Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Diyaloglar İçin Önemli Bir Gün Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile keyifli bir yemek yemek sana daha iyi gelecek. Birbirinize zaman ayırmak ve hem ruhunuzu hem karnınızı birlikte doyurmak enerjinizin yükselmesini sağlayabilir bugün.

Siz diğerarkadaşlarınız gibi bazı olaylara kayıtsız kalamıyorsunuz. İşinizi seviyor olmanız, işyerinizdeki gruplaşmalardan olumsuz etkilenmenizi engelliyemiyor. Duyarlı kişiliğiniz pek mutlu görünmüyor.

Maddi konularda önemli kararlar alman gereken bir gündesin. Bugün bazı harcamalar ile alakalı iki kere düşünmen gerekebilir. Genel olarak yaptığın bazı masrafları kısmaya karar vermek seni zorlasa da ilerisi için daha iyi olabilir.

Stresin vücuduna normalden daha fazla etkisi olabilir bugün. Kas ağrıları ve tutulmalara karşı dikkatli olmalısın. Vücudun için daha fazla esneme hareketleri yapmak ve bol bol su tüketmek daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrendeki insanlara daha arkadaşça davranabilirsin. İnsanlara selam vermek ve güler yüzlü olmak senin de enerjini yükseltecek. İnsanlarla güzel şeyler paylaşabileceğin bir gündesin. Bugünün güzel enerjisini iyi değerlendirmelisin.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Genel olarak sosyal, politik ve insanı sorunlara dikkat etmeye meyilli bir yapınız var ve bugün bu yönünüzü daha önce hiç olmadığı kadar gün yüzüne çıkaracak can sıkıcı haberler alabilirsiniz. İşin içindekileri tanıyabilirsiniz ve bu yüzden bu tip olaylarla ilişkili gruplara katılmak isteyebilir, bu yolla hayatınızı sonsuza dek değiştirmek isteyebilirsiniz. Bir fark yaratmak için yaşıyorsunuz, o zaman yaratın!

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yoğunluğundan bir süredir şikâyetçi olanlar için Pazartesi mola vermek mümkün görünmüyor. Her ne kadar anlayışlı görmek istesen de sen biraz gergin görüneceksin. Arkadaşlarının aracı olması ile sorunlarını aşmaya çalışabilirsin. Hayatını basitleştirmek aslında bazı konulara daha çok zaman ayırmak anlamına gelecek. Bu süreçte özel işlerine, kendinle ilgili maddi-manevi düzenlemelere zaman ayırman isteyeceksin. Eğer yeni bir çevreye girdiysen, buradaki insanlar seni anlık bir durumun üzerinden değerlendirsin istemeyeceksin.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenti içinde olduğunuz durumların istediğiniz gibi gitmemesi gururunuzu ve duygularınızı incitmiş olabilir. Eski ilişkilerinizle ilgili bu gündemi kapatabilmek için bu incinmeyi kullanmayı deneyin. Deneyin ki, bu yaşadıklarınızın sonuncusu olsun ve siz bugün yeni bir başlangıç yapın.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün büyük bir kısmında maddi konular gündeminizde önceliğini koruyabilir. Kendinize yeni gelir kaynakları yaratmak için planlar yapabilir, bütçenizi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi daha rahat ifade etmeniz söz konusu olabilir. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle bir araya gelebilir, bol bol iletişim kurabilirsiniz.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi bir şeylerle uğraşarak terapi edebildiğiniz içinya da uğraşıları çoğu kişiden iyi başarabiliyorsunuz. İşinizde beklemediğiniz sorumlulukları almanız gerekebilir.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aslında düşündüğünden sakin geçebilir. İşlerin kendiliğinden halloldukça bir şeyleri daha rahat bir gözle görmeye başlayabilirsin. Kendine zaman ayırıp günün tadını çıkarmak sana çok iyi gelecek.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün uyum sağlamak ve halının altına itilmiş olabilecek bazı önemli şeyleri düşünmek için iyi bir gün olabilir. Bedeniniz ve zihniniz derin, doğuştan bilgeliğe sahiptir ve en doğal haliyle, müdahale etmemeyi seçerseniz kendini otomatik olarak tamir eden bir sihirbazdır. Önünüzdeki birkaç ay boyunca, bu doğal büyülü hediyenize bir şans vermeyi deneyin ve şu anda zor olsa bile vücudunuzun sizden istediği her şeyi dinleyin. Uzun vadede yolunuzu değiştirmek, olaylara objektif bakmayı ve ilk adımı atma isteğini gerektirir ve karşılığında aldığınız keyif sınırsızdır.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda derinlik arayışı içindesiniz. Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün. Sosyal yaşamınızdaki canlanma artıyor.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün ay 17:50’ye kadar boşlukta olacak. Ay boşluktayken yarım kalan işlerinizi tamamlamanızı tavsiye ediyorum. Yeni başladığınız işler muallakta kalabilir. Sonuç alınamayabilir. Saat 17:50’den sonra; evinizle, ailenizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle beraber güçlü kararlar alabilirsiniz.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kaşı cins üzerinde yoğun duygular besleyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile ortak ve olumlu bir performans içindesiniz. Onun sizin üzerinizdeki etkilerini inkar etmek istemiyorsunuz. Manevi anlamda güçlü ve enerjik olmanız, sizin sosyal aktivitelerinizin daha da hızlanmasına neden olacak. Kendinizi ispat edeceğiniz bir gün.

29 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 35' 25" R
Ay
Terazi
25° 27' 55" R
Merkür
Koç
16° 11' 49"
Venüs
Koç
22° 20' 19"
Mars
Balık
24° 17' 53"
Jüpiter
Boğa
22° 19' 38"
Satürn
Balık
15° 55' 50"
Uranüs
Boğa
21° 57' 01"
Neptün
Balık
28° 41' 15"
Plüton
Kova
02° 04' 57"
Chiron
Koç
20° 15' 25"
Lilith
Başak
22° 33' 29"
True Node
Koç
15° 39' 05"
Son Güncelleme : 23/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>