Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendini Gösteriyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Daha anlaşılabilir adımlar atmak için uygun zamandasınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi toparlamakfa zorluk yaşanmayacak. Tüm şartları gereğinden fazla zorlamamaya çalışın. Kontrolü elinizde bulundurmanız gerekmekte.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha temkinli olmaya çalışın. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düzen kurmakla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Ailenizin size ihtiyaç duyması, maddi gereksinimler gibi konular kendinize odaklanmanıza engel olabilir. Bu engelleri öfkeyle, krizle ya da pes etmekle aşamazsınız; bugün sakinliğinizi korumak ve kullanmak her şeyden daha önemli olacaktır.

27 Mart 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Harcamalar konusunda yüksekten uçmamanız gereken bir gün sevgili aslanlar. Riskli yatırımlardan uzak durun. Bugün riske attığınız her konu ilerde hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir. Ailevi konularda anlaşmazlıklar çıkabilir, çözümsel olmalısınız.

27 Mart 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerini kendine saklama! Özellikle bugün başarılı olduğun konularda kendini göstermen sana yeni fırsat kapılarını aralayabilir. İşinden memnun olmayan bir Aslan burcuysan, kendini biraz isteksiz hissedebilirsin. Gün içerisinde alacağın haberler keyfini yerine getirecek. Evli bir Aslan burcuysan, eşinle birlikte tüm ailenin bir araya geleceği bir davete katılabilirsin.

27 Mart 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her anın farkında olmalısınız. Bir çabayı, bir mutluluğu şu ana sığdırabildiyseniz bugünü de kazançlı bitirdiniz demektir. Ekonomik açıdan zorluk yaşasanız da bunu çözmenin yollarını yine kendi yeteneklerinizden bulacaksınız. 

27 Mart 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün görüşmeler gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde tamamlanmalar olabilir. Gün içinde yakın çevrenizde değişiklikler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Ticari konularda mücadele içinde olabilirsiniz. Öğleden sonra aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Evle ilgili sorumluluklar almak durumunda kalabilirsiniz.

27 Mart 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararlarınızın kalbinizden geldiğine emin olmanız gereken bir gündesiniz. Özelliklekonularında mümkün olduğunca içinizden geldiği gibi yol almaya çalışmalısınız.

27 Mart 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karşına çıkan fırsatların hiçbirine hayır dememelisin. Sonu bir yere varmayacak gibi görünen teklifler çok güzel sonuçlara götürebilir seni. Sürprizlere ve güzel gelişmelere açık olmalısın bugün.

27 Mart 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün dikkat süreniz biraz kısa olabilir ancak heyecan ihtiyacınızı karşılama şansınız hala yüksek. Eğer uyum sağlayabilirseniz, değerli bir şey öğrenmek veya harika fikirlere yol açan konuşmalar yapmak için iyi bir gün. Hızınızı ayarlamaya çalışın ve dikkat dağıtıcı şeylerle karşılaştığınızda esnek olmayı hedefleyin. Çevrenizde olup bitenleri incelemek, bağlantı kurmak ve öğrenmek, tatmin edici olabilir. Şu anda monoton bir rutinle ilgilenmiyorsunuz! Ne kadar zengin bir deneyim yaşarsanız o kadar mutlu oluyorsunuz.

27 Mart 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi ileriye sürmekte zorluk yaşamayacaksınız. Tam olarak istediklerinize ulaşmak için ne gerekiyorsa onu yapmak isteyeceksiniz. Karmaşık durumların üstesinden gelmek için uygun zamandasınız. Hata yapmadığınız takdirde her türlü gelişmeyi daha yakından takip edebileceğinizi de unutmamanız gerekiyor.

27 Mart 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda her şey tıkır tıkır işliyor. Sorunlar, üzerine gittiğiniz anda neredeyse kendiliğinden çözülüveriyor. Maalesef gelecekte her anınız böyle olmayacağından, bugünlerin kıymetini bilin. Hiçbir ayak bağınızın olmamasını fırsat bilip, bu dönemde tüm zamanınızı ailenizle ve arkadaş çevrenizle geçirin. Onlarla olan bağlarınızın ne kadar güçlendiğini siz de hissedeceksiniz.

27 Mart 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün ev, aile, gayrimenkul konuları ve finans, yatırım veya sağlık konularında şans sizinle olabilir. Gününüz şahane geçsin.

27 Mart 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde gönlünüzü kaptırabilirsiniz. Başta size özgürlük ve yeni bir mutluluk kapısı gibi görünen bu birliktelik, yeni sıkıntılara ve yeni mutsuzluklara götüren bir kapıyı da açabilir. Biten ilişkinizin sıkıntılarını unutmadan başka bir beraberliğe adım atmayın! Yaptığınız işte yenilikler üretip açıklamaktan ve eleştiri almaktan kaçınmamalısınız. Kendinizi koşullandırmayın. Alacağınız para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Besin değeri yüksek olan yiyecek ve içecekleri tercih edin

27 Mart 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 47' 58" R
Ay
Boğa
29° 24' 12" R
Merkür
Koç
22° 37' 47"
Venüs
Boğa
11° 38' 27"
Mars
Koç
06° 22' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 59"
Satürn
Balık
17° 17' 42"
Uranüs
Boğa
22° 50' 42"
Neptün
Balık
29° 09' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 08"
Lilith
Başak
24° 17' 45"
True Node
Koç
15° 17' 54"
Son Güncelleme : 09/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>