Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Samimi İlişkiler Arıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk konusunda bir belirsizlik yaşıyor olabilirsin. Hoşlandığın kişinin sana olan hislerinden emin olamıyor olabilirsin. Bazı şeyleri düşünmek için kendine zaman tanıman bu belirsizliği kaldırmada sana iyi gelecek.

Yeni görüşmeler, yenilenmiş bir yöntemle beklenenin çok üzerinde sonuçlar verebilir. Parlak fikirlerinizden söz etmeli ve hakkettiğini rahatça isteyen biri izlenimi vermeye çalışmalısınız.

Parasal konularda yeni şeyler öğrenebilirsin bugün. Öğreneceğin mevzular daha dikkatli adımlar atmanı sağlayabilir. Maddi olarak güzel bir yola girmek için kulaklarını iyi açman gerekecek.

Bol bol su tüketmek, vücudunda biriken toksinleri ve negatif enerjileri atmak için iyi gelebilir sana. Kendini daha iyi ve rahat hissetmek için su tüketimini artırman gerekebilir. Bol bol su tüketmek iç organlarına da iyi gelecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün teknolojiye çok fazla güvenmemelisin. Elektronik cihazların bozulması, göndermen gereken maillerde sıkıntı çıkması gibi konular canını sıkabilir. O yüzden her şeyin yedeğini aldığından emin olmalısın.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün iletişim becerilerinize her zamankinden daha fazla güvenmelisiniz. İletişim yetenekleriniz sayesinde zorlandığınız konuların üstesinden kolaylıkla geldiğinizi fark edeceksiniz. Unutmayın tüm kapıların anahtarları sizde! Doğru anahtarı bulun ve kilidi açın.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü, kardeş ya da kardeş gibi gördüğün birine karşı sorunlarda önemli gelişmeler ve kazançlar yaşayacağını işaret ediyor. Yaşam alanını taşıma, şehit değiştirme gibi konular gündemine gelebilir. Çok geçmişte kalmış bir ilişkin ya da dostunla kozlarını yıllar sonra paylaşmaya hazırlanabilirsin. Düşüncelerin konusunda itinalı olman gerektiğini sen de biliyorsun. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Aslan burcuysan, gün içerisinde duygusal iniş çıkışların artabilir. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini yaptırmanda fayda var.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun ve yüksek bir enerjiyle güne başlayabilirsiniz. Gerçek ihtiyaçlarınızı tespit ederek ilerlediğinizde gücünüzü ve zamanınızı en güzel şekilde kullanabilirsiniz. Spora başlamak için iyi bir gün olabilir.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal bir konu ya da harcama içeren bir durum nedeniyle olaylara daha gerçekçi bakmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda duygusal yönünüz ve vicdanınız ön plana çıkabilir. İş konusunda birkaç alana dağılmak yerine enerjinizi bir alana kanalize etmeye çalışın.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yanındaki insanları üzmemek için söylediklerine dikkat etmen önemli bir konu olabilir. Dedikodu ne kadar çekici gelse de uzak durmak daha sağlıklı olabilir. Negatif konuşmak yerine sessiz kalmak en iyisi.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün zor bir deneyimden ders çıkarabilir veya iç gözleminizin sonucu benzer bir noktaya varabilirsiniz. Yol değişebilir ancak sonuç aynı kalacak: Bazen sadece kendi işinize odaklanmanız gerekir. Yapılacaklar listenize çok fazla yük almış olabilirsiniz veya olayların belirli bir şekilde geliştiğini hayal etmiş olabilirsiniz ve bunlar başka bir şeye dönüşmüş olabilir ama bunun artık önemi yok. İhtimaller hayatı oluşturmaz, olanlarla yaşarsınız. Bunu benimsedikten sonra kendinize şu anda ne yapmanızın önemli olduğunu sorun ve gerisiniz şansınıza bırakın. Her şey olması gerektiği gibi olacak.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer fırsatları evinizin olumlu havası sayesinde karşınıza çıkacaktır. Hissi yetenekleriniz sizi çok daha yukarılara taşıyacak. Hayatın doğal yapılanması içinde her şeyi çok kolay çözerek, taşları yerine oturtacaksınız.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün maddi kazançlar, para konuları gündeminize gelebilir. Kariyer hayatınızda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Harcamalara dikkat etmelisiniz. Gününüz şahane geçsin.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün arzularınız dahilinde hareket ediyorsunuz. Ay tepe evinizde sizin gibi sabit bir burç olan Boğa’da ilerliyor. Hırslarınızın dorukta olduğu bir gün. Planlı ve disiplinli hareket edeceksiniz. Performansınızı güçlü bir şekilde sergiliyorsunuz. Bazı konularda yalnız kalabilirsiniz. Başkalarının fikrine aldırmamalısınız.

27 Mayıs 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 11' 25" R
Ay
Başak
14° 01' 50"
Merkür
Koç
17° 20' 57"
Venüs
Koç
18° 02' 24"
Mars
Balık
21° 35' 59"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 37"
Satürn
Balık
15° 35' 33"
Uranüs
Boğa
21° 45' 26"
Neptün
Balık
28° 34' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
20° 03' 15"
Lilith
Başak
22° 10' 17"
True Node
Koç
15° 37' 09"
Son Güncelleme : 19/04/2024 21:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>