Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Soğukkanlısın! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışın. Karmaşaya müsaade etmediğiniz sürece pek sorun yaşamayacak olmanız da önemli.

Mesleki olarak kendinizi toparlama şansınız var. Başarıya odaklanmakta pek sorun yaşanmayacak. Her şey istediğiniz gibi olabilir.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Beklentilerinize uygun hareket etmeye devam edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizle ilgili kararlar almadan önce aile meclisinde bir kez daha konuşabilirsiniz. Hem çağın gereklilikleri hem de daha önceki seçimlerinizdeki sonuçları değerlendirerek seçeneklerinizi belirlemelisiniz. Maddi ve manevi açıdan yorucu bir süreç olacağı için üzerinde iyi düşünülmüş adımlar atmalısınız.

28 Mart 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, iç sesinizi dinlemek ve içsel dengenizi sağlamak için zaman ayırmanız gereken bir gün olabilir. İletişim konularında dikkatli olmalı ve duygularınızı net bir şekilde ifade etmeye özen göstermelisiniz. Bugün, esnek olmak ve planlarınızı değiştirmeye açık olmak sizi olumlu yönde daha mutlu ve huzurlu hissettirebilir. İlişkilerde anlayışlı davranarak tartışmalardan uzak durmaya çalışın. Enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde kullanarak kendinize ve çevrenizdeki insanlara destek olabilirsiniz.

28 Mart 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün genel anlamda zorlanacağın olaylarla karşılaşabilirsin. Ancak soğukkanlılığını kaybetmeye hiç niyetin olmayacak. Gerekli olmadıkça hiçbir konuya karışmak isteyemeyen sen baskın karakterini ortaya çıkarmak isteyebilir ve üstlerinin takdirini toplayabilirsin. Evlilik hazırlığı yapan bir Aslan burcuysan, ufak tefek detaylar seni biraz yorabilir.

28 Mart 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Bu hayatla, insanlarla aranıza onarılmaz mesafe koymak değildir. Uzaklaşınca insanların ilgisini kaybetmeyi düşünerek kendinize zaman ayırmanın, sağlığınız ve ruhsal durumunuz için önemli olduğunu kaçırmayın.

28 Mart 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızdaki mevzularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için kararlar alabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerinize zaman ayırmanız gereken bir gündesiniz. Sevdikleriniz için organizasyon yapabilirsiniz. Soyut şeyler gündeminizi meşgul edebilir.

28 Mart 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda bazı konularda kontrollü olduğunuz taktirde başarılı olabilirsiniz. Gün içerisinde edindiklerinizin bereketlenmesi ile kendinizi çok huzurlu hissedebilirsiniz.

28 Mart 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen gözünle görmediğin şeylere inanmak senin için zor olabiliyor. Ancak bazı şeylere inanmak ve oluruna bırakmak da en az kontrolün dahilindeki eylemler kadar işe yarar. Bugün evrene güven ve oluruna bırak bazı şeyleri.

28 Mart 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün içsel olarak daha güvende hissetmeye ihtiyacınız olabilir. Günün ilk yarısında kendinizi enerjik hissedebilirsiniz ancak bunu ifade edecek tatmin edici bir kanaldan yoksun olabilirsiniz. Kendinize şimdi biraz mola vermek, daha sonra özgür ve mutlu hissetmeniz için gerekli olabilir. Gün ilerledikçe aslında bırakmak daha kolay oluyor ve daha özgür hissediyorsunuz. Etrafınızda bir ilerleme ruhu var ve insanlar sorunları aşmaya çok daha istekli görünüyor.

28 Mart 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, maddi konularla ilgili araştırmalarınızı yönlendirmek isteyeceksiniz. Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alış verişi içinde olmanıza rağmen en son sözü kendiniz söylemek istiyor kendinizi yoruyorsunuz.

28 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde üstlendiğiniz her şeyde başarılısınız. Aldığınız önemli kararlar hep doğru çıkıyor. Ancak projeler üzerinde çalışırken ihtiyaç duyacağınız süreyi de mutlaka ayarlamalısınız. Enerji dolusunuz! Keyfinize bakın – dışarı çıkın, yeni yerler keşfedin. Arkadaşlarınızdan size katılmalarını isteyin – moraliniz yükselecektir. Sonuçta, kendinize oldukça güveniyor ve sakin hissediyorsunuz. Bu avantajı, mükemmel durumdaki zindeliğinizi sürdürmekte kullanın.

28 Mart 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yurt dışı, eğitim, seyahatler ön plana çıkabilir. Partner veya ortağınızla zaman geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

28 Mart 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ayrılığın acısı hala içinizde. Kendinize yeni bir yol seçmek istiyorsunuz. Ancak yaşadıklarınızı unutmak için kendinize biraz zaman tanıyın. Bundan sonra ayrılışın net ve olumlu bir şekilde sona ermesi için neler yapmanız gerektiğini düşünmelisiniz. İşinizin geleceğiyle ilgili korkularınız var. Oysa bunun için anlaşılır fazla gerekçeniz yok. Akşam gezmeleriniz harcamalarınızı çoğaltabilir. Genel bir bedensel kırgınlığınız var, vitamin takviyesi yapın

28 Mart 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 21' 01" R
Ay
İkizler
07° 28' 47" R
Merkür
Koç
23° 09' 45"
Venüs
Boğa
12° 20' 31"
Mars
Koç
06° 48' 20"
Jüpiter
Boğa
26° 07' 02"
Satürn
Balık
17° 20' 22"
Uranüs
Boğa
22° 52' 41"
Neptün
Balık
29° 10' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
21° 09' 58"
Lilith
Başak
24° 21' 32"
True Node
Koç
15° 15' 09"
Son Güncelleme : 09/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>