Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Planlarını netleştiriyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 20%

Bekar mısınız? Öyleyse, bugün yeni ve heyecan verici biriyle tanışabilir ve bunun sizin için mükemmel bir partner olduğunu düşünebilirsiniz. Dikkatli olun! Bu harika yeni insanın para problemleri olabilir, ayrıca çok kıskanç ve sahiplenici bir insan olabilir. Doğru hissediyorsanız ilerlemeye devam edin, ancak dikkatli bir şekişde. Bu kişinin sizin için uygun olduğundan emin olana kadar, tedbiri elden bırakmayın.

Bugün size karşı çıkan güçlü bir karşı güç var. Başkalarının kararlı tutumunun, başarmaya çalıştığınız şeylerden sizi geri bıraktığını görebilirsiniz. Bozuk paranın diğer tarafını da görmeye çalışın. Büyük bir perspektif kazanabilir ve günün olayları sayesinde sağlıklı bir denge sağlayabilirsiniz. Birisi sizinle aynı fikirde olmasa bile, bakış açınızdan ödün vermeyin.

Yaratıcı bir dönemde olabilirsiniz. İçinizde hep yaşayan sanatsal bir yönünüz var. Bugün onu çıkarmanın günü! Belki de, spesifil bir projede hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. Grafik veya metin tasarlarken fikirlerinizi kullanarak bazı masaüstü yayıncılık işlerini yapabilirsiniz. Ya da, biraz yazı yazmaya ve zeki tarafınızı göstermeye karar verebilirsiniz. Bunun dışında, arkadaşlarınızla eğlenceli mesajlaşmalarınız olabilir.

İyi hissediyor olman gerek. O halde kendini bırak ve hislerini açıkça çevrendekilere yansıt. Bu iyi enerjinin tükenmesi için hiçbir sebep yok. Ne yaparsan yap, büyük bir cesarete ve mizahiliğe sahip olacaksın. Gülümseme ve neşe de, çıkabilecek arızaların tedavisinde seni adeta destekleyecek. Eğer birisi olayların hep negatif yönüne odaklanıyorsa, sen inatla pozitif yönlerini hatırlat!Şu anki mahallenizden taşınma olasılığı daha önce aklınızın bir köşesinden geçmiş olabilir, ancak bugün yaşanacak olaylar sonucunda kesin bir karara varabilirsiniz. Belki iyi komşularınızın çoğu taşınmıştır ya da talih kuşu daha güzel bir yere taşınmanızı mümkün kılmıştır. Harekete geçmeden önce düşünülmesi ve kararlaştırılması gereken çok şey var, ancak istediğiniz gerçekten buysa, sizi kimse tutamaz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanları gafil avlayacak derede süratli hareket et. En ufak şeyi bile geciktirirsen, geride kalırsın. Ruhuna sızmaya çalışacak olan tüm olumsuz duyguları engellemek için elinden geleni yap. Kilit nokta ise aktif kalıp hareketi sürdürmek. Geçmişe takılıp kalmak seni hiçbir yere götürmeyecektir. Zaman, öncülük etme ve cesur adımlar atma zamanı.

5 Temmuz 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, sizlerin burcunda hareket etmeye devam ediyor. Ay ve Jüpiter arasındaki pozitif açı sayesinde bugüne uyandığınızda şanslı olduğunuzu göreceksiniz. Olmaz dediğiniz şeyler gerçekleşebilir. Ay, saat 09:24'te boşluğa giriyor. Önemli konuşmalarınızı bu saat öncesinde bitirmenizde yarar var. Özellikle bu gönül ilişkisiyse konuyu netleştirmeye çalışın.

5 Temmuz 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarını netleştiriyorsun!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Güzel günler artık kapında ancak hiçbir şey için acele etme. Sürüncemede kalan gönül ilişkin bugün bir sonuca bağlanabilir. Eğerarayışı içinde olan bir Aslan burcuysan beklediğin haberi alabilir, planlarını netleştirebilirsin. Aceleci tavırların bir yerde sevdiğin bir eşyayı unutmana sebep olabilir. Özellikle cep telefonu ve cüzdana dikkat çünkü günün dağınıklığı kolay kolay bulamamana neden olabilir.

5 Temmuz 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün önemli bir sorununuzun üstesinden gelebilirsiniz. Beklediğiniz olaylar beklemediğiniz yönde pozitif bir gelişme sağlayabilir. Bu yüzden önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirin.

5 Temmuz 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için tüm enerjinizi kullanabilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konular gündeminizi meşgul edebilir. Gününüzü eğlenceli kılmak için planlar yapmak isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. Beslenmenize dikkat edin. Akşam saatlerinde hareketli zamanlar devam edecek.

5 Temmuz 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi yönünüzü değiştirmek için oldukça uygun bir gün, dua etmek, meditasyon yapmak ve şükür ritüelleri gerçekleştirmek için uygun olacak.

5 Temmuz 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, alım satım ve para akışı konusunda problemler yaşayabilir, ilişkilerde fazla kaygılarınızı partnerinize yansıtabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek finansal problemlerinize çözüm üretebilir, aile ve özel hayatınızda dengeyi sağlayabilir, ilişkilerde daha rahat bir tavır sergileyebilirsiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an dramatik bir yüzleşme ya da karşılaşma yaşama ihtimaliniz var, bu karşılaşmada ağzınızdan bazı sert kelimeler dökülebilir. Ortalık sakinleştiğinde, olayları tekrar değerlendirip bir iç hesaplaşma yapabilirsiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evet cuma oldukça heyecanlı ve dinamik geçer. Başınızı döndürecek bir kişiyle tanışabilir ya da birinin kalbini kolaylıkla fethedebilirsiniz. Cazibe yüklü tavırlarınız herkesi kolayca etkiler. Ani başlayan ilişkiler aniden bitebilir. Buna hazırlıklı olmalısınız. Sahip olduklarınızı bir kalemde hayatınızdan çıkarmamanızı öneririz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

5 Temmuz 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 01' 22" R
Ay
Oğlak
05° 53' 03"
Merkür
Koç
16° 25' 42"
Venüs
Koç
29° 13' 13"
Mars
Balık
28° 36' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 14"
Satürn
Balık
16° 26' 49"
Uranüs
Boğa
22° 15' 53"
Neptün
Balık
28° 51' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 38"
Lilith
Başak
23° 10' 39"
True Node
Koç
15° 24' 26"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>