Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Böyle kısa ayrılıkları sık yaşadığınız halde, her seferinde ilk kez ayrılıyor duygusunu yaşıyorsunuz. Bu ayrı kalışlar ilişkinizi daha sağlamlaştırıyor. Aşkınızın canlı kalmasını sağlıyor.

Mesleğinizi,alanınızı sevmenize karşınyaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Bugün bazı insanlarla oturup konuşmayı düşünüyorsunuz. Birtakım şeylere takılmadan çalışamıyorsunuz. Bu nedenle yeni arayışlar içindesiniz.

Bir zaman önce yaptığınız harcamanın şimdi ne kadar gereksiz olduğunu düşünüyorsunuz. Bazı harcamalarınız gerçekten çok lüzumsuz. Çevrenizde bu konuda sizi uyaracak birileri de yok.

Biraz daha tempolu çalışmanız gerekiyor. Yoksa planladığınız tatili yapamayabilirsiniz. Bu hafta tamamlamanız gereken işleri daha sonraya erteleme imkanınız olmadığını biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba türü ilişkilerinizde hazırlıklı olmadığınız birtakım gelişmeler, ivedi kararlar almanızı gerektirebilir. Hassas olduğunuz bir gününüzdesiniz. Kişisel isteklerinizin mutlaka hayata geçmesi için çok fazla ısrarcı olmamalısınız. Bu şekilde, yeni tanışmalarda inatçı ve sabit görüşlü bir görüntü vermekten kurtulacaksınız

5 Şubat 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Evliliğinizde ve ilişkinizde daha özgür kalmak isteyebilirsiniz. Bugün özellikle partnerinize bunu açıklayabilirsiniz. İlişkide kısıtlanmış hissettiğinizi söyleyebilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz bugün daha marjinal fikirlerle veya sürprizlerle karşınıza çıkabilir. Saat 00:03 itibariyle 15 derece Kova burcunda yeniay meydana geliyor. İlişkinizde yeni bir adım atabilirsiniz. Yalnızsanız yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Mevcut evliliğinizde sorunlar varsa bugün konuşup, tatlıya bağlayabilirsiniz. Yeniay her zaman pozitif enerjiler taşır. Ortaklıkla yürüttüğünüz birvarsa bugün yeniteklifleri karşınıza çıkabilir. Sevgiler, Astromeri

5 Şubat 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farkındalık kazanıyorsun!Güne oldukça hareketli başlayacaksın. Yetiştirmen gereken evraklar, ödemeler derken biraz yorgun hissedebilirsin. Değişen çevren ve şartların seni yeni şeylere hazırlıyor olsa bile, eskiyi hesap etmeden geleceğe ışık tutamıyorsun. Öğleden sonra arkadaşlarınla buluşma fikri sana iyi gelecek. Eğer ilişkisi olan bir Aslan burcuysan sevgilinin söylediklerine kulak vermeni tavsiye ederim. Sevgilinin yapmış olduğu tespitler, bakış açısı sana beklemediğin bir farkındalık kazandırabilir. Evli ve çocukları olan bir Aslan burcuysan, eşinin çocuklarına yeterince zaman ayıramadığını düşünebilirsin. Baskın yapını ön plana çıkararak, çeşitli yönlendirmeler yapacaksın. Sanatla ilgileniyorsan, yeni hobiler edinebilirsin. Kendini geliştirmek için internette birçok video izleyebilirsin.

5 Şubat 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişprojeleriniz gündeminizde olabilir. Geçmişte uygulamaya koyamadığınız planlarınız yeniden sizi umutlandırabilir. İkili ilişkilerde takınacağınız tutum ve tavır bugün çok önemli olabilir.

5 Şubat 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Uyum ve denge arayışı içine girebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili doğru kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Sizi uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. İşten gelen destekler işlerinizin rahatlamasına neden olacaktır. Gün içinde ilişkiler kopma noktasına gelebilir.

5 Şubat 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dışa dönük olmaya karar verdiğiniz bir gün olacak. Bazı konularda ilk adımı atan kişi olmaktan çekinmeyin.

5 Şubat 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde hissettiğiniz duygular ile karşınızdaki kişilerden gördüğünüz davranışlar bir çelişki yaratabilir ve yaşadığınız süreçten emin olamayabilirsiniz, ne var ki bu geçici bir etkidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, iletişim ve yolculuklar konusunda şans ve fırsatlar elde edebilir, varolan ilişkilerinizde aşk duygusunu daha fazla hissedebilir ve kendinize olan güveninizi doruk noktada hissedebilirsiniz.

5 Şubat 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hem kişisel hem de profesyonel ilişkilerde gelişmeler olası. Hedeflerinize varacağınız önemli olaylar, yabancılar, yurt dışı, yeni diller eğitimler konularında hareket olası. Bir süredir bekleyen işler hız kazanabilir.

5 Şubat 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinizde karşınızdakini ikna etmek, kişisel kararlarınızı kararlı bir şekilde aktarmak için pek çok fırsat yakalarsınız. Eşiniz ya da ortağınızın talep ve isteklerini göz ardı etmeden bir denge oluşturursanız, sonuç her iki tarafı da mutlu eder. Ne de olsa cömert ruhunuz herkesin kendini iyi hissetmesini ister.

5 Şubat 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanları olduklarından büyük ve kudretli görmeye eğilim gösterebilirsiniz. Bu, beklentilerinizi de karşılanamayacak düzeye çıkartabilir. Çevrenizdeki insanların eksiklerinin ve hatalarının farkında olup bunları hoş görebilirseniz, ilişkilerinizde hayalkırıklığı yaşamaktan kaçınabilirsiniz.

5 Şubat 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 40' 55" R
Ay
Koç
27° 38' 07" R
Merkür
Koç
20° 44' 45"
Venüs
Boğa
08° 56' 50"
Mars
Koç
04° 41' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 28' 06"
Satürn
Balık
17° 07' 15"
Uranüs
Boğa
22° 43' 05"
Neptün
Balık
29° 05' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 01' 01"
Lilith
Başak
24° 03' 12"
True Node
Koç
15° 24' 19"
Son Güncelleme : 06/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>