrıca eğlenceli bir yoga sınıfı da bulabilirsiniz.

İnançlarınız konusunda çok tutkulu olabilirsiniz. Doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorsunuz ve diğer insanlarla fikrinizi paylaşmada sıkıntı çekmiyorsunuz. Bugün, cesur bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Ahlaki etik duygularınız harekete geçecek gibi duruyor. Gördüğünüz veya duyduğunuz bir şey sizi kışkırtabilir. Devreye girip olaylara farklı bir şekilde bakmayı insanlara göstermek isteyebilirsiniz.

Hislerini bastırıp bir şişeye tıkmak çok enerji talep eder.Daha anlamana fırsat olmadan, görmezden gelmeye çalıştığın birçok duygun içinin derinliklerine gömülebilir. Fakat bil ki hislerini dışarı yansıtmak - gerek öfke, gerek mutluluk, gerekse korku olsun - oldukça özgürleştirici olacaktır. Genel olarak, çevrendeki atmosfer hafifleyecek ve insanlarla daha açık iletişime olanak sağlayabileceksin.Bugün tutkulu bir konuşma yapmak isteyebilirsin. Normalde rahat bir insandır. Yaşamayı ve yaşatmayı seversin. Fakat bugün adalet duygunu dürten bir şey yaşanabilir ve kendini ifade etmek isteyebilirsin. Dini veya siyasi görüşlerini söze dökmek isteyebilirsin. Belki de adil bir muamele görmeyen birini savunabilirsin. Olaylara bakış açın temiz, o halde bakış açını dile getirmekten çekinme.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir şeye burnunu sokmamaya çalış. Şu andaki gezegensel etkiler, insanların sorları hakkında daha çok farkında olabilir ve merakınız, insanların gözlendiklerini hissetmeye başladıkları noktada yakalanabilir! Hakkında bir şey bilmediğiniz bir sır, sizin için bir sürpriz anlamlar taşıyabilir. Bugün şüpheye düşmenin faydalarını gösterin. Mahremiyet ihtiyaçları saygı duyulmayı hak ediyor.

25 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çalışma hayatında ve yaşamınızdaki sorumluluklar gündeminizde olmaya devam ediyor. Yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Eğitimde veya çalışmalarınızda daha detaycı ve titiz olmak daha başarılı olmanızı sağlayacaktır. Sabırsızlık, kaygı ve öfke durumlarına dikkat etmelisiniz.

25 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ilerleyen saatlerinde kariyer yaşamına dair kaygılarının uykularını kaçırmasını istemiyorsan, bugün var olan işlerini halletmeye yönelik hareket etmeni tavsiye ederim. Geçmişte kalan arkadaşlıkların ansızın arayabilir, yeniden görüşme planları ile iletişime geçebilirsin. Biraz daha affedici ve sakin bir döneme giriyorsun. Günün büyük bir çoğunluğunu mutfakta geçirmek, yeni tarifler denemek isteyebilirsin.

25 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir ilişkiye doğru adım atıyor olabilirsiniz. Aşırı davranışlarla hareket etmek sizleri yanlış anlamalarına neden olabilir. Sizlerin ışıltısı her zaman göz alıcı olacaktır. Kendiniz olmanız yeterlidir. Çevrenizde gerçekleşen bazı olaylara doğru sizi çekmek isteyebilirler. Konularla ilgili sizin bir çabanız olmasa da dikkat etmeniz de yarar var. Sizleri günah keçisi yapmak isteyenlere karşı tedbirli olmalısınız. 

25 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızın üzerine gideceğiniz bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızla fikir düzeyinde tartışmaya girmemeye özen gösterin. Gün içinde ilişkiler biraz gergin olabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Parasal konuları organize etmek istediğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde yeni organizasyonlar yapabilirsiniz.

25 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ya da arkadaşlık iletişimlerinizde de samimiyeti arayacağınız bir gündesiniz. Duygusal açıdan kendinizi anlatmaya ve anlaşılmaya derinden ihtiyaç duyabilirsiniz.

25 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel ilişkilerinizde uyum, denge ve aşk duygusu öne çıkarken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, hayatınızdaki sosyal ilişkiler ağının size katkısını daha rahat gözlemleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle uyumlu bir gün geçirebilirsiniz.

25 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda bazı insanların korkutucu bulabileceği türden bir enerjiye sahipsiniz, ancak yine de sizden uzak duramayacaklar. İnsanlar artık sizinle her zamankinden daha fazla bağlantı kurmak istiyor.

25 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Oğlak burcundaki seyahatine devam ediyor.İş hayatınız, sağlığınız ve günlük rutinlerinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Ay'ın sert etkileşimleri birlikte çalıştığınız kişilerle yaşanabilecek problemlere dikkat çekiyor. Mesai arkadaşlarınızla otorite savaşlarına girmemeye özen gösterin.

25 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

25 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile aranızdaki mesafeler kalkmaya başlıyor ve birbirinize gittikçe yakınlaşıyorsunuz. Yeni birarayışındaysanız, daha sabırlı olmanız gerekiyor. Sevdiğiniz bir insan için çok endişeleniyorsunuz.

25 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize coşkuyu ve tedirginliği birarada yaşatmaktan vazgeçin. Aşkta gerçekçi olma zamanınız gelmiş görünüyor. Bazı heyecanlarınızın dozunu ayarlayabilirseniz, unutulmaz mutluluklarınız olabilir. İş hayatınızda inisiyatifinizi kullanarak bir karar almanız gerekebilir. Gerginliğe hazır olun. Bir süre sonra aldığınız kararın pozitif etkilerini görmek, sizi çok sevindirecek. Önemsemediğiniz küçük harcamalar gözünüze harcarken batmıyor, ama sonradan sıkıntısını yaşıyorsunuz

25 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 53' 02" R
Ay
Boğa
00° 41' 36" R
Merkür
Koç
20° 54' 50"
Venüs
Boğa
09° 12' 13"
Mars
Koç
04° 51' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 02"
Satürn
Balık
17° 08' 16"
Uranüs
Boğa
22° 43' 49"
Neptün
Balık
29° 06' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 42"
Lilith
Başak
24° 04' 35"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 07/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>