Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Çalışkan Bir Dönemdesin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün sevdiğin kişi ile aranda gergin bazı konuşmalar yaşanabilir. Ancak içini sıkan mevzuları konuşmamak ve arka plana atmak daha gerici bir hareket olacak. İçini sıkan mevzuları ifade etmek sana daha iyi gelebilir bugün.

Ortaya çıkan problemin bir art niyetten değil küçük bir dikkatsizlikten kaynaklandığını düşünüyorsunuz. İş arkadaşınızla konuşmayı ve omuz omuza sorunu telafi etme yolunu seçeceksiniz.

Bazı konularda tutkulu olabilirsin ancak parasal konularda bu tutku bugün işe yaramayabilir senin için. Karşına çıkan fırsatlara sakince yaklaşmak ve bazı şeyleri iki kere düşünmek parasal konularda sana daha iyi gelecek.

Vücudunda biriken toksinleri atmak için daha fazla hareket etmek ve daha fazla su tüketmek sana iyi gelecek. Bol bol yeşil sebze tüketmek ve hareketini arttırmak vücudunda biriken negatifliği atman için sana güzel bir fırsat sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların seni belli bir düşünceye itmesine izin vermeyecek ve kendi kafana göre takılacaksın bugün. Çevrende seni tek bir tarafa yöneltip kendilerine çıkar sağlamaya çalışan insanlara karşı dikkat etmen gerekecek.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları,hayatınızın kontrolünü artık elinize almanı gereken zaman geldi. Sorunlarınızı çözmek için başkalarına güvenmeyi bırakın ve kendinize güvenin. Sorumluluklarınızı almak için harekete geçmelisiniz. Özellikleve kariyer anlamında kendinizi yeni bir oluşumun içinde bulabilirsiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Telaşlı bir güne hazırlanıyorsun. Eğer aşkına sahip çıkmak için bazı şeyleri göz ardı edersen, kazanan sen olacaksın. Bugün yeni bir grubun içine girmek, farklı insanlarla tanışmak seni heyecanlandırabilir. Fiziksel olarak yorucu geçecek bir günün neticesinde dostlarınla paylaşımların iyi gelebilir. Akşamüstünü ağır sporlar yaparak geçirmemeni öneririm.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanları kırmamak adına verdiğiniz mücadele bir noktadan sonra sizi kırıyorsa buna bir dur demelisiniz. Duygularınızı paylaşmakla bir şeyler kaybedeceğinizi düşünebilir, bunu göze alamayabilirsiniz. Bazen kazanmak için önce kaybedecek bir şeylerinizin olması gerekebilir, kendinize izin verin.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun bir iletişim içinde olabilirsiniz. Bazı krizli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda daha fazla güvene ihtiyaç duyabilirsiniz. İşlerinizde yeni konular gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki değişimler gündeminizi etkileyebilir. İletişimde olduğunuz kişilerle çatışmalar yaşayabilirsiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mevcut durum zorlayıcı görünse de sezgileriniz sayesinde her zaman bir çıkış yolu vardır. Bugün kendinizi biraz yorgun ama yine de her konuda şanslı hissedebilirsiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanlara yardım etmek, onlara destek olmak sana kendini çok daha iyi hissettirebilir. Çevrene daha fazla odaklanabilirsin. Yardım etmek, bu tür konularda kendini geliştirmek için iyi bir gün olacak.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda kendiniz için güvenli bir hayat kurmak hayati önem taşıyor. Dengesiz bir yaşam tarzı veya sizi tatmin etmeyen bir kariyerden başka bir seçeneğiniz yokmuş gibi hissetmiş olabilirsiniz ve işleri kendi başınıza dengeleyebilseniz bile, bunu yapmaktan yorulmuş olabilirsiniz. Birisi sizi çok fazla belirsizlik yaşadığınız bir yerde kalmaya teşvik edebilir ancak bunun sizin için doğru olmadığını sezgisel olarak hissedebilirsiniz. Sadece hayatta kalmak yerine, daha fazlasını hedefleyebilirsiniz! Siz daha fazlasını talep etmedikçe kimse bunu size sunmayacak. Bugün kendinize çizdiğiniz sınırları ve ufkunuzu genişletmenin zamanı geldi!

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma arkadaşlarınızın cesur fikirli olmasından yanasınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve birçok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazen elimizden gelen her şeyi yapsak da işler bizim kontrolümüzde olmaz ve gidene dur diyemeyiz. Siz de benzer bir durumda kalmış olabilirsiniz. Eğer yapabileceğiniz her şeyi yaptığınıza inanıyorsanız, bu noktadan sonra durumu kabul etmeli ve vazgeçmeyi bilmelisiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sahiplenme duygunuz sizi olumsuz etkilerken sevdiğiniz kişi ile aranızda problemler oluşmasına sebep oluyor. Olayları doğal akışı içinde düşünüyor ve dengenizi bozmak istemiyorsunuz. Yeni başlangıçlar yapmak üzeresiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 00' 12"
Ay
Kova
17° 43' 01"
Merkür
Koç
17° 36' 05"
Venüs
Boğa
03° 00' 08"
Mars
Koç
00° 58' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 12"
Satürn
Balık
16° 43' 03"
Uranüs
Boğa
22° 26' 25"
Neptün
Balık
28° 57' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 01"
Lilith
Başak
23° 31' 05"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>