Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sindirerek Değişime Gidiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2023, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Yeni bir insandan hoşlanabilir veya bu kişi ile sessizce bir muhabbete girebilirsiniz. Aranızdaki mevzunun gizli kalmasını isteyebilirsiniz bir süre. Bazı şeyleri etrafla paylaşmamak size daha iyi gelebilir.

Size güvenilen konularda biraz daha atik davranmanız halinde puanınızı yükselteceksiniz. Düşünceli, anlayışlı yaklaşımlarınız, umut kesilmiş problemli ilişkilerde belirleyici olacak.

Etrafındaki insanlar parasal konularda senden faydalanmaya çalışabilir. O yüzden kendini kullandırtmaman gereken bir gün olacak. Çevrendekilerin seni yürüyen bir cüzdan olarak görmesine izin vermemelisin.

Zihnini boşaltmak ve stresi vücudundan atmak için farklı egzersizlere yönelmen gerekebilir. Daha sakin bir gün geçirmek ve meditasyon konularına odaklanmak sana daha iyi gelecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iletişim araçların istediğin gibi çalışmayabilir. Bazı şeylerin bozulması veya işlerini geciktirmesi söz konusu olabilir. O yüzden hazırlıklı olmalı ve iletişim konularında dikkatli davranmalısın bugün.

30 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugünün mükemmel olacağından hiç şüphe yok. Kendinizi daha iyi bir şekilde ifade etmeye hazırsınız. Yüzününüz güldüren olaylar hemen kapının ucunda. Temel değerlerinize meydan okuma olasılığınız var. Bu değerlerin hayatınızı dengede tuttuğu doğru olsa da, bunların daha az alakalı olduğunu hissetmeye başlıyor olabilirsiniz. Onlarda vazgeçmenin zamanı gelmiş olabilir.

30 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün özellikle maddi konularda girişimlerin önemli olacak. Yurt dışı bağlantıları, seyahatler, uzak akrabalardan gelecek haberler gündemini önemli ölçüde belirleyecek. Hukuksal konularda da güzel gelişmeler olabilir. Gün içerisinde senden sürekli bir şeyler isteyen insanlardan şikayetçi olabilirsin. Öte yandan iletişime geçmek istediğin insanlarla bir türlü konuşma fırsatı bulamamak seni çileden çıkarabilir. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Aslan burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyeceksin.

30 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizde taşıdığınız duygulara bir yön vermek isteyebilirsiniz. Bu konuda gerçekten objektif ve akılcı yaklaşıp yaklaşmadığınızı ayırt etmelisiniz. İstekleriniz ve olması gerekenler arasındaki farktan ne kadar az rahatsız olacaksanız doğru noktaya yaklaştınız demektir.

30 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişimden kaynaklanan yanlış anlaşılmalar olabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda sabırlı olmanız gereken zamanlar var. Gün içinde yeteneklerinizi daha fazla kullanmaya başlayabilirsiniz. Kendinizi göstermek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz.

30 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uğrunda emek vermeye başladığınız her şey bugünlerde meyvesini vererek sizi mutlu hissettirecek. Enerjinizi toplamak için taze sıkılmış meyve suları içebilirsiniz.

30 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başkalarıyla beraber çalışma gerektiren ortamlarda bulunabilir, bu konuda daha fazla çaba gösterebilirsin. Bu vesileyle, yani daha önce farkına varmadığın ekip çalışması yeteneklerinin ortaya çıkmasıyla olaylara bakışın değişebilir.

30 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir yere yerleşmek veya bir şeyler yapmak veya yaratmak istiyorsunuz. Öncülük bugün için sizin hedefiniz değil. Duygularınız sabit, daha çok fiziksel ve rahatlık ihtiyaçlarınıza odaklanıyorsunuz. İşleri gereksiz yere karmaşıklaştırma eğiliminde değilsiniz. Bugünün ilerleyen saatlerinde, küçük bir cesaret kırıklığı sizi geçici olarak üzebilir ve sonuç olarak duygusal olarak biraz mesafeli olabilirsiniz. Çevrenizde içine kapanık ama kibar bir atmosfer olabilir ancak altta yatan gerginlik veya genel bir kopukluk ve anlayış eksikliği olabilir. Örneğin, küçümsenmiş veya kaçırılmış bir fırsat sizi hayal kırıklığıyla baş başa bırakabilir. Meşgul olmak ve ayrıntılarla ilgilenmek daha iyidir.

30 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aktif yönlerinizin takdir edilmesiyle sosyal hayatınız canlanıyor. Bugün birçok aktivite gerektiren olaylarla ön plan çıkmayı başarıyorsunuz. Sizinle aynı görüşü paylaşan arkadaşlarınızla önemli konuşmalar yapacaksınız.

30 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

30 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yakın çevre, iletişim, kardeşler, seyahat konularıyla ilgilenebilirsiniz. Güçlü kararlar alabilirsiniz. Gergin olabilirsiniz, dikkat. Gününüz şahane geçsin.

30 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızda duygusal bağlarınızın güçlü olduğu bir gün. Aile bağlarınızı güçlendirme adına başlatacağınız olumlu çabalarınız, mutlu olayları da beraberinde getirecek. İş ortaklarınızla yeni projeler üretecek ve işinizin yaratıcılık yönünü daha da geliştireceksiniz. Sosyal ilişkilerinizde oldukça seviliyorsunuz.

30 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 34' 18" R
Ay
Yay
03° 16' 18"
Merkür
Koç
16° 00' 25"
Venüs
Koç
26° 06' 49"
Mars
Balık
26° 39' 55"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 06"
Satürn
Balık
16° 13' 04"
Uranüs
Boğa
22° 07' 19"
Neptün
Balık
28° 47' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 25' 60"
Lilith
Başak
22° 53' 52"
True Node
Koç
15° 32' 37"
Son Güncelleme : 26/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>