Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
“yeter” Dediğin Bir Gün Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Hoşlandığın kişiyle konuşmak ve ona duygularından bahsetmek sana daha iyi gelebilir bugün. Bazı şeyleri çok fazla düşünmek yerine bu konularda eyleme geçmelisin. Aşk konularında acaba diye düşünmek yerine sağlam adımlarla ilerlemelisin bugün.

Bugün, yalnız çalışabileceğiniz görevleri ve projeleri ele almak için iyi bir gün olabilir. Başkalarıyla iletişim kurmak sabırsızlık ve hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir ve bu nedenle de verimli olmayabilir. Bugün aynı zamanda işlerinizi yürütmek için iyi bir gün değil. Trafik gibi kontrolünüz dışındaki faktörler, yaptığınız şeyin önüne geçebilir, buna değmez. Akşam: Bir filme gidin ve düşünmekten uzak durun.

Bazı hedeflere ulaşabilmek için bugün daha üretken olman gerekebilir. Bugün kendini işine vermeli ve harcamaları sonraya bırakmalısın. Bir para eline geçmeden harcama planları yapmamalısın bugün.

Şekerden uzak durman gereken bir gün. Enerji seviyeni düzenli tutmak ve ani dalgalanmalar yaşamamak için şekerle arana mesafe koyman gerekecek. Daha sağlıklı şeyler tüketmeyi deneyebilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün şanslı bir gün senin için. Birçok şeyi kolaylıkla halledebileceksin. Hem parasal konularda hem de insan ilişkilerinde birçok konuyu yoluna koyabilecek ve keyifli bir gün geçirebileceksin bugün.

28 Mayıs 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burcu, hayat yolunda dersler olarak ilerliyorsun. Yaşadıkların senin tecrübelerindir. Olumsuz düşüncelerden arınmadıkça derslerin ağırlaşır. Kendine meditasyon ve dualarla şifa bulma fırsatı tanı.

28 Mayıs 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü mesleki açıdan seni destekler konumda hareket ediyor. Özellikle yeni bir konuya ya da projeye imza atacaksan, şartnamelerin detaylarını bugün tatil gününde inceleyebilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Aslan burcuysan, tüm sorunların üçüncü kişilerden kaynaklandığına kanaat getirebilirsin. Yakın çevrende bulunan arkadaşların ile ilgili bilmediğin gerçekleri öğrenebilir, davranışlarına bir anlam verebilirsin. Anlayacağın bugün sırlar açığa çıkabilir. Aşklar, ihanetler, dedikodular almış başını gidiyor gibi.

28 Mayıs 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizle vakit geçirmek, fikirlerinizle dikkat çekmek ve parlamak adına iyi bir gün olabilir. Farkında olmadan yaptığınız hamlelerin sizi getireceği noktaya şaşırabilirsiniz. Bu yüzden ölçülü ve özenli olmak gayretinizi her ortamda ve koşulda sürdürmelisiniz.

28 Mayıs 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular üstünde yeni ve ilginç fikirler geliştirebilirsiniz. Maddi durumunuz üstünde daha fazla düşünmek durumundasınız.

28 Mayıs 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önümüzdeki birkaç gün tam bir çelişki olarak geçebilir, dualiteyi derinden hissedebilirsiniz. Hiçbir şeye karışmak istemezken kendinizi olaylar içinde bulabilirsiniz.

28 Mayıs 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Disiplin ve sıkı çalışma seni daha fazla şeye ulaştırabilir. Ama hayat sadece sıkı çalışmaktan ibaret olmamalı. Bugün dinlenmek ve bir şeylerin keyfini çıkarmak için kendine zaman yaratmaya çalışman iyi olabilir.

28 Mayıs 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize yüklenmeyin ve işleri nasıl farklı şekilde yapabileceğinize dair düşünmeyi bırakın. Bunları büyüdüğünüz deneyimler olarak ele alın ve eğlenceli hissettiren bir sonraki adıma atlayın. Beklentilerinizden farklı sonuçlanan şeyler genellikle kontrolünüzün ötesinde olan, sizinle ve çabalarınızla pek de ilgisi olmayan şeylerdir. Bazı ufak tefek aksilikler olabilir ve bunlardan ne kadar hızlı sıyrılırsanız o kadar ileriye ulaşırsınız. Başarısızlık, başarma yeteneğiniz hakkında çok az ancak farklı yolları denemeye devam etme isteğiniz hakkında çok fazla şey söyler. Şimdi size güvenmeyen herkesi haksız çıkarma zamanı!

28 Mayıs 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınız çok yoğun. Yapmayı düşündüğünüz birçok işiniz varken, kabuğunuza çekilmeniz yanlış anlaşılıyor. Bugün içsel sesinizin doğrultusunda hareket etmelisiniz. Ruhsal anlamda baskılı bir gününüzdesiniz, unutmayın.

28 Mayıs 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

28 Mayıs 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Son haftalarda hayatınızda pek çok iniş çıkış yaşanmış olabilir. Bu yüzden yaşadıklarınıza kuşkuyla yaklaşıyor, en sıradan şeylerden bile şüphe duyuyor olabilirsiniz. Oysa biraz objektif olmaya çalışırsanız, bunun sadece son haftalardaki duygusal yorgunluktan kaynaklanıyor olabilir.

28 Mayıs 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İdeallerinizden taviz vermediğiniz için, çevrenizden tepki alabilirsiniz. Aldırmaz görünerek olabilecek spekülasyonları önlüyorsunuz. Hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Gelirlerinizi arttırmak için, girişimci ruhunuzu kullanmalısınız. Bugün sınırlarınızın ötesinde bir çalışma örneği vereceksiniz. Güvenli yaşamaya özen gösteriyorsunuz.

28 Mayıs 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 10' 23" R
Ay
Akrep
28° 06' 24"
Merkür
Koç
15° 59' 14"
Venüs
Koç
25° 36' 31"
Mars
Balık
26° 20' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 24"
Satürn
Balık
16° 10' 47"
Uranüs
Boğa
22° 05' 56"
Neptün
Balık
28° 46' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 35"
Lilith
Başak
22° 51' 09"
True Node
Koç
15° 33' 54"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>