Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda çeşitli gerginlikler yaşayabileceğiniz ve bu gerginlikleri özel yaşamanıza da yansıtacağınız bir gündesiniz. Bir süreden beri sizi düşündüren olaylar bugün daha fazla ön plana çıkabilir. Aşk yaşamınızda bir yenilik yapmadan istikrarınızı korumaya çalışmanız daha doğru olacaktır.

İş yaşamınızda çeşitli gerginlikler yaşayabileceğiniz ve sorumluluklarınızın her zamankinden fazla artacağı bir gündesiniz. Yönetme yeteneğinizin artması ve çalışmalarınızdaki yoğunlaşma karamsar bir ruh haline girmenize neden olabilecektir. İşiniz konusunda yeni bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Maddi konularda dikkatli davranacağınız ve harcamalarınızı dengelemeye çalışacağınız bir gündesiniz. İşinizle ilgili kaynakları arttırarak maddi durumunuzu da sağlamlaştırmayı başaracaksınız. Karşınıza yeni bazı teklifler çıkabilir, bu teklifleri çok iyi bir şekilde değerlendirmeye çalışın.

İşinizle ilgili konularda çalışmalarınızda dikkatli davranmalı ve yeni girişimlerinizde aceleci davranmamalısınız. Sorumluluklarınızın artması sizi olumsuz etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiklerinizi bir araya toplama konusundaki becerikliliğinize kimsenin itirazı yok. Ama bazen gereğinden fazla ısrarcı olabiliyorsunuz. Kendinizle ilgili aldığınız son kararlardan oldukça memnunsunuz. Uygulama konusunda da son derece kararlı görünüşünüz başarıyı çağrıştırıyor. Yoğun hoşluklarla geçen bir hafta sonundan sonra duygusal sularınız biraz duruldu denebilir.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm enerjinizi eşinize veya sevgilinize ayırabilirsiniz. Bugün beraber vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Duygusal bir ruh haline sahip olabilirsiniz. Sizin sevginiz nasılsa karşı taraftan da aynı ilgiyi bekleyebilirsiniz. İşini ortaklıkla yürütenler varsa bugün yeni fırsatlar için ortağınızla fikirler üretebilirsiniz. 01:29 itibariyle Yay burcundaki Venüs, Oğlak burcuna geçiyor. 1 Mart'a kadar çalışma hayatınızda beklediğinizden daha güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşinizde terfi edebilirsiniz. Artık yönetici pozisyonundahayatınıza devam edebilirsiniz. Bu dönem altınızdaki kişilerle bir ekip olarak yeni başarılara imza atabilirsiniz. Sağlık konularında ise şifa bulabilirsiniz. Yeni tedaviler sizi olduğunuzdan daha güçlü hissettirebilir. Duygusal yönünüz daha fazla ortaya çıkabilir. Olumsuz olacağını düşündüğünüz bir gönül meselesi olumlu sonuç verebilir. Sevgiler, Astromeri

4 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni arkadaşlıklar ediniyorsun!Aşk gezegeni Venüs, bugün burç değiştiriyor ve karşıt burcunda bir de bugün akşam saatlerinde Yeniay gerçekleşiyor. Çalışan bir Aslan burcuysan, işteki rutinlerden sıkıldığını fark edeceksin. Belki de tek sorun işini hayatının merkezine koymandır, ne dersin? Her şeyin yeri ve zamanı var. Bu sıralar bunu en iyi bilenlerden biri de sen olmalısın ama içindeki enerji eğlenmek, gezmek gibi konularda sürekli plan ve program içinde olmana neden oluyor? Dedikodulara bir süre ara vermek için gizli aşkından uzak durmak fikri canını sıksa da, günün sonunda alacağın haberler aslında iyi bir karar olduğunu gösterecektir. Çevrendeki insanların egolarından sıkılıp, kendine yeni arkadaşlıklar edinmek isteyebilirsin. Bu anlamda bugün gelecek teklifleri ısrar beklemeden kabul edebilir, yeni insanlarla tanışıp uzun soluklu dostluklar edinebilirsin.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük hayatınız bir yandan, başkalarının üzerinizde yarattığı baskı bir yandan. Biliyorum zor bir dönemden geçiyorsunuz. Bazı şeyleri tamamen yıkıp yenilerini kurmaya ihtiyacınız var. İkilemleriniz, arada kaldığınız konular ve insanlar olabilir. İçinize dönmeniz faydanıza olacaktır. Az sosyalleşip, kendinize çok zaman ayırmalısınız. Ne derler bilirsiniz; her şerde bir hayır.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili yeni konular gündeme gelebilir. Bu konularla ilgili yüksek beklentiler oluşabilir. Dengeye oturtmanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz. Öğlen saatlerinde yanlış anlaşılmalardan kaynaklı tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. İlerleyen saatlerde beklentilerinizin farkında olmaya özen gösterin. Abartılı şeylerden kaçınmanızda fayda var.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizde yaptığınız işlerden söz ettireceksiniz. Etrafınızdakiler siz isterseniz neler başarabildiğinizi görünce şok olacaklar.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde hissettiğiniz duygular ile karşınızdaki kişilerden gördüğünüz davranışlar bir çelişki yaratabilir ve yaşadığınız süreçten emin olamayabilirsiniz, ne var ki bu geçici bir etkidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, iletişim ve yolculuklar konusunda şans ve fırsatlar elde edebilir, varolan ilişkilerinizde aşk duygusunu daha fazla hissedebilir ve kendinize olan güveninizi doruk noktada hissedebilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük işlerde ani gelişmeler yaşanabilir. Kronikleşmiş sağlık sorunları atak yapabilir. Kendinizi sıkışmış ve baskılanmış hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Gün boyu uyumlu ve dengeli olmak önemli.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün daha sakin bir tavır içine gireceksiniz. Ancak, kafanızın karışıklığı devam edebilir. Karar vermek için fazla acele etmeyin. Tartışmalardan uzak kalmayı başarabilirsiniz. Fakat, bu durum dikkatinizi dağıtacak.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşinizle ilgili olarak son derece yoğun ama bir o kadar da olumlu ve yardımlaşma dolu bir gün geçirebilirsiniz. Bugün sarf ettiğiniz eforun karşılığı olarak ileride son derece faydalanabileceğiniz ciddi bağlantılar kurma veya kazançlı bir ortaklığın kurulması için gerekli fırsatları yakalayabilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 48' 60" R
Ay
Koç
29° 40' 28" R
Merkür
Koç
20° 51' 27"
Venüs
Boğa
09° 07' 05"
Mars
Koç
04° 47' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 04"
Satürn
Balık
17° 07' 56"
Uranüs
Boğa
22° 43' 34"
Neptün
Balık
29° 05' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 29"
Lilith
Başak
24° 04' 07"
True Node
Koç
15° 24' 08"
Son Güncelleme : 07/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>