Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Doğrularının Arkasındasın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk konusunda bu aralar özellikle şanssız olduğunu düşünmemelisin. Sadece seni bekleyen insanın kendini göstermesi için uygun zaman gelmemiş olabilir. İleride hayal ettiğin ilişkiyi yaşayacak insanın daha iyi bir şekilde hayatına girmesi güzel bir bekleyiş olabilir.

İşyerinizde yeni sayılabilecek biriyle bugün ilk kez yakınlaşabilirsiniz. Yoğun temponuz bugünlerde azalıyor. İş arkadaşlarınızla uzun zamandır yakalayamadığınız sohbet ortamı bugünlerde doğabilir.

Yeni ortaklıklar hakkında insanlarla görüşmelerin olabilir bugün. İş planını iyi yapmak, sorumlulukları baştan doğru ayarlamak ileride başarılı olmanız için önemli olabilir o yüzden. Bugün insanlarla iyi anlaşmaya çalışman önemli bir fark yaratabilir.

Bu hafta fiziksel olarak daha iyi hissetmek için girişimlerin olabilir. Yeni bir egzersiz planı hakkında bir uzmanla görüşmeyi düşünebilirsin mesela. Veya imkanın oldukça yürüyüş yapmayı ihmal etmemek iyi olabilir. Bu süreçte ağır yiyeceklerden uzak durmak iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığın şeylere birazcık ara verip kendine zaman yaratman gerekebilir. Hayatın gidişatı kendini düşünmene fırsat vermiyorsa eğer bir yerde durup zaman yaratmak önemli olacak. İşlerine daha iyi odaklanmak için dinlenmeyi ihmal etmemelisin, özellikle de bugün.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları maceracı yönünüzün duygularınızdan beslenmediğini unutmayın. Yeni bir oluşuma adım atmak üzeresiniz ancak bir yandan da büyük bir korku hissediyorsunuz. Ruhunuzun bu iki parçası arasında seçim yapmak yerine ikisini de dengelemeyi deneyin. Sonucun sizi daha mutlu ettiğini göreceksiniz.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer hayatında yakaladığın başarının bir standart haline dönüşmesi sana özgüven veriyor. Doğrularının arkasında daha sağlam duracaksın. Prensiplerinin ihlal edilmesinden hoşlanmadığın gibi duyduğun rahatsızlığı da dile getireceksin. Eğer yalnız bir Aslan burcuysan, beklemediğin bir kişi sana karşı olan hislerini paylaşmak için seninle iletişime geçebilir.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizi mutlu edecek sürprizler yapabilirsiniz. Günü kendi mutluluğunuza ayırmak sizin de aslında ihtiyacınızın bu olduğunu fark ettirebilir. Bazen büyük sonuçların küçük konulardan doğacağını unutmamalısınız.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda gelecek yönünde kararlar alabilirsiniz. İşlerinizi yürütebilmek için mücadele içinde olabilirsiniz. Eğitsel konularda ani değişiklikler gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili işlerinizde yardım alabilirsiniz. Bazı konularda alternatif planlar yapmanız gerekebilir.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda en başarılı burçlarından birisiniz. Attığınız her adım sizi başarı ve keyife götürecek ancak aşk hayatınızda aşırı eleştirel tavrınız ilişkiyi zor duruma sokabilir.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaptığın işlerde ilerleme kaydettiğini görmek seni fazlasıyla mutlu edecek. Bu ilerlemeyi hayatının diğer yanlarında görmek isteyeceksin. İkili ilişkilerini ilerletmek için daha aktif olmak senin için iyi olabilir.

5 Aralık 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerçek hedefinizi aramak sizi bazı sıra dışı yerlere götürebilir. Bugün siz ne kadar planlı hareket ederseniz edin bazı şeyleri öngöremiyorsunuz ve hayat size beklemediğiniz sonuçlar getiriyor. Mutluluk duygunuzu ne kadar dar bir şekilde tanımlamaya çalışırsanız, hayatınızı tamamen farklı bir şeyle dolu bulma olasılığınız o kadar artar. Açık fikirli olmaya çalışın.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiğiniz kişilerle bir arada olmak için planlar yapıyorsunuz. Görüşeceğiniz kişilerin farklı özelliklerine ve size kazandıracağı prestije değer veriyorsunuz. Maddi konularda değişik fırsatların sunulacağı bir gün.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde üstlendiğiniz her şeyde başarılısınız. Aldığınız önemli kararlar hep doğru çıkıyor. Ancak projeler üzerinde çalışırken ihtiyaç duyacağınız süreyi de mutlaka ayarlamalısınız. Enerji dolusunuz! Keyfinize bakın – dışarı çıkın, yeni yerler keşfedin. Arkadaşlarınızdan size katılmalarını isteyin – moraliniz yükselecektir. Sonuçta, kendinize oldukça güveniyor ve sakin hissediyorsunuz. Bu avantajı, mükemmel durumdaki zindeliğinizi sürdürmekte kullanın.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kariyer vehayatınız ön plana çıkabilir. İş hayatınızdaki konfor alanınızı sorgulayabilirsiniz. Partner, ortak, mahkeme ya da açık düşmanlarınızla bazı sorunlar gerçekleşebilir. Ani değişimler otoritelerle anlaşmakta sizi zorlayabilir.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle sorunlarınız var. Bugünü onun sorunlarını çözmek için kullanın. Bunu yaptığınız takdirde partnerinizle birbirinize sıkı bir şekilde bağlı olduğunuzu hissedeceksiniz. Şu sıralarhayatınızda serinkanlı ve sabırlı olmanız gerekiyor. Başkalarının tartışmalarında taraf tutmayın. Yaptığınız her işte, ufkunuzu geniş tutun. Bugünlerde geçici maddi sıkıntılarınız var, ama önümüzdeki günlerde epey rahatlayacaksınız. Sağlığınız için kolesterollü besinlerden kaçının.

5 Aralık 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 08' 46" R
Ay
Akrep
27° 45' 28"
Merkür
Koç
15° 59' 11"
Venüs
Koç
25° 34' 28"
Mars
Balık
26° 19' 38"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 01"
Satürn
Balık
16° 10' 38"
Uranüs
Boğa
22° 05' 50"
Neptün
Balık
28° 46' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 29"
Lilith
Başak
22° 50' 58"
True Node
Koç
15° 33' 59"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>