Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Takdir Topluyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2024, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmaya çalışın. Her şeyin hemen olmasını arzu ediyorsunuz ancak bunun her açıdan size zarar verebileceğini de unutmayın.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Kontrolü elinizde bulundurmalısınız.

Maddiyatla ilgili bazı sorumlulukların altına girebilirsiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece sorun çıkmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal bir gün olabilir. Sevdiklerinizle ya da ortak paydada buluştuğunuz kişilerle görüşmek, fikir alışverişi yapmak enerjinizi iyi yönde tutmanıza yardım edecektir. İletişim ve ulaşım konularına, resmi işlemlere bir harcama yapmanız gerekebilir; bütçenizin farkında olarak plan yapın.

26 Mart 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Aslan burcundaki insanlar için kendilerini keşfetmek ve içsel dengeyi bulmak önemli olacak. Kendinize zaman ayırarak duygularınızı ve düşüncelerinizi derinlemesine analiz edebilirsiniz. İçsel huzurunuzun anahtarı, kendi iç dünyanızdaki dengeyi sağlayabilme becerinizde yatıyor. Bugün, kendinize şefkatli davranmayı ihmal etmeyin ve duygularınızı daha net bir şekilde ifade etmeye çalışın. Bu sayede iletişimdeki sorunları aşabilir ve daha derin bağlar kurabilirsiniz.

26 Mart 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne oldukça olumlu duygularla başlayacaksın. Öyle ki olmaz diye düşündüğün ne varsa onları tekrar değerlendirmek isteyebilirsin. İş hayatında çalışkanlığın vebitiriciliğinle takdir toplayacaksın. Motivasyonunu koruyor olman, hobilerine tekrar yönelmeni sağlayacak. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, konuşmalarıyla seni epey etkileyecek biriyle tanışabilirsin.

26 Mart 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşça büyük ya da öngörülerine güvendiğiniz kişilerle görüşebilirsiniz. İçinden çıkılmaz sandığınız her şeyin aslında sadece bir konuşmayla çözülebildiğini fark edeceksiniz. İçinizi dökmek için iyi bir gün olabilir. 

26 Mart 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerde başkalarının katılımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Çalıştığınız konularla ilgili yazışmalarınıza önem vermelisiniz. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Teknik konularla uğraşabilirsiniz. Yaşanan olayların sonunda beklemediğiniz değişiklikler olabilir. Eğitsel konular gündeme gelebilir.

26 Mart 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayat iniş ve çıkışlara sahiptir. Bunun bilincinde hareket etmek, iniş olduğunda nasıl tekrar çıkabileceğinize odaklı bir düşünce biçimine geçmeye çalışın.

26 Mart 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için sakin ve güzel bir gün olacak. Hem işlerini halletmek için gereken enerjiyi bulacaksın, hem de sevdiklerinle vakit geçirmek için zaman yaratacaksın. Daha eğlenceli ve keyifli aktiviteler için hazır hissedeceksin kendini.

26 Mart 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, neyi görmezden geldiğinizi fark etmenin zamanı geldi ve bu, önceliklerinizi görmenize yardımcı olabilir. Son zamanlarda sürekli olarak dikkatiniz dağılmış bir durumdaysanız, artık neyin değişmesi gerektiğini görüyorsunuz. Bugün ortalıkta dolaşan bazı söylentiler olabilir ve bunları dikkate almaktan kaçınmak akıllıca olacaktır. Gün, sizden bir şeyi arkanızda bırakmanızı isteyebilir ancak aynı zamanda özellikle işiniz, fikirleriniz ve çalışmalarınızla ilgili kişisel gelişim fırsatlarının karşınıza çıkmasına da yardımcı olabilir. Kendinizi dürtüsel bir şekilde ele vermemeye dikkat edin ancak duygularınıza ve şu anda deneyimlediğiniz yeni hislere kulak verin.

26 Mart 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sonlar yeni başlangıçlardır. Geçmişe teşekkür et ve uğurla. Giden gelse bile soğuk ve kopuk bir ilişki yaşamaya ihtimalin çok fazla olur. Akıl ve cesaretle yeniye kucak aç.

26 Mart 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz ve bedeniniz son derece formda ve neye elinizi atsanız başaracağınızı hissediyorsunuz. Bu enerjiyi, uzun süredir aklınızda olan bir projeyi başlatmak için kullanın. Şimdi en uygun zaman. Projenizin başarılı olması için ne gerekiyorsa, hepsini temin edin ve hedefinize odaklanın.

26 Mart 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kariyer,hayatınızda ani iletişim sorunları gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Mart 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizde fırtınalar kopuyor, her şeyi kestirip atmanız işten bile değil. Ama ayrılıklar canınıza tak etti. Ona biraz daha şans tanıyın. Duygusal beraberliğinize dışardan sorun taşımamalısınız. Uzun süredir düzene sokmaya çalıştığınızilişkileriniz için ciddi destekleriniz olacak. İş yaşamınızda sabrınızın size getireceği maddi kazanımlar söz konusu. Hesapsız harcamalarınız yüzünden bazı sorunlar çekiyorsunuz. Birilerinden borç isteyin. Göz ağrılarınız büyük bir ihtimalle yorgunluktan kaynaklanıyor.

26 Mart 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 31' 02" R
Ay
Boğa
25° 13' 41" R
Merkür
Koç
22° 21' 49"
Venüs
Boğa
11° 16' 54"
Mars
Koç
06° 08' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 54' 52"
Satürn
Balık
17° 16' 20"
Uranüs
Boğa
22° 49' 41"
Neptün
Balık
29° 08' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
21° 07' 11"
Lilith
Başak
24° 15' 48"
True Node
Koç
15° 19' 10"
Son Güncelleme : 08/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>