Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kıskanç Tarafın Artıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün havada aşk kokusu var ve bazı sebeplerden ötürü işler hayatınızın bu alanında kolayca ve doğal bir şekilde akıyor gibi görünüyor. Dikkat etmeniz gereken şey, sahi olduğunuzdan daha büyük, daha iyi ve daha parlak görünen bir şeyin dikkatini dağıtmadığınızdan emin olmak. Unutmayın, bugünün tavuğu yarının kazından iyidir. Elinizdeki iyi şeyleri saklayın.

İş yerindeki diğer insanlardan sorumluysanız, özellikle daha büyük bir projeye yeni başlıyorsanız, işi daha zeki bir şekilde temsil etmek için bugünün özelliklerinden faydalanabilirsiniz. İnsanlara en uygun işleri vermek için, heriçin hangi insan türünün doğru olduğunu düşünmek önemlidir. Bugün, genel olarak çevrenizdeki insanlara ve onların ihtiyaçlarına karşı duyarlı olmalısınız ...

Evle ilgili organizasyonlarınızı kontrol etmek için iyi bir zaman. Bir şeyleri akışına bırakmak için kişisel alan oluşturmanız gerekebilir. Kıyafet dolabınızı gözden geçirin, ihtiyacınız olmayanları atın. Ya da, satmayı da düşünebilirsiniz. Karışıklık yaratan dosyaları ortadan kaldırın. Daha az dağınıklık demek daha fazla odaklanmak demek!

Yatağında kıvrılıp oturmak istiyorsun. İnsanları görmezden gelip sadece kendine vakit ayırmak isteyeceğin bir gün. Dinlenip şarjını doldurmak sağlıklı bir tercih. Sosyal zorunluluklarla kendine yüklenme. Yaşadığın yoğunluklardan sonra ruhunun biraz sakinleşmeye ihtiyacı var. Öyleyse huzurlu bir gün yarat.İçinizde bir huzur ve uyum var bugün. Buna inanın ve bundan keyif alın. Birkaç gündür inzivaya çekildiğiniz yuvanızdan çıkma vakti şimdi. Hayat can sıkıcı olabilir, ama sıkıntı değil; her zaman yalnızlığınıza dönebilirsiniz. Ancak çok da oralarda kalmayın zira romantizm rüzgarları her an esebilir...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tutkulu bir konuşma yapmak isteyebilirsin. Normalde rahat bir insandır. Yaşamayı ve yaşatmayı seversin. Fakat bugün adalet duygunu dürten bir şey yaşanabilir ve kendini ifade etmek isteyebilirsin. Dini veya siyasi görüşlerini söze dökmek isteyebilirsin. Belki de adil bir muamele görmeyen birini savunabilirsin. Olaylara bakış açın temiz, o halde bakış açını dile getirmekten çekinme.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısından itibaren iletişim trafiği artabilir,ve özel hayatınızdaki pek çok ilişki öne çıkabilir, yakın çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Yapacağınız görüşmeler ise daha keyifli ve başarılı geçmeye oldukça açık. Akşam ve gece saatlerinde bazı ilişkilerde gerilim, ani değişiklikler ve mesafeleşme çalışabilir, dikkat.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Artanyoğunluğu, sosyal hayatını etkiliyor olsa da dengeyi kurmak için çabalayabilirsin. Hemen her konuya hâkim olmaya çalışarak, kontrolü elden bırakmak istemeyeceksin. Venüs burcunda hareket ediyorken kıskançlığını da etkili bir şekilde tetikleyecek. İkili ilişkilerinde zarara uğramak istemiyorsan bu yönünü törpülemen gerektiğine dair yakın bir dostundan eleştiri alabilirsin.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşünceleriniz ve duygularınız yalnız olmayı isteyebilir. Partnerinize bu isteğinizi açıkça dile getirirseniz sizleri anlayışla karşılayacaktır. Hayallerinizi gerçekleştirmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Sizleri olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. Hayat şartları ve gerçekleri ön plana alarak hayalleriniz için çabalayabilir ve onlara ulaşabilirsiniz.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ya da karşılıklı konular içinde esnek kalmak önemli. Gereksiz yere kişisel çatışmalara girmemelisiniz.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde cesaret gerektiren konularda cesurca adımlar atabilirsiniz. Bilhassa işinizle alakalı konularda üstlerinize kafa tutmanız bile söz konusu olabilir.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken ikili ilişkilerin, evlilik ve ortaklık konularının vurgulandığı bir gün olabilir. Bire bir görüşmeler gündeme gelirken ilişkinizde denge ve uyumu yakalamak isteyebilirsiniz.

26 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihniniz bugün daha fazla bilgiyi emiyor ve bu çılgınca görünebilir. Kapasitenizin dolmaya yakın olduğunu düşünüyorsunuz. Ama her zaman biraz daha fazlası için yer vardır ve bugünün enerjisi onu emmenize yardımcı olur.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle Kova burcunda seyahat etmeye başlıyor.İkili ilişkileriniz veortaklıklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde etkili olacak Ay – Güneş etkileşimini partnerinizle süregelen problemlerinizi iletişim yoluyla çözmek için değerlendirebilirsiniz. Yazılı anlaşmalarınız ve imzalı işleriniz için destekleyici bir gün olacaktır.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmek ve çok mutlu olmak istiyorsunuz. İş yerinizde çok çalışıyorsunuz, fakat emeklerinizin karşılığını aldığınızı düşünmüyorsunuz. Özel hayatınızda olan sorunları fazlasıyla kafanıza takıyorsunuz. 

26 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde her iki tarafın da fazla alınganlık yapması gereksiz endişelere neden oluyor. Şu sıralar kısa ve samimi ilişkiler sizin için daha tatmin edici olabilir. Son zamanlarda meslek yaşantınızda biraz gevşek davranıyorsunuz, fakat bazı durumlardaki sert tavırlarınız bir denge sağlayabiliyor. Son görüşmenizin merakla beklediğiniz neticesini önümüzdeki günlerde alabilirsiniz. Mali imkanlarınızı sonuna kadar zorlamasanız daha iyi olur, bir fedakarlık düşünüyorsunuz ama yaptığınıza değecek mi?

26 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 49' 24" R
Ay
Koç
29° 46' 35" R
Merkür
Koç
20° 51' 48"
Venüs
Boğa
09° 07' 36"
Mars
Koç
04° 48' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 09"
Satürn
Balık
17° 07' 58"
Uranüs
Boğa
22° 43' 36"
Neptün
Balık
29° 05' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 30"
Lilith
Başak
24° 04' 10"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 07/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>